À la Brigitte Bardot

Brigitte Bardot är lätt en av väldens genom tiderna vackraste människor om ni frågar mig, och häromdagen tänkte jag at tvafan, nu ska jag skita i att jag har kort hår och sätta upp mitt hår som Brigitte Bardot! Vänta bara tills mitt hår är långt igen då ska jag alltid fixa det i Bardot-style!
Har massa fler bilder egentligen men orkar inte ladda upp alla, tar en sån tid så dom bilderna använder jag till inlägg som annars skulle varit utan bild!

Top model Sverige!

Åh vad snygga tjejerna är! Har redan mina favoriter, hon som liknar Rihanna är kickass, och sen så hon gulliga med blont hår... ja jag kan inte namnet på någon än men alla är ju supersnygga!

Det får bli en bild på programledaren och bondbruden med samma namn som mig hehe, Isabella!

Köpt på skivmässa!

Det fanns så mycket fantastiskt till så bra pris! Hade tyvärr bara runt en femhundralapp med mig så det var jobbigt :(

1. Rubber soul - Beatles.. Perfekt skick, inte en repa och jag fick den för FYRTIO kronor!!!


2. 1962-1966, the red album


Imagine - John Lennon


1969 Velvet Underground live


Let it be!! Endast 100 kronor för denna finis i perfekt skick!


Sen så köpte jag även en bok om John Lennon (man kan aldrig läsa för många!) för 50 kronor! Jäkligt tjock är den också!


735 sidor(!)SÅ nöjd!
Velvet underground!

Åhh skulle kunna skriva hur många inlägg som helst om detta underbara band!!! Det var bildläraren på IB som visade mig detta underbara band (han var förövrigt var VÄRLDENS coolaste lärare jag någonsin mött!)
Iaf, Velvet underground bildades 1964 och var ett exprimentellt (eller hur det nu stavas?) rockband. Just under sextiotalet blev dem dock aldrig kända och ingen ville ha deras album, eftersom de var väldigt speciella och låtarna handlade om väldigt tabu ämnen såsom droger, sprit och sex. Tänk på att vi pratar om sextiotalet och inte nutid dessutom, på sextiotalet var det skandal att sjunga om sånthär.
Jag kommer lägga upp låtar gjorda av dom rätt ofta, men eftersom jag vill at ni faktiskt lyssna på dom kommer jag inte llägga upp typ tio olika låtar nu direkt utan dom kommer lite då och då, en låt åt gången.
Vi börjar med en fantastisk låt vid namn Femme fatale.

The Beatles 29 day song challenge!

Day 4 - Favourite Beatles song by George Harrison

Här skulle det vara lätt att ta "something" just för att den är så otroligt vacker. En av världens vackraste kärlekssånger, helt klart (Jag vet att jag sa så om here there and everywhere också) Jag älskar även I me mine, If I needed someone, och While my guitar gently weeps är så fantastisk att det inte finns ord för. Men min favorit måste ändå vara Within you without you. Älskar de låtarna George Harrison spelar sitar på, och texten är helt otrolig, George Harrison är så fruktansvärt underskattad, jag tycker det är väldigt orättvist att Paul och John har fått så otroligt mycket mer uppmärksamhet än George, för George var en fantastisk musiker, ett geni.
Denna låten är på Sgt pepper albumet, som släpptes 1967. Ett av deras bästa album om ni frågar mig.

"And the people who hide themselves behind a wall of illusion"

"With our love we could save the world, if they only knew"

"And the poeple who gain the world and lose their soul, they don't know, they can't see, are you one of them?"

"The time will come when you see we're all one and life flows on within you and without you"Nu skrev jag ner typ halva låten, men hela låten är så djup, så sann.


Måndag

Måndag, vad ska man säga? Trött!


Angående Justin Bieber

FAN vad jag stör mig på folk som säger att Justin Bieber är sämst och att man hatar honom osv!
Jag är inte ett Justin Bieber fan då jag tycker hans låtar är rätt löjliga, men det är för att jag tycker att de flesta av dagens skitlåtar är rätt löjliga. Hans låtar ör inte sämre än Taylor Swifts låtar eller Jonas Brothers låtar eller någon annan av dagens artister. Det finns undantag såklart men i helhet är det så jag tycker.

Däremot är det en ren lögn att säga att Justin Bieber sjunger dåligt, för det gör han inte. Han har en fin egen röst och kan sjunga riktigt höga toner.
Och att säga att man hatar honom är bara det löjligaste någonsin, har han någonsin gjort er något? Har han någonsin gjort något dumt mot världen? Det är inte så att han har mördat någon eller gjort något annat, han sprider sin musik och han gör det faktiskt bra, så jag önskar att alla bara kunde tagga ner lite.

Myssöndag

Söndagar är mysiga. Vara hemma och göra saker man inte hunnit under veckan!


Följ mig på Instagram!

Jag lägger upp en jäkla massa bilder hela tiden, i början visste jag inte ens att andra kunde se mina bilder haha... men ja alla bilder som är någorlunda okej som jag tagit med min mobil fixar jag i instagram.

isabellatorle heter jag där.


John and Yoko

Färdig med min John och Yoko teckning! John Lennon är nog den svåraste människan någonsin att rita av! Han har så 'skarpt' och enkelt utseende att det är svårt att rita så att han ser ut som just John Lennon, om ni förstår vad jag menar. Dock är han en av de vackraste människor som någonsin levt.


Ps I love you

Har nyss gråtit i två timmar efter att ha sett Ps I love you ännu en gång. Det måste vara en av de finaste kärleksfilmerna någonsin.

Lying in my bed, taking some pictures

Dessa bilder är tagna från min säng. I mitt rum. Mitt älskade rum med plancher och teckningar jag målat och Beatlescitat över ena väggen. Jag hade från början bestämt att inte hänga upp massa saker på väggarna och ha det stilrent, men det gick inte så bra.

Lund!

På tåget till Lund för att gå på skivmässa! Nu jävlar ska här köpas vinyl!


Ett bad såhär vid midnatt

Jag och Astrid tog nyss ett bubbelbad. Nu sitter vi och pratar sextiotal, lyssnar på vinyl och bara myser.


Ibland, eller rätt ofta faktiskt

Ibland så kommer tanken upp till mig, "Bara dra här ifrån Isabella. Ta en liten väska och lämna en lapp till familjen att inte vara oroliga och dra. Någonstans, ingenstans, överallt, var som helst, bort."
Den tanken kom till mig idag när jag satt och lästa om Kubansk valuta. När i helvete ska jag NÅGONSIN ha använding av att veta att man i Kuba har Kubansk peso? Varför sitter jag här varenda dag och hälften av det jag gör kommer jag aldrig någonsin använda igen, varför åker jag inte bara iväg? Jag lovar och svär att jag lär mig mer på ett år om jag backpackar genom världen, upplever allt det jag läser om i böckerna i stället för att sitta instängd i en kall stad där bara allt känns fel.
Någon gång ska jag bara dra.

Jag var snyggare imorse

Hade två snygga sjalar, Bridget Bardot-håruppsättning och pärlhårband. Men när man kommer hem släpper man ner håret och tar bort alla snygga accessoarer, eller det gör jag i alla fall. Snart kommer min favorit Astrid. Vi ska äta onyttigt och mysa. Igår åt jag Birger King och idag McDonalds, fett.


You stole my heart Bear, AND THEN YOU ATE IT!

Hahahahha. Ibland är jag rolig. Eller nej det är jag nog inte, det är bara jag som sitter och skrattar för mig själv. forever alone typ.
Visste ni att jag har typ sett varje avsnitt av ultimate survival endast för att 1. det är jättekul att kolla på dom äckligaste sakerna som när han äter rå lever, ögon eller sover inne i ett dromedarlik. 2. Bear Grylls är SÅ SNYGG!!!!!!!!!!
Känner att det blivit många inlägg om snygga människor. Sylvester Stallone, Charlie Sheen och Bear på bara några dagar. Whatever
That's what I'm talking about. Hot

It's a fact

The Velvet Underground är obeskrivligt bra.

Jag dog nyss

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH

Ritar lite

Kan ni se vilka det ska bli? Jag är INTE klar än! De kommer bli mycket mer personliga och se mycket mer ut som dom själva bär jag är klar! Lägger upp det färdiga resultatet imorgon om jag hinner!


The only truth I know is you

Dagen började med Simon and Garfunkel! Love!


I hope some day you'll join us

Detta inlägget ligger även uppe på min USAblogg acrosstheuniverse.se.
Leker lite i photoshop, denna bilden är (som ni ser) på John Ono Lennon. La till lite stjärnhimmel, text och skugga och såntdär kul.

Your bird can sing, but you don't get me

Det är bara så. Jag kan inte förklara... det finns inte ord för vad Beatles betyder för mig. De är mer än bara ett bra band för mig. De har allvarligt talat förändrat mitt liv. Jag förstår deras musik, jag känner mig trygg, finner ett lugn. Jag kan sitta i timmar, dagar och ENDAST lyssna på Beatles. Jag försvinner in i mig själv. In i musiken.
Många roar sig med att säga till mig "Beatles suger" osv, men att säga det är något av det mest kränkande man kan säga till mig. Beatles är en del av mig, det jag står för, det jag älskar. Och att säga att Beatles "suger" osv är inte bara väldigt sårande för mig att höra, det är visar dessutom hur pinsamt lite man vet om musik och världen, för Beatles var ledarna i ungdomsrevolutionen under 60-talet. Den revolution som gjorde att man nu inte vill bli vuxen, få jobb och skaffa familj direkt, utan att man vill leva och faktiskt vara ung! Beatles ändrade världen så är det bara. Och det kanske inte är allas musiksmak, men att säga att dom är dåliga det är bara fel, för dom är grunden till nästan all dagens musik. Dom var startskottet på något helt nytt.
Det finns INGET som gör mig så arg som när folk säger något löjligt om Beatles bara för att retas. Ni vet inte hur många som har skrivit på mina böcker och så "John Lennon är sämst" och "hata beatles" osv(allvarligt talat.. hur moget är det på en skala?)... Jag blir arg bara jag tänker på det. Så alla ni som någonsin skrivit eller sagt så till mig: gå och dö.

En torsdag i Helsingborg

Idag gick jag upp 20 över fem, ja ni läste rätt, 20 ÖVER 5! På morgonen! Jag var i Helsingborg. På skolstaden. På Nicolai. Jag skuggade en elev på IB-programmet. Jag har skrivit om det innan ju, det är en internationell linje och om jag går där kommer jag inte behöva gå om ett år trots att jag är utbytesstudent! Jag berättar lite tydligare i min blogg som jag kommer skriva i när jag är i USA, http://acrosstheuniverse.se

I alla fall. Det började bra med att jag missade bussen. Men jag tog tåget istället så det löste sig. Tjejen jag skuggade hette Sara och hon var supersnäll och härlig! Först var jag på arts (typ bild, foto och så) och läraren var helt underbar! Han var från England (pratade bara engelska, IBprogrammet är helt på engelska) och växte upp under 60-talet så vi satt i typ en och en halv timme och pratade om musik! Sjukt kul!!! Dessutom lät han oss dra till kafeterian och köpa godis och sånt när vi ville. Sen följde jag med en kille som hette Markus till franskan. På franskan satt jag med Markus och en annan kille och de båda var jättesnälla och roliga. Sen var jag på matte. Jag satt med Sara och hennes vän. Sen följde jag med Markus och en annan tjej (som jag tyvärr har glömt namnet på, men hon var superhärlig!) på lunch och efter till Biologi.
Det var min dag! Alla var sjukt snälla, välkomnande och roliga och nu känns det verkligen så rätt att börja där när jag kommer hem från Usa. Att jag inte behöver gå om ett år fast jag är utbytesstudent gör det så mycket bättre! :D
Bjuder på en liten bild från när jag gick på konståkning!

Who knew?

Charlie Sheen var snygg som ung!

The Beatles 29 day song challenge!

Day 3 - Favourite Beatles song by Paul McCartney

AHHH  vad svårt! Dels har vi ju några av hans mest kända, såsom Let it be, Blackbird etc. Men han har gjort så fruktansvärt vackra och coola sånger! Jag ÄLSKAR Rocky racoon, Eleanor Rigby, I'm down, When I'm 64 osv osv osv, men JUST NU (det ändras hela tiden) så är nog min favoritbeatles låt skriven av Paul Here there and everywhere. Han har så mjuk och rörande vacker röst, och det måste nog vara en av de vackraste kärlekssånger som finns.
Paul Mccartney har själv sagt att efter Yesterday är detta den låt han är mest nöjd med. Dessutom släpptes den i Usa den 8 Augusti, min födelsedag!


The Beatles - Here there and everywhere

Hell yeah!


Tisdag

Tisdag idag, vilket betyder solosång! Kul som vanligt! Efter solosången följde Isabella med mig hem. Nu ikväll har jag fyllt i massa Usa-papper... det är så SJUKT mycket som ska fyllas i!
Nu ligger jag i sängen och kolla American pie Beta house, som att man inte redan sett den alldeles för många gånger liksom.
Ikväll får det bli en bild på denna skönheten!

Min eftermiddag i bilder

Först var jag glad. Jag skulle spela elgitarr.
Sen såg jag att en sträng var av på gitarren! (Ser ni strängen på bilden nedan? kolla noga!)
Då blev jag ledsen
Så jag gick ner och tog gjorde en kopp te, och posade med den framför webkameran som 1000 andra bloggare gör dagligen.
Intressant va? Haha kanske inte.
Idag har för övrigt hänt massa småroliga saker som gör att man skrattat hela tiden.
1. Jag och Lisa råkade ta varandras jackor och båda två trodde att vi hade tagit någon okänds jacka så exakt samtidigt bara kollar vi upp och skriker "vafaan, jag har tagit någon annans jacka" eller nåt sånt, hahah. Okej det lät inte kul när jag skrev det. Men det var jättekul.
2. Philip ramlade när han cyklade, det var så kul hahah.
3. Detta är det roligaste... Lisa blev inlåst på toaletten av några sjuor! SJUOR, 98OR!! HAHAHHAHAHAHA jag DOG! Usch dom små krypen (98orna alltså) invaderar vår skola med sina jobbiga fjortissaker... Det finns undantag dock, typ Oscar Z! Fast vi har dock känt varann i hela vårt liv men ändån!

Play a song for me

Yes to dance beneath the diamond sky, with one hand waving free, silhouetted by the sea

Så vacker
Mr. Tambourine man - Bob Dylan

Sunday

Idag har jag fyllt I massa STS-paper och tagit en fika på stan med fina Wilma!

Och såhär ser jag ut idag:


Modeikon, Paul Mccartney

Förutom att vara bland de snyggaste människorna som någonsin satt foten på denna jord (Han delar förstaplatsen med John, och tvåa kommer George) så är han också jävligt bra på att klä sig snyggt.
Paul i sin UNDERBARA röda sammetskavaj, som han har i en av mina favoritvideos när han spelar Hey Jude.
Denna bilden har jag på en tröja jag köpte på Paul Mccartney-konserten!
Allvarligt talat, jag tappar andan av att kolla på sånahär bilder, det är för mycket snygghet på en plats.

These streets will make you feel brand new

Jag ska bli bättre på att ta riktiga bilder till bloggen. Har blivit väldigt lat med det sen blogg.se appen kom till appstore, för nu är det så himla lätt att mobilblogga på ett par sekunder.
För att jag taggar till att flytta till Usa nu mer än någonsin så får ni några bilder från senaste gången jag var i New York. Jag har varit där tre gånger förresten, första gången var jag bara 2 månader gammal haha och då var vi i twin towers innan de förstördes(!)
Med det säger jag godnatt!

Önskeoutfit

Från asos

Today's

Det snöade idag! Mycket ovanligt här i Skåne , i alla fall denna "vintern".

Outfit idag:
Utomhus:
Jacka - Wilmas
Jeans - Gina tricot
Halsduk - stickat själv

Inomhus:
Jeans - Jeanskompaniet
Tröja - Hm , har dock klippt och fixat själv med den rätt mycket, från början var det ett tråkigt vanligt linne
Sjal - mammas
Halsbandsklocka - Lotta Djossou
Svart blus/kofta eller vad man ska kalla det - Tiger of Sweden


Min lilla musikhörna

Min favorithörna i mitt rum


No woman no cry

Lyssnar på Bob Marley och tänker på hur bra livet är egentligen!
No woman no cry - Bob Marley

Rocky

Kollar Rocky. Sylvester Stallone var inte lite snygg när han var ung...

Äntligen!

Jag är klar med min Usa-blogg!

Den heter nåt så awesome som Acrosstheuniverse.se!

Namnet är taget från The Beatles underbara låt Across the universe, skriven av John Lennon.
Lägger upp låten här, lyssna och njut!

Sovit

Nyss sovit i flera timmar. Jag har varit så läskigt trött idag att det är helt sjukt. Tar det därför lugnt ikväll!


Scrambled pancakes?

Försökte göra pankakor innan, det gick inte så bra...


Vardagsunderhållning

Sitter och skrattar för mig själv när jobbiga fjortistjejer lägger upp statusar på facebook om att dom stör sig på fjortisar...

Versace for HM


Åh så snygga saker det finns i Versace for HM kollektionen! Synd att jag är sorgligt pank och ska spara mina enda små pengar till Liverpool och Italien. Dessa shortsen är dödssnygga och mina två andra favoriter är en bandeau-bikini och ett typ nattlinne i samma mönster som shortsen på bilden.
Tror att allt är slutsålt redan, trots att kollektionen släpptes idag, men det är inte så konstigt med tanke på hur många snygga saker här fanns!

Finisar!

Jag dog lite idag... Oscar och Mirand har ännu en gång visat vilka sjukt snälla killar dom är! Jag ville till coop på lunchen fast det var jättekallt, och Lisa ville inte följa med så jag frågade Oscar och Mirand, och så sa dom okej och jag blev jätteglad! Sen när vi kommer dit så visar det sig att ingen av dom har några pengar utan dem följde bara med för att jag inte skulle behöva gå ensam! Så sjukt snällt! Man kan inget annat än älska dom!

Har ingen bild på Mirand men här är en på Oscar, när vi skulle hoppa sönder våra pyramider som vi byggt för flera år sen på So:n! I en av dom låg en femma som Oscar lagt dit då i sjuan när vi byggde dom och så stod det en lapp att jag skulle få den när vi tog sönder pyramiderna i nian, och det fick jag! Så jag blev 5 kronor rikare där! :D

Leker med instagram!


The Beatles 29 day song challenge!

Day 2 - Favourite Beatles song by John Lennon

Oj, herregud vad svårt! Hur ska jag kunna välja detta haha?

Men jag tror faktiskt att jag väljer en låt som heter "Because". Den är med på albumet Abbey road, och den är helt fantastisk. Jag älskar stämmorna i denna, det är nio olika, där Paul, John och George sjunger tillsammans tre gånger och lägger det över varann eller hur man nu ska förklara det. John Lennon fick inspiration till denna låt när Yoko spelade månskenssonaten av Beethoven (Den kan jag förövrigt spela på piano haha) och han stannade upp och bad henne spela ackorden backlänges. Alltså har låten kommit upp från månskenssonaten spelad baklänges, hur coolt?Tråkigt i skolan

Sitter i kafeterian och dricker varm choklad med Lisa, Emilia, Anna och Paulin. Jag och Hugo gjorde nyss kycklingtacos på hemkunskapen om ni ville veta. I eftermiddag ska kag gymma och sen på piano. Lugn dag


Just nu

På Espresso house med Astrid, ovanligt...

(Detta skulle publicerats i eftermiddags men det gjorde det visst inte)


The Beatles 29 day song challenge!

Day 1 - Least favourite Beatles-song
Allvarligt talat finns det inte någon Beatlessång jag inte gillar, men det finns såklart de jag gillar mer och det jag gillar mindre. Jag tycker inte om Kansas city, en låt som Beatles spelade in 1964. Det är dock inte Beatles som skrivit låten utan det gjorde Jerry Leiber och Mike Stoller.
Jag tänker inte lägga upp låten faktiskt, för varför ska jag lägga upp den typ enda låten av Beatles som jag inte älskar haha?
Vi tar en bild på denna finisen!


Mysig måndag med min bff

Efter skolan idag drog jag till stan, köpte en chailatte (har blivit en vana nu när man har presentkort på eh) och träffade trevligt folk, bl.a. Astrid som jag senare gick iväg och gymmade med! Känner mig alltid så nöjd och avslappnad efter att ha tränat! Iaf, sen följde jag med Astrid hem och vi åt en massa gott, hon visade mig hennes nya rum som är fantastiskt! Måste visa det i bloggen!

Ena bilden är en halvtråkig bild på hur jag såg ut idag och andra bilden är jag ocv Astrid som provar korsetter inne på Hm haha...


The Beatles 29 day song challenge!

Nu ska jag göra något kul här i bloggen! som rubriken säger, a 30 day Beatles song challenge! Underbart va?
Jag hittade denna listan på denna fina blogg: abbeyroad.blogg.se

Här är listan på det jag ska göra, del 1 kommer ikväll!


Day 1 - Least favourite Beatles song
Day 2 - Favourite Beatles song by John Lennon
Day 3 - Favourite Beatles song by Paul McCartney
Day 4 - Favourite Beatles song by George Harrison
Day 5 - Favourite Beatles song by Ringo Starr
Day 6 - Favourite Beatles song that rarely gets played and people don't really know (was: Favourite "under-the-radar" Beatles song)
Day 7 - Beatles song that reminds you of someone
Day 8 - Beatles song that reminds you of somewhere
Day 9 - A great cover of a Beatles song
Day 10 - Original version of a song The Beatles covered
Day 11 - Beatles song you wouldn't mind hearing at your wedding (or other special) day
Day 12 - Beatles song for your funeral
Day 13 - Beatles song that makes you dance
Day 14 - Favourite Beatles ballad
Day 15 - Favourite Beatles screamer
Day 16 - Favourite Beatles guitar-work
Day 17 - Favourite Beatles drumming
Day 18 - Favourite "trippy" Beatles song
Day 19 - Favourite Beatles harmony
Day 20 - A random track from your favourite Beatles album
Day 21 - A song that convinced you The Beatles are alright
Day 22 - A song you use when trying to explain The Beatles' awesomeness to someone who doesn't really know them
Day 23 - Earliest memory of The Beatles
Day 24 - A random track from the Beatles album you most recently listened to
Day 25 - Favourite John Lennon solo song*
Day 26 - Favourite Paul McCartney solo song*
Day 27 - Favourite George Harrison solo song*
Day 28 - Favourite Ringo Starr solo song*
Day 29 - Favourite Beatles songFinisar. Lilla Ringo är för söt haha

En av de bästa låtarna genom tiderna, no doubt

Bohemian Rhapsody. Av queen, men det visste ni förhoppningsvis redan. Freddies sångröst är helt underbar! Och denna låt, det finns inga ord... den är genial.

I fredags!

Kan börja att tacka Elin och Ida för en superbra kväll!
Iaf, jag Paulina och Linnea gjorde vid oss och så hos Paulina, och sen drog vi till Orest på typ förfest, fast vi var inte där särskilt länge. Sen gick vi till roddklubben där festen var och det var super! Mycket folk och jättebra stämning! Jag Paulina och Linnea hade hur jäkla mycket dricka som helst, så det blev lite mycket för mig haha, men det var kul ändå! Här kommer lite bilder som fina Ida skickade till mig!
Om ni undrar vem jag är på dessa bilderna så är det jag som har en klänning med dragkedja där fram(jag vet att jag har haft den på nyår, men jag var på en pundarfest typ och tänkte att ingen såg mig, men sen kom jag på att jag lagt ut den här i bloggen haha...) och det är också jag som står med en rosa ciderburk i handen på (lite för)många bilder...

Gerry and the pacemakers!

Ett typiskt glädjesprudlande sextiotalsband om ni frågar mig! Gerry and the pacemakers heter bandet, från Liverpool, precis som älskade Beatles är. Deras största hit "How do you do it" sätter sig i huvet direkt och sen kan man inte sluta sjunga den... gissa om hela min klass var irreterade på mig för att dom inte kunde sluta sjunga sextiotalsmusik som enligt dem är "dålig" musik. Om dom bara visste... Riktig musik är sån som håller i mer än 3 månader. Beatles har hållt i 50 år, rihanna då? Lady gaga? Om någon skulle börja sjunga tec Pokerface, eller under my umbrella nu så skulle alla tycka att man var sjukt efter för dom låtarna kan man ju inte lyssna på längre, dom låtarna har ett bäst före datum. Det har inte Beatleslåtar, de kommer föralltid vara lika fantastiska oavsett hur många gånger man lyssnar på dem!
Lyssna på denna!! Jag LOVAR, ni kommer ha den i huvet hur länge som helst!

Åh underbara skjortor!

I love skjortor! Man kan verkligen använda dem på 1000 olika sätt... Instoppade i byxorna, knuten längst ned(som på bilden), ha den helt vanligt, ha den knäppt ända upp i halsen.., dessutom är det supersnyggt och bekvämt!


Mais oui

Äter massa och kollar på 60tals film, love life!


A Saturday like this

Eftersom jag är väldigt bakis så har jag idag bara tagit det lugnt. Gått på en lång promenad med Blancahund, vatt en sväng hos Paulina och pratat lite och hämtat mina saker , och typ ätit massa onyttigt och kollat tv. Julgransplundring har vi haft här hemma också, ni vet när man hänger godis i julgranen typ.


Ehm va?

Igår så dubblades min statistik... konstigt eftersom jag känner att min blogg har varit tråkig den senaste tiden. Jaja. Jag ska skriva om gårdagen, som var superkul, sen. Jag har dock inga bilder alls för jag glömde såklart min mobil hos Paulina. Allvarligt talat jag borde inte äga någonting för ALLT jag äger försvinner. Men dont worry för jag ska be ida skicka lita bilder så kan nni få dom ist.
någon webcambild sen i somras. Har inte så många bilder på this Imac

Asseee

Min bff är här, vi äter och pratar och skrattar och äter och äter. Glömde jag att säga att vi äter?

Pour toi mon amour

Je suis allé au marché aux oiseaux
Et j'ai acheté des oiseaux
Pour toi
Mon amour
Je suis allé au marché aux fleurs
Et j'ai acheté des fleurs
Pour toi
Mon amour
Je suis allé au marché à la ferraille
Et j'ai acheté des chaînes
De lourdes chaînes
Pour toi
Mon amour
Et je suis allé au marché aux esclaves
Et je t'ai cherchée
Mais je ne t'ai pas trouvée
Mon amour

Fantastiskt fint dikt. Så vacker, orkar inte översätta den åt er som inte läser franska dock. Tur för er att det finns google translate :)

Det kanske bara är jag

Jag vet inte. Jag är en sån person som vill uppleva allt! Jag vill inte sitta hemma och tänka "allt löser sig, jag har all tid i världen på mig" utan jag för mitt liv dit jag vill och gör vad jag vill med det. Jag vill leva! Jag vill ha kul, och inte bara tänka att jag kan ha kul senare, jag kan uppleva allt senare och så vidare... nej! Det kommer alltid fler och fler saker som man vill testa på, fler och fler möjligheter och om man väntar för länge så hinner man ju inte med allt! Måste man hinna med allt då? Ja för fan! Ju mer man gör, ju mer man testar, desto smartare blir man, desto mer tacksam blir man för allt man har, och har upplevt. Varför vänta på livet när man befinner sig mitt i det?

"Life is what happens to you when you're busy making other plans" Så sjöng en vis man i låten Beautiful boy. Denna visa man heter John Lennon och han borde vi alla lyssna på.

Det här var ju kul!

Har haft instagram på mobilen i en evighet men aldrig pallat använda det! Testade det idag och bilderna blir ju superfina!


Min dyrbaraste ägodel

Älskade älskade Lp-spelare. Du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.


Love life


Min nya finis

Ny mössa! Svart med boll i päls. Jag vet att många har en sån här, men skitsamma, den är ju snygg! :)


Från den 16 oktober

Lägger upp 3 små egobilder tagna på mammas födelsedag den 16 oktober, då vi var i wanås på en utställning med Yoko Ono, som var underbar! Det var jättefint väder och löven var liksom fortfarande gröna fast lite gula, och det var varmt och det var bara supermysigt!

Halsduken på bilderna har jag förresten stickat själv!såg nu att jag blundade på denna bilden.. jaja

"While you are mending the cup, think of mending the world" Så stod det på en papperslapp som Yoko skrivit på.

Det var fint tyckte jag.

En annan fin sak som jag redan lagt upp från utställningen var en massa stegar i olika former, färgar och storlekar. Och så stod det:

"See if the sky is heaven from the ladder"

Så. Himla. Vackert.

På tiden, eller?

Håller på att skapa min blogg jag ska ha till Usa! Jag kommer köpa en egen domän, alltså kommer jag inte ha "------.BLOGG.SE" utan bara "-----.SE" Dels för det känns mer gött och för att det namnet jag listat ut (som är genialt, jag lovar er!) inte var ledigt om man hade ---.blogg.se.

Jag känner mig jättetidigt ute men det verkar som att alla som ska som utbytesstudent 1012/1013 redan har en blogg färdig och är typ klar med allt?! Jag har inte ens skickat in alla papper än och jag har typ haft snart ett halvår på mig...


Sötbild på mig och Astrid

Mot ishallen!

Var iväg till Helsingborg och slipade mina skridskor igår, och sliparen var sjukt duktig! Teståkte efteråt, och man är ju ovan efter att typ inte ha åkt sen man slutade på konståkning för ett par år sen .. med nya och dessutom nyslipade skridskor blev det rätt svårt haha men det funkar!
Nu ska jag iaf iväg till ishallen och åka lite med Lisa, Emilia och Anna!
nu undrar ni säkert vad fan jag håller på med på denna bilden... jag tänkte visa er hur konståkningsträningsbyxor ser ut haha.. ja man fäster iaf dom under skridskon... men det syns inte på bilden och ni tycker säkert bara jag är väldigt konstig... jaja

En av mina favorit låtar, som inte är 50 år gammal (!)

Älskar denna! jag vet inteom den är särskilt nu eller gammal, ni vet jag har inte koll på ny musik, bara typ 50/60/70talsmusik. Men denna är bra, jag blir så glad av den och han som sjunger är för gullig!
Tonight tonight - Hot chelle rae

17 februari, längtar!

Som sagt ska jag & Ida (+Philip och hans och min familj och kanske någon mer) till de italienska alperna på sportlovet, till staden Sestriere. Det var först tänkt att vi skulle köra bil upp, men nu har vi bokat flyg! Så gött! Vi kommer landa i Turin, som är Italiens fjärde största stad (Ungefär lika stor som Stockholm) och där kommer vi stanna på hotell i en natt. Sen tar det ungefär en timme därifrån med bil.
Det ska bli så sjuk kul! underbara skidbackar, after-ski, skidbränna och allt annat man kan hitta på i en skidort i Italien!

De som tycker illa om Yoko Ono förstår uppenbarligen ingenting

Måste ta upp en sak här. Det finns så sjukt många människor som säger att de avskyr Yoko Ono... att hon splittrade The Beatles, är dum i huvet och jättekonstig, att hon sjunger hemskt, är ful etc etc. Framförallt det här med att hon splittrade Beatles. Men det är ju så fel! Dels så höll Beatles på att falla isär med eller utan Yoko, eftersom de utvecklades åt olika håll.
Dessutom... kan inte folk bara vara glada åt att John Lennon som haft en otroligt svår uppväxt hittar sin livs kärlek, hans själsfrände? Allvarligt talat, jag har aldrig i hela mitt liv skådat ett par som verkar ha älskat varandra så mycket som John och Yoko.
Och om ni ändå inte tycker om Yoko... tänk på all underbar fantastisk musik John skrivit sen han träffade Yoko?! Hon var inspirationen i nästan all musik han skrev efter The Beatles.
Som någon kommenterade på ett klipp på youtube där John sjunger låten "Dear Yoko":
"His love for that woman was immeasurable."

Här kommer låten Dear Yoko (lyssna på den, den är fantastisk!)
favoritmening i låten:
Even if it's just one hour
I wilt just like a fading flower
Ain't nothing in the world like our love dear YokoMitt 2011

Har tänkt att skriva ett sånthär inlägg jättelänge nu... men bättre sent än aldrig!
Detta år har nog allvarligt talat varit det jobbigaste år i mitt liv. Jag har varit riktigt sjuk med 40 graders feber i veckor flera gånger. Jag har dessutom mått dåligt konstant i snart ett år nu. Det har blivit bättre nu men det är ännu inte helt bra. Jag har varit hos doktorn så många gånger för detta, varit på akupunktur, gått till psykolog och så vidare, men inget har liksom hjälpt. Jag har valt att inte skriva något om detta i bloggen och jag har inte berättat om allt för någon , och tänker inte göra det heller. Men det har varit ett helvete. Varje dag i skolan har jag fått kämpa för att bara kunna stå ut, och all min kraft har gått åt till att inte bryta ihop så jag orkade inte koncentrera mig. Under första halvan av höstterminen mådde jag för dåligt för att överhuvudtaget träffa någon. Jag åkte direkt hem från skolan och typ sov och hela helgerna låg jag hemma och tog dte lugnt för 1. Jag vågade inte gå ut om i fall jag skulle få ett anfall och må jättedåligt och 2. jag hade inga som helst krafter.
Om vi ska fortsätta med det jobbiga detta år så har jag förlorat en del vänner. Inget jag heller känner för att ta upp i bloggen, men det har varit både jobbigt och skönt. Mest jobbigt såklart.
såhär såg mina dagar ut i månader i sträck
Och till det goda:

Jag har utvecklats enormt. Pga av allt det jobbiga har jag också blivit en starkare person. Jag har hittat mig själv ännu mer i musiken och jag har börjat skriva låtar igen. Jag har hittat min egen stil mer, även om jag inte har hittat helt rätt än.

Jag har rest mycket också. Först var jag en vecka i alperna med Ida, Philip och Erik + min och philips familjer. Sen åkte vi hem en vecka och veckan efter flög jag, Ida, Philip och Erik dit själva för att vara skidlärare! Det var otroligt krävande och vi jobbade typ 12 timmar per dag helt seriöst. Men det var också helt underbart! Vi var med i deras uppvisningsshow dä vi åkte ett nummer för stor publik och det var jättekul! Dessutom lärde jag och Ida känna ett gäng sjukt härliga holländare som jobbade på restaurangen/baren som låg ovanför där vi bodde.
Sen har jag varit i Kroatien med Lovisa, Philip, Oscar och min och Philips familj. Superhärlig semester, jag och Lovisa drog ut och festade som tusan och hade skitkul! Lärde känna bla några australiensare som var underbara!
I somras var också jag och mamma i Stockholm och det var jättefint väder, varmt och soligt! Verkligen mysigt!
Och sen får vi ju inte glömma det bästa på hela året, det bästa i hela mitt liv... Paul Mccartney-konserten! Jag ändrades verkligen som person av den, jag blev liksom hel. Jag och Adina åkte ner till Sthlm, bodde hos vår moster och första och andra dan var det shopping och på kvällen den andra dagen var det dags. Jag fylls av ett harmoniskt lugn bara jag tänker på det. Så fantastiskt underbart!!!!!
Just det ja, detta året la jag också all fjortisskit på hyllan. Precis när året började (exakt ett år sen) slutade jag helt med ja... 5 lager mascara, push-up till hakan osv. Eller ja jag hade väl slutat med det ett tag innan också, men först nu var det liksom ett slutet kapitel om man säger så.

Lipstick, guitar and Abbey road-shirt

Spelar och sjunger. Id rather be with you, closer, suddenly I see, Hey there Delilah, house of the rising sun, watching the wheels, here today, norwegian wood, samson. Några av de låtar jag spelar. Och så mina egna förstås. Har inte vågaat lägga ut dom någonstans, tänk om någon snor hela låten och låtsas att det är dom som gjort den? haha inte så troligt... men ändå.


Är det inte lite kul...

... när man ser att någon annan har skrivit ett exakt likadant blogginlägg som en själv? Asså jag menar exakt! Eller rätt nice ändå för då ger man ju inspiration åt någon, och det är det jag vill helst av allt här i världen. Vara en inspiration. Helst genom min musik men det genom min blogg är väl helt ok också!

Ska till Astrid sen, vi hörs kanske därifrån!


GAMMAL bild.

Imorgon ska jag slipa mina skridskor så att jag kan åka igen ! Tänk ändå att jag började på konståkning när jag var typ 4 och sen gick jag till jag var 12 eller 13 och sen jag slutade har jag typ inte åkt en ända gång?!
Eller jo en gång, med hockeyskridskor. Jag förstår inte hur någon människa kan stå upp med ett par sånna otroligt läskiga skridskor som hockeyskridskor. Inga taggar och jättekort skena så om man lutar sig framåt ramlar man, om man lutar sig bakåt ramlar man och om man inte lutar sig alls så ramlar man ändå!

Jag vet att ni tycker det

Bara erkänn. Kumar är skitsnygg!
Tänk att ha Harold and Kumar som vänner. Mitt liv skulle vara fulländat. Och vi får inte glömma Neil Patrick Harris heller.

Jag dör lite i den scenen där Neil smugglar harold and kumar förbi polisen och så är han jävligt hög och så kommer polisen som är typ världens största neilpatrickharris-fan och så ser Neil en enhörning bakom och så när enhörningen springer iväg så säger Neil "I love you" och så polisen bara " I love you to, Neil" hahahah. Okej. Ni som inte sett filmen förstår nog inte vad jag menar. Jag tror ingen förstår vilken scen det är jag menade för jag är fruktansvärt dålig på att förklara. Kolla på filmen i alla fall, ni kommer inte att ångra er!
Det var denna enhörningen jag menade om ni undrar. Hahahha

Gjort en blogg åt tildis!

Idag har gjort en design till Tildas blogg! Jag började från grunden och blev klar på endast typ 3 timmar, rekord för att vara jag för jag ska alltid göra en massa onödiga avancerade finesser som ändå ingen upptäcker haha.
Men den blev rätt nice tycker jag, enkel, men fin!
Här kommer en länk:
tildaholmstrom.blogg.se

Med Tidd

Lillebror fyller år idag så släkten är här = tidd e här! Vi myser uppe på mitt rum och lyssnar på musik och sånt!


Dagens

Tröjan är från Malene Birger och på mig har jag också ett par mörkblåa jeans från cheap monday.
Körde på enkel sminkning i form av tunt eyelinersträck, lite mascara på de övre fransarna och ett mörkrödlila läppstift. Har alltid tänkt att typ plommonfärgade läppstick är jättetantigt, men det är faktiskt rätt snyggt!

Vilken dag är det idag?

Paulina sov här inatt och vi ägnade hela natten åt att kolla på crazy youtube-klipp, exempel finns i förra inlägget. Nu ska jag till Isabella Resmark och vi ska ha Harold&Kumar-maraton! Hahah har ni sett dom filmerna? Så sjukt roliga!

LIKE MAH STATUS... and I wont do it!

Hahahahahahaha jag avlider på allvar detta är för kul! Jag och paulina har kollat på detta klippet för många gånger nu, men han är ju så jävla rolig!
Like my status if you like my status!
Lägger upp det här också, ett annat sjukt roligt klipp... never say no to a panda!
Hahahahhahahahahahhahah så jävla kul... finns inte ord.

Nyårsoutfit

Som sagt, inget att skryta om, en halvsnygg klänning från HM bara.
Jag som lovade mig själv att vara ute i god tid och hitta en snygg klänning... Jaja!


Glittriga naglar

Till nyår målade jag naglarna i glitterfärg! Blev superbra! Jag använde mig av ett guldigt glitter i pulverform och ett lila glitter i pulverform och för att få det att fästa så använde jag ett silverglittrigt nagellack. Det var en ren chansningm, jag bara doppade penslen till silverglitternagellacker i de båda pulverglittren och målade. Ovanpå målade jag ett genomskinligt lager toplack för att få det att fästa.


Ojdå

Alltid när jag lovar att göra massa inlägg så glömmer jag bort det fullständigt.
Här kommer i alla fall mina nyårslöften:
Inte tänka för mycket

Vara den person jag är och inte den andra vill att jag ska vara

Se allt fint jag har runt om kring mig, och låta mig vara lycklig.

Inspirera genom musik

Just woke up

Okej. Så om jag ska gå in närmre på nyårsfesten igår. Det var väl okej. Det hade kunnat vara tråkigare men det hade kunnat va mycket roligare också. Det blev inte som planerat, men det blir det aldrig på nyår, speciellt inte om man planerat med Isabella Resmark...
Och förresten, jag har inte en enda bild sen igår för josse tog hand om min mobil hela kvällen. Eller jo jag har på min outfit så den får ni väl se senare. Inte för att det är något att skryta med... en klänning från HM köpt dagen innan nyårsafton... bra där Isabella!
En till leende bild! Andra leende bilden på typ 2 dagar... känn er hedrade!

På tiden...

Har ju inte bloggat sen förra året så det är väl dags nu!
Jag kom rätt nyss hem från Frida där jag festat in nyår med härliga människor! Just nu är jag fruktansvärt trött och sjuk. Har haft hosta i några dagar och igår fick jag superont i halsen och blev jättetäppt. Så himla konstigt, det var ju inte längesen alls jag var sjuk! Blir alltid sjk på de sämsta tillfällena också... Sista veckan på sommarlovet, Veckan då det var Paul Mccarney-konsert, nyår osv!
Hoppas ni får världens bästa 2012! Imorgon ska jag göra sånna roliga inlägg om nyårslöften, årsresumé och sånt.
Vi tar en bild på världens vackraste Marilyn Monroe! Gott nytt år allihopa!

På tiden...

Har ju inte bloggat sen förra årets då det är väl dags nu!
Jag kom rätt nyss hem från Frida där jag festat in nyår med härliga människor! Just nu är jag fruktansvärt trött och sjuk. Har haft hosta i några dagar och igår fick jag superont i halsen och blev jättetäppt. Så himla konstigt, det var ju inte längesen alls jag var sjuk! Blir alltid sjk på de sämsta tillfällena också... Sista veckan på sommarlovet, Veckan då det var Paul Mccarney-konsert, nyår osv!
Hoppas ni får världens bästa 2012! Imorgon ska jag göra sånna roliga inlägg om nyårslöften, årsresumé och sånt.
Vi tar en bild på världens vackraste Marilyn Monroe! Gott nytt år allihopa!
bloglovin