Ilskan stiger

Kollar Ängelholm - Syrianska. Jag är verkligen inget fotbollsfan annars men när det gäller om hemstaden ska upp i allsvenskan eller inte så sitter till och med jag frivilligt och kollar.. Och jag är nu så sjukt sjukt arg på den där domaren som gav rött kort till någon ängelholmsk spelare (kan inga namn typ haha) för INGENTING!!! Åhhh dö!

Värd att länkas

Egoinas.se !!!!
Hon är så jäkla ball! Varje gång jag läser hennes blogg, oavsett vilket humör jag är på så sitter jag där och skrattar åt hennes humor. Dessutom är hon verkligen en förebild, till skillnad från många andra kända bloggare.

Värd att länkas

Egoinas.se !!!!
Hon är så jäkla ball! Varje gång jag läser hennes blogg, oavsett vilket humör jag är på så sitter jag där och skrattar åt hennes humor. Dessutom är hon verkligen en förebild, till skillnad från många andra kända bloggare.

First you must learn how to smile when you kill

Working class hero - John Lennon
Min favoritlåt just nu.
Det är så hjälplöst vackert att jag inte hittar ord. Jag vill bara gråta skrika skratta och älska på samma gång. Alla känslor kommer upp till ytan med John Lennons ord. Ingen kan göra det som honom.
LYRICS:
As soon as you're born they make you feel small
By giving you no time instead of it all
Till the pain is so big you feel nothing at all
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

They hurt you at home and they hit you at school
They hate you if you're clever and they despise a fool
Till you're so fucking crazy you can't follow their rules

A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

When they've tortured and scared you for twenty odd years
Then they expect you to pick a career
When you can't really function you're so full of fear
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

Keep you doped with religion and sex and TV
And you think you're so clever and class less and free
But you're still fucking peasants as far as I can see
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

There's room at the top they are telling you still
But first you must learn how to smile as you kill

If you want to be like the folks on the hill

A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

If you want to be a hero well just follow me
If you want to be a hero well just follow me

Sista lördagen i oktober

Idag har jag spenderat hela dan hos Isabella Resmark. Vi gjorde muffins som vi fyllde med godis som choklad, Rollokolor, söta godisbitar och jordnötsringar hahah. Det blev godare än vad det låter. Sen kollade vi på kejsarens nya stil SÅ JÄVLA ROLIG! hahahahah jag kollade alltid på det på disney channel förr.. och jag har saknat det så... Kronk... Jag pallar inte trycket, han är för rolig med sitt ekorrspråk och sin enorma tröghet.
HAHAHAH KRONK!!!!

Detta är riktig musik

Watching the wheels - John Lennon

there's no problem, only solutions

Något jag tycker ä så fantastiskt magiskt med John Lennon är att när någon, hur bra man än är, försöker göra covers på någon av hans låtar, så blir det liksom lite platt. Ingen magi. Men när John själv sjunger sina låtar, är det så bra att man får rysningar över hela kroppen, han har sån känsla, och han skrev låtarna med sitt hjärta, gud vad han är bra.

Svar på en kommentar ang. Prao i alperna!

Anonym om Världens. Nästbästa. Prao!:
Vart praoade du i alperna och hur gick du tillväga? Vi skall praoa snart och jag hade mer än gärna viljat åka till alperna./Nina

Jag praoade som skidlärare tillsammans med tre vänner i Champoussin, Schweiz. Det var sjukt kul, något av det roligaste jag gjort faktiskt.. men jäkligt tufft! Vi jobbade från tidig morgon till typ 5 eller nåt och sen hade vi typ en timmes paus och sen höll vi i aktiviteter på kvällen. Hur vi fick praon? Jo vi var där två veckor innan och då snackade vi och våra föräldrar med skidlärarna, och dom sa att det var ok. Däremot är det inte lönt att någon frågar där, för de sa att de aldrig gör såhär annars, enda anledningen att de tog emot oss var för att de sett oss åka veckan innan och tyckt att vi var tillräckligt duktiga och så... de sa specifikt till oss att inte få hit fler kompisar och så för de tar inte emot praoelever någonsin och de kommer att tacka nej oavsett hur duktig man är typ. Men man kan ju alltid fråga på andra ställen, för det var vekrligen en fantastisk upplevelse!

Apotekets nya reklam makes my day

Hahahahhaha så sjukt rolig! Detta är då den nya reklamen om att apoteket har eget smink.. tycker den är sjukt rolug som sagt.. fast det kanske bara är jag?

The comedy of John Lennon

Hur kan någon vara såhär rolig? Pallar inte trycket asså hahahaa. Min favorit är när han sjunger help och typ låtsas att han inte kan sjunga alls, det ser så jävla kul ut! Finns typ i mitten men tänker inte säga när.. nå måste kolla igenom hela! SÅ kul!

I like blogg.se-appen!

Med blogg.ses app blir det att jag bloggar från mobilen mycket mer, vilket jag aldrig orkat förr! Iaf.. Just kollat älskade Greys anatomy och även skrivit två A4 om Beatles på datan.. Kan säga att det var svårt att korta ner det till endast två sidor, men det får inte va längre pga att vi ska redovisa en massa på so:n och tyvärr får man inte ägna en hel lektion om Beatles :(


I've got the hippy hippy shake

Bilden är ju inte jättebra eftersom jag är för lat för att ta ett foto md en riktig kamera och lägga in i datan. Iaf, vi jobbar som sagt med ungdomskulturen på framförallt 60talet , och jag tycker det är så kul att jag fortsätter hemma (geeeeek). Iaf, här har jag ritat en hippie som vi ska ha med på vår redovisning!
Säger faktiskt inte detta som undanförklaring.. men bilden ser mycket bättre ut i verkligheten

Au jour d'hui

Idag har jag haft jobbig dag. Liksom för många helt ok /roliga saker blir jobbigt. Skolan är egentligen rätt ok på tisdagar, och sen var det solosång, vilket är jättekul, och sen akupunktur, vilket.. tja det är ju inte jätteskönt med över 20 nålar med ström i , men ändå.. det är avslappnanade. Men allt tillsammans på en dag blir too much.
Completely uninteresting inlägg. Ni får en dagens Beatles-låt som kompensation

Paperback writer - Beatles

'Denna låt är så himla härlig! Jag har hört eller läst någonstans (kommer ej ihåg var eller när) att Paul slog vad med någon från sin släkt, typ sin moster eller faster har jag för mig, att han kunde skriva en låt om precis vad som helst, och så skrev han denna som handlar om en paperback writer! Är dock inte helt 100 på att det stämmer.

En annan rolig fakta om denna låt är denna låt (och låten Rain av Beatles också) är den första låt någonsin som har en musikvideo. Ännu en sak som Beatles började med och ännu finns kvar överallt.

-


Tänk om jag bara drog

Försvann. Imorgon. Tog mina saker i en liten väska, skrev ett litet brev till familjen och bara åkte dit livet tog mig. Det hade varit skönt. Jäklligt skönt. Den här känslan av att vara fast på helt fel plats, med helt fel människor... usch det är inte kul. Jaja.. min tid kommer. Först är det Usa, vilket kommer bli underbart! Sen är det 2 eller 3 år av gymnasium och sen är jag out of here. Börjar med Australien och sen får vi se vad som händer. Att fånga dagen. Det är något jag vill testa.

Snyggt? Ja!

Sånhär vill jag ha i vinter! Gorgeous!

Duktig Hälsosam Isabella!

Nyss varit ute och sprungit! Blev över 4 km och drygt 350 kalorier brända! (använder runkeeper appen, on den stämmer vet jag ej) trött men nöjd! Dags att börja tänka på beach 2012 typ... Hehe.


Paul Mccartney about John Lennon

"One of my great memories of John is from when we were having some argument. I was disagreeing and we were calling each other names. We let it settle for a second and then he lowered his glasses and he said: "It's only me." And then he put his glasses back on again. To me, that was John. Those were the moments when I actually saw him without the facade, the armor, which I loved as well, like anyone else. It was a beautiful suit of armor. But it was wonderful when he let the visor down and you'd just see the John Lennon that he was frightened to reveal to the world."

"A body of work was produced that I don’t believe he alone could have produced, or I alone could have produced. It was only me that sat in those hotel rooms, in his house in the attic; it wasn’t Yoko, it wasn’t Sean, it wasn’t Julian, it wasn’t George, it wasn’t Mimi, it wasn’t Ringo, it wasn’t Miles. It was me that sat in those rooms, seeing him in all his moods and all his little things, seeing him not being able to write a song, and having me help, seeing me not able to write a song and him help me."


"What I do is I look for the positive side. I'm the only guy who sat down with John and wrote all those songs. It's me. (I've) got to pinch myself, I can't believe it. I just feel blessed to have known him and to have experienced his presence so intimately."

"There's a lot of random in our songs...writing, thinking, letting others think of bits-then bam, you've the jigsaw puzzle." 

 

"When I write, there are times -- not always -- when I hear John in my head, ... I'll think, OK, what would we have done here?, and I can hear him gripe or approve.” 

 

 

"At the beginning I was annoyed with John, jealous because of Yoko, and afraid about the breakup of a great musical partnership. It took me a year to realize they were in love." 


“Certainly, for me, if we were ever on stage, the three of us, there'd be someone missing, ... I'd look over there and there'd be someone missing and that'd be John.”
"I can't tell you how much it hurts to lose him. His death is a bitter cruel blow. I really loved the guy."
"I definitely did look up to John. We all looked up to John. He was older and he was very much the leader; he was the quickest wit and the smartest and all that kind of thing." 

___________________________________________________________

 

Seriöst, läs detta. Även om ni inte är Beatlesfans. Men detta är så vackert. Man får liksom en liten aning om hur unika Paul och John var, man kan liksom inte förstå deras vänskapsband men man får en liten aning på något sätt. Precis som låten "Here Today" som Paul skrev till John. Gråter nästan avrje gång jag hör den, för den är så sagolikt vacker.


 

 


Faux fur

Måste ha en vinterjacka, för just nu springer jag runder i min supertjocka vinterjacka köpt på stadium. Jag skojar inte, även den absolut smalaste människan ser tjock ut i den... Iaf, så är jag supersugen på en falsk pälsjacka! Supersnyggt och varmt! Såg en snygg sådan från New Yorker i tidningen chic, men jag kan inte hitta den på internet. Här kommer iaf en från Asos:


Igår. Lördag. Idag. Söndag.

Igår kom Astrid hit. Vi drog ner i stan, handlade och drog hem. Sen gjorde vi kycklingsallad som blev sjukligt god! Sallad, mozzarella, stekta tomater, stekt kyckling och hemmagjord dressing på olivolja och vinäger = Amazing! Sen kollade vi film , spelade guitar hero och The Beatles rockband, åt ostbågar, drack Cola, kollade på Beatlesfilmen "A hard days night" och somnade. Vaknade idag och gick ut på en lång promenad i skogen, mysigt! Nu är jag hemma och dricker te och äter lite allt möjligt som jag hittar här hemma.

Asså jag vet inte

En väldigt förvirrande del av mitt liv just nu. Fattar ingenting av något typ, och jag vet inte om det är bra eller dåligt.

10 december.. ett datum att längta till!

Nu är det bestämt att jag ska till Sthlm med Adina och se Paul Mccartney den 10 december! Biljetterna har jag haft ett tag nu.. men inte förrens nu har jag hittat någon som vill/kan lägga pengar på Mccartney-biljetter (vilket är galet.. jag menar det är ju ens högsta önskan!!)
Jaja, det ska iaf bli skitkul! Vi åker dit på fredagmorgon och kommer hem söndag blir det nog. Lovely!
Nu har jag varit och gymmat! Första gången hehe.. kände mig rätt svag när man såg alla supersllimmade människor haha. Men nu ska jag komma igång!
HOT HOT HOT!

Ut med Emil

Asså hur kan Emil fortfarande var i Idol? Förlåt men han har ingen talang alls! Snälla asså... Och sen ska vi inte prata om André Zuniga eller vad han heter.. sitter där och tror att han är snygg.
Olle däremot... SÅ GULLIG! Han är bara underbar haha. Och sen så är Moa, Amanda och Amanda 2 asgrymma också!

Jeesus!

Gick in på utbytesstudent.se och såg att typ aasssmånga som ska åka iväg nästa år (Alltså samtidigt som jag ska iväg) har redan gjort Usa-bloggar och lagt upp dom där och så!... Jag har inte ens börjat tänka på en design... Kanske dags att börja nu!

Frusen och trött

Sjukt hur regn kan göra en depp! Åker till skolan = dyngsur. Idrott, intervalllöpning UTE = dyngsur. Åka till stan från skolan = dyngsur. Visste ni att det är JÄKLIGT jobbigt att sitta och vänta på att solosången ska börja i ungefär en timme när man är heeelt blöt! I alla fall så är jag nu hemma, och jag fryser fortfarande. Klipper ut lite inspirationsbilder som jag ska sätta upp i min garderob (Jag har börjat sätta upp bilder där.. mest 60tals modeller och så... underbart!) Sen så kollar jag på MadMen , underbart det med!
Förresten! Vet ni vad jag och Lisa får jobba med på SOn? Ungomskultur från 50talet och framförallt 60talet!! Vi ska skriva om The Beatles, mode, annan musik, hur 60talets ungomdar såg ut och betedde sig etc... SÅ KUL! All kärlek till vår So-lärare!
Sjuuukt sleden tjej. Nu ska jag sova eller nåt. Au revoir

See if the sky is heaven from the ladder - Yoko Ono

Yoko har ställt ut sin konst i Wanås (Ligger i östra skåne) och där var jag och familjen i söndags på mammas födelsedag! Det var vekrligen fantastiskt! Hon är så otrolig, Yoko.

Wishing tree - skriv en önskan och knyt det på trädet.. den fanns en massa träd hel fulla med önskningar. Oh Yoko <3


Är jag inte duktig? haha


På skylten för detta konstverket "sky ladders" stod det som min rubrik säger: "See if the sky is heaven from the ladder" Så vackert!


Bilderna laggar så jag får inte upp fler, me ndet var även ett konstverk som hette "my mom is beautiful" där man skulle skiva postit-lappar om sin mamma och sen fästa på en vägg och ett annat konstver "Medans du lagar koppen, kom ihåg att laga världen". Där var trasiga koppar man fick limma ihop och tejpa och knyta med  snören och sen skriva en anteckning på en lapp vid koppen om man ville, och där var hur många koppar som helst! Bilder kommer senare!En liten sak bara

Kom och tänka på en sak.. jag vet typ inte alls många som går på min skola, förutom vi i 9an. Typ någon lägger till en på facebook och man bara.. okej vem är denna främlingen som jag aldrig förr har sett? Och så står det att han eller hon går på nyhem, samma skola som jag? Och det roliga är att när jag gick i sjuan så var jag helt säker på att alla visste vem man var och att alla nior visste vilka alla sjuor var.. ahaha gud vad fel man kan ha!
Gammal bild på mig från 2007... 11 år gammal

Photoshop, I love you

Tänkte visa bilden jag la upp på min outfit i förra inlägget. Den är tagen i ett rätt mörkt rum i Photobooth (webcamera). Och kolla hur mycket bättre den blev på 2 sek i photoshop, bara av att dra i en kurva! (och beskära den)

INNAN:
EFTER:
Lalalove Photoshop! 

Adina!

Släkten + Zachrisons har varit här och firat mamma som fyller år imorgon. Min fina kusin Adina var också här! Alltid lika kul! Hon och jag funderar även på en skidresa i vinter.. måste bara skaffa jobb först och det är ju inte det lättaste för en liten femtonåring som jag tyvärr.

Jag visar upp todays kläder med.. Körde på rätt enkelt, och mörkt. Piffade upp det med knallröda läppar och knallrött nagellack men det syns inte på bilden.. för dem är svart&vit <-för er som inte förstod varför det röda inte sntes menar jag.
Tröja - BikBok
Linne - JC
Strumpbyxor - Topshop (Har jag för mig, köpta för längesen dock)

Hahaha


Den lilla svarta

Funderar starkt på denna klänningen. Så snygg!
Förresten kolla hur smala hennes fotleder (anklar tror jag att det heter) är?! Galet!

Min högsta önskan håller på att slå in

Paul Mccartney ska ha konsert i Stockholm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skojar inte detta har verkligen varit vad jag önskat mig mest av allt SÅ länge och nu händer det!!!!!!!!
Pappa sitter på vakt när biljetterna släpps och jag ska ha de bästa platserna! Jag är så lycklig!!
Dock så kan det vara svårt att få de bästa biljetterna även om man är beredd på minuten.. men jag måste måste måste!

Idag är en bra dag!

Ja rubriken says it. Jag vet inte varför, men jag är på gott humör idag. Solosången var underbar! Fick dubbel lektion eftersom hon innan mig inte kom. Härligt! Tränade låtarna jag ska uppträda på Relax-festivalen och det gick rätt bra! Sen kom jag hem och nu ska jag ha äta lite thai-mat.
En helt vanlig dag alltså, men ändå en bra dag, önskar att fler dagar var så hehe!

A new 60's serie!

På söndag har den nya serien Pan Am premiär. And guess what, den utspelar sig på sextiotalet!
Jag ska definitivt följa den. Det är skaparna av Mad Men (En annan tv-serie som utspelar sig på sextiotalet) som har gjort denna serie, och Mad Men är ju sjukt bra (Vi har alla säsonger hemma).
På tal om premiärer så är det ju första avsnittet av 2 1/2 men med Achton Kutcher idag. Jag kommer sakna Charlie Sheen  sååååååååå mycket! Han gör hela serien... detta är så sorgligt...

En regnig dag som denna

Måndag. Två prov. Ösregn. Kallt. Behöver jag säga mer?
Var på akupunktur också idag. Det gjorde ont som vanligt.. jag menar 20 nålar i kroppen är ju inte det skönaste man kan tänka sig. Det är skönt efteråt dock. Nu sitter jag här i soffan och fryser men Blanca ligger i mitt knä och värmer mig.


Kan dela med mig av en dagens låt med:

Thinking of you - Reeve Carney
Älskar älskar älskar denna låt! Hans röst är så vacker.

Beatles songs A - Z

Across the universe
Back in the USSR
Come together
Don't let me down
Eleanor Rigby
For no one
Girl
Hold me tight
I am the walrus
Julia
Keep your hands off my baby
Lucy in the sky with diamonds
Michelle
Not a second time
O-bla-di O-bla-da
Paperback writer
Q -
Run for your life
Strawberry fields forever
The long and winding road
When I get home
You really got a hold on me


I brist på liv så har jag valt en Beatles-låt för varje bokstav. De enda bokstaver jag inte kom på och inte ens hittade när jag sökte på google var Beatles-låtar som börjar med Q, enkel-V och Z. Om någon kan det så lovar jag att ni får en permanent länkning!
Iaf.. försökte att välja låtar jag inte visat i bloggen så mycket förut.

I think I'm a genius

Jag har kommit på värsta miljonidén. Borde egentligen inte skriva ut den här men jag gör det för er skull...
Nästa gång ni äter godis.. köp ett marabou mjölkchoklad daim, och en påse turkisk peppar. Smält chokladen och krossa den turkiska pepparn, sen blandar ni allt det och klickar ut på en tallrik och låter det stelna. Enligt mig så blev det SJUKT gott! Fast ni får inte bli arga om ni inte gillar det.. jag har rätt speciell smak... men ge det ett försök iaf!!

Grattis min gud!

Idag är det en mycket speciell dag. 9 oktober 1940 föddes den mest fantastiska människan som någonsin levt. Idag, den 9 oktober 2011 skulle han fyllt 71 år. Jag pratar om John Lennon.
Bar jag tänker på honom blir jag liksom hel av lycka.. det går inte riktigt att förklara utan att jag ska låta helt out of my mind, men det är liksom, hela jag blir varm och jag kan inte låta bli att le. Han var ett geni. Tänk hur många människor som mår bättre på grund av honom, jag är en av dem.
Jag menar inte att man måste älska honom, men om man säger att han inte är fantastisk, att han inte är en av världens främsta musiker någonsin, så vet man inte mycket.
Så ett stort grattis till den bästa av de bästa, du kommer alltid leva i våra hjärtan!
Min favoritbild på John, så vacker.
John men sin första son , Julian som han fick med Cynthia Powell

Wants

COPYRIGHT

Klänning - Topshop
Trench, sockar & skor - Asos.com

Yesterday

Gårdagen spenderades som sagt i Landskrona hos Tilda. Spelade gitarr och piano och sjöng en massa.  Vi drog ut lite senare, hamnade på någon fest men vi var bara där 1-2 timmar eller så. Sen hem till henne och tog det lugnt. Vaknade klockan typ halv 7 av att det ösregnade och haglade. Jag är seriös när jag säger att jag har aldrig sett så mycket regn. I vanliga fall kan man inte väcka mig när det fortfarande är mörkt, det går typ inte.. men detta regnet lyckades.. det lät som att fönsterrutorna skulle gå sönder av allt regn. Iaf.. Idag så drog vi till Landskrona ishall och åkte på allmän åkning. Jag hade aldrig åkt med mina nya skridskor, och ni som går på konståkning vet att riktiga skridskor tar ett tag att åka in och är jäkligt stela i början och det var dessa. Dessutom var dom helt fullständigt oslipade, vilket gjorde att jag inte kunde åka. Men jag fick låna Tildas skridskor ett litet tag och då kunde jag iaf göra någon piruett trots att det inte var mina skridskor. Kul var det i alla fall, det var längesen jag var på isen!
Jag har klippt mig förresten, nänstan 1 dm slitet hår är borta!

Med Tildis

Är i Landskrona hos Tidd och äter tacos! Ikväll får vi se vad som händer... ha en bra fredag!


Rest in peace, Steve Jobs


Hello.. I am Isabella....

Sitter och skriver mitt ansökningsbrev till värdfamiljen, samtidigt som jag kollar på sol fest och oroliga föräldrar som förövrigt är så sjukt kul så jag tror att jag dör.

Drömoutfit

Bild från Asos.com , en av de bästa onlineshoppingsidorna ever!

I wish I could find a good book to live in

SItter och kollar på 50 och 60tals mönster att sy, åh det är så underbart! Om jag bara hade lite pengar att beställa hem mönster och köpa tyger...

World war 2

Pluggar So, vi har prov på andra världskriget imorgon. Jag tycker det är så otroligt intressant så det är helt sjukt. Så fruktansvärt. Förutom allt vi jobbat med i skolan har jag läst flera böcker och kollat på en massa filmer. Jag var ju som sagt även på Auschwitz i somras, och det tog en väldigt hårt. Speciellt nu i efterhand. Man kunde liksom verkligen känna hur fruktansvärda saker som h'nt där, det liksom hängde i luften.

Här kommer ett bildspel jag och pappa har gjort, med bilder som vi själva tog på Auschwitz och Auschwitz 2 Birkenau

Relax ungdomsfestivalAnmält mig till Relax ungdomsfestival den 4 november. Ska sjunga minst 3 låtar, har ni inte något annat för er så borde ni komma, det är utställare och andra som med ska sjunga så det lär nog bli jättekul!

i-landsproblem

Jag hatar tidiga morgnar. Usch... man vaknar, så är det mörkt ute och så fryser man sjukt mycket och sen så måste man ändå byta om från den varma morgonrocken till kalla kläder och sen är man så trött att man lovar sig själv att inte lägga sig senare än 8 någon gång igen,, fast samma kväll så skiter mana fullständigt  i det och ätnker 'äh, jag kommer inte vara trött imorgon'.

Oh no, it's monday

Hello! Skolan gick faktiskt rätt snabbt idag, fast jag saknar praon! Nu ikväll har jag joggat, det ni!
Jag vill verkligen komma i form men jag har så jäkla svårt att ta tag i saker!
Bjuder på 2 superposiga bilder från the webcam, nydushad och utan smink, lovely! not

Dropdead gorgeous

Hur snygg är inte min bästa vän?


Puppy eyesJust varit på stranden en lång promenad med mamma och Blanca. Jättemysigt!

Gårdagen spenderades med Astrid, och vi gjorde allt och inget, typ bara chillade och fotade lite.

13 sanningar om mig

1. Jag använder praktiskt taget aldrig högklackat, för jag har dåligt självförtroende över att jag är så lång (1.73-1.74)

2.  Jag är verkligen jättemörkrädd.

3. Jag älskar att läsa böcker

4. Jag klarar inte av folk som försöker spela tröga och osmarta

5. Sen jag kunde prata har jag alltid sagt att jag ska bli sångerska, och det står jag fortfarande fast vid. Lyckas jag inte kommer jag känna att jag har misslyckats med mitt liv, för att bli en sångerska - att inspirera och göra folk medvetna via min musik- är allt jag någonsin velat.

6. Jag är smartare än vad många tror

7.Jag tycker det är så fruktansvärt löjligt med folk som sjunger förjävligt och lägger ut på facebook, och så kommenterar alla kompisar typ 'åh så fint, idol nästa' ... hahah asså kan de inte göra personen en tjänst och berätta hur fruktansvärt det låter. Fast jag ska inte klaga, jag kan spendera timmar i att sitta och lyssna på folk som sjunger dåligt men tror att dom sjunger bra, it's hilarious.

8. Jag har alltid otur i allt!

9. Innan jag opererade mina tår så var det så illa att om jag reste mig upp på morgonen och gick från sängen till min garderob (ca 1,5 meter) så sprack tårna och det rann blod. Och nej, jag överdriver faktiskt inte.

10.När jag var mindre var jag en riktig pojkflicka. I trean klippte jag till exempel av mig håret. Jag hade aldrig smink, gick på fotboll, gick på hockey i killlaget, levde i mjukisbyxor och t-shirt osv...

11. Jag är otroligt glömsk

12. Jag sjunger och spelar piano och gitarr minst 3 timmar om dagen.

13. Jag har brytit mitt ben, min arm, mitt finger och fått en spricka i foten. (Sen har jag såklart ramlat tusentals gånger typ och skrapat upp hela ansiktet osv) Historian om hur jag bröt mitt ben är den mest pinsamma och roligaste någonsin. För pinsam för att skriva här hahah.

14. Jag pratar i sömnen

Ny kategori!

Tänkte att en ny kategori kunde vara roligt, och denna gången blir det 'LISTOR'.  Typ mina favorit .. låtar, maträtter, artister, filmer, kläder osv osv, blir jätteglad om ni kommer med förslag på listor!
Ni får en länkning om jag väljer att använda er lista.
Vi kör på en bild på mig och min älskade Blancis!

There's a place

COPYRIGHT isabella torle


There is a place,
Where I can go,
When I feel low,
When I feel blue.
And it’s my mind,
And there’s no time when I’m alone.


Från låten 'there's a place' av The Beatles

bloglovin