Saker från Jordanien del 1


Ringarna e i silver allihopa.
Allt är från Downtown i Jordanien , förutom det mintgröna nagellacket som är från Claires.
Kolla...

...Vad mamma köpte till mig!
Hon har varit i Mallorca och så hade hon köpt denna underara parfymen till mig!
Taaack mamma (:


Nails och Outfit

I webcam-bilder. Ikke bra asså. Men bättre än ingenting alls.
Naglarna - Det mintgröna nagellacket köpte jag i Jordanien på Claires, och jag älskar det! Perfekt färg och sitter jättebra och var lätt att applicera! Sen hittade jag inte mina pärlor etc, så jag tog bara ett vitt depend-lack och gjorde lite mönster. Man ser inte så bra men det är prickigt, ett hjärta, randigt, kors och rutigt.
(helt osminkad och ofixad på bilden, men orkar inte riktigt fixa en massa sånt nu :D )
Linne - Bersha (Jordanien)
Shorts - Avklippta GinaTricot-jeans.

Tack för igår!

Igår träffade jag Lovisa-älskling för första gången på en månad (Har vart i Jordanien som sagt) och jag har saknat min bästavän sååååå mycket! Sen fick hon sina presenter (Badsalt från döda havet, ett armband, och en typ glas-vas med sand i olika färger så det såg ut som typ kameler och öken och så stod det 'krake' inuti, för vi kallar varann det, fråga inte varför haha) Sen stack vi ner och träffade Johannes och Gustaf, som jag saknat riktigt mycket! Vi satt vid vita räck typ hur länge som helst och sen sov jag hos Lovisa.


Sverige ohyes

Shit asså, nu när man kommit hem så märker man att man faktiskt saknat allt där hemma. Förutom vännerna och familjen, så tex:
- Att inte må illa efter varje måltid man äter
- Inte ha en gammal fläkt i rummet som låter ungefär som en motorsåg
- Att ha en dush med varmt vatten! (våra dushar hade iskallt vatten och det var ungefär lika mycket kraft i vattnet som en droppande kran)
- Kunna ha kontakt med omvärlden.
- Gå och lägga sig när man vill, äta när man vill, gå ut när man vill etc.
- Inte ha kackerlackor överallt där man bor
_________________________________________________
Dock saknar jag alla från lägret så fruktansvärt mycket, man får en så bra relation till alla och att lämna dom när man vet att man kanske inte kommer ses igen, (Eftersom de var från länderna; Österrike, Danmark, Brasilien, Mexico, Italien, Jordanien, Sverige, Portugal och Canada) det är bara så fruktansvärt när man säger hejdå.
Iaf, Om man vill göra något som man lär sig jättemycket på, har jätteroligt och helt enkelt e det bästa i världen så kan ni gå in på CISV's hemsida, det finns olika sorters läger för olika åldrar. Det som jag åkte på nu var Sumercamp ocjh för några år sen var jag på Barnby i USA:
Färska bär, första gången i sommar. Love

Home

Jag e hemma!
Jordanien var underbart.
Denna resan med cisv var något av det bästa jag vatt med om.
Bilder och mer om vad vi gjort kommer snart...

I'm in Jordan!

Awesome!
Riktigt underbart ar har!
Det ar varmt och galet vackert. Palmer, klippor och feta hus.
Jag och Bella bor hos en vardfamilj som har ett av dom feta husen, hogst upp pa ett berg, med utsikt over Israel och Doda havet. Sen sa har dom en stor pool, och verkar i ovrigt ha riktigt gott om pengar. Pa lordag sa aker vi till lagret. Ha det gott, pussss hoppas det ar fint hemma in sweden too.

Kan inte ladda upp nagra bilder, har ingen datasladd har an.
bloglovin