Dålig uppdatering...

Ledsen men dessa dagarna har varit sjukt hektiska så har knappt hunnit blogga... Har köpt lite nya saker, kommer upp på bloggen imorgon!
 
Vilken minut som helst blir jag upphämtad (så sjukt gött med vänner som har körkort!) av Carly, en tjej jag lärt känna från skolan! Vi ska träffa några fler tjejer och hänga ikv! Jag börjar få ett socialliv här nu, yay haha. 
 
Får förresten massa nr hela tiden av alla haha... Typ nu precis så hörde en kille som jobbade på starbuck att jag pratade svenska, så han tog ut sin lunch och satte sig och snackade med mig och berättade att han varit utbytesstudent i Sverige! Jag fick hans nr och han lovade mig att visa mig runt, introducera mig för hans vänner och så, haha liksom en snubbe som jobbar på starbucks.. sånt skulle aldrig hända i Sverige! 
 
Hoppas ni har det bra där hemma! Själv blir det bättre och bättre här för varje dag, även om jag ibland känner att det hade varit gött att komma hem till sin trygga familj, stora rum, alla vänner osv! Meeeen vi ses ju om typ 9 månader igen! 
 
bloglovin