Helt slut!

Har jobbat 9-4 idag med att storstäder en hel gård! Jobbigt var det och kag har bog aldrig frusit så mycket om händerna någonsin... Det var två grader och blåste skitmycket och jag stod ute och skrubbade möbler, leksaker, staket mm utan vantar och helt blöta händer eftersom trasan hela tiden behövde doppas i en spann med kallt vatten... KALLT! Har dock tjänat lite pengar och har förhoppningsvis fått jobb på pannkaksladan i Höganäs, ett café med massa pannkakor + annan mat som ligger på en gård med massa djur och så. Vår familj känner de som äger ladan och gården och det år därför jag fått testjobba, är ju egentligen lite ung.

Ikväll ska jag träffa resmark och kanske Paulina!


Påsklov!!

Imorgon ska jag upp och jobba! Ja ni läste rätt, jag har antagligen fått ett jobb! Sålänge jag sköter mig bra imorgon är jobbet mitt! Yessss!!!

Förövrigt är det påsklov! Ingen fest idag för som sagt ska jag upp typ halv 8 imorgon... Kom nyss hem från Resmark. Vi lyssnade på en tio minuter lång video med Senor Chang när han säger "heh.. GAYY" jag tror jag hörde "heh.. GAYYY" typ 3000 ggr, men vi klarade det! För övrigt tryckte Leo, Isabellas galna bror, upp en smutsig socka i min mun, inte sådär jättegott...

Några bilder från de senaste dagarna:


Jag är så mycket bättre i fantastin, fast jag vet den får man inte leva i

Går omkring och sjunger på Melissa Horns relativt nya skiva som jag fick av mamma för några månader sen, alla låtar är riktigt bra och hon är verkligen en fantastisk låtskrivare!
Jag kommer ihåg när jag började lyssna på henne, typ när de här "Vår sista dans" och de låtarna nyss kommit ut, och folk bara "Vem fan e Melissa Horn?" Och så visade jag dem och de bara "fan vad tråkiga låtar" och nu lyssnar typ alla på henne haha!

Älskar låten mardrömmar, refrängen är så vacker "Jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en"



Mardrömmar



Jag saknar dig mindre och mindre

Fina små klänningar

Älskar klänningar, åh det är så skönt samtidigt som det är snyggt, best combination!
ÄLSKAR denna! Så underbart bohemisk! (Bilden är på baksidan av klänningen)
Denna klänningen hette "Isabella dress." Nästan bud på att köpa den bara för det hehe

HAHA

Sitter med Resmark och dör av skratt åt denna bilden. hahahahahhahahahahaha

Onsdag

Sofia var en ängel och skjutsade hem mig från skolan idag (moppen hade ingen bensin). Nu ska jag på pianolektion och sen ner till stan och käka subway med Isabella


I skolan

Sitter på skåpen och pluggar franska.
Jag , Ludvig och Adam spelade nyss för fyror och femmor i hela Ängelholm, fick reda på att vi skulle vara med igår och var helt oförberedd. Hade aldrig kompat på piano till de låtar vi skulle kompa sen skulle vi tydligen spela en låt själv och jag bara valde en , hade inte noter eller något haha...


Förintelsedag i skolan

Idag hade vi Förintelsedag i skolan. Kollade på pojken i randig pyjamas, diskuterade och så kom Benny, en man som varit fast i Auschwitz men lyckats överleva. Hans historia var helt otrolig, fruktansvärd och gripande. Jag beundrar den människan något otroligt, att han har klarat av att gå vidare trots allt han gått igenom, och att han nu åker runt och berättar sin livsshistoria, alla hans fruktansvärda minnen om familjemedlemmar och vänner som mördas, om hur han flera gånger var SÅ nära att skickas till gaskammaren. Så sjukt starkt.


Res-lista!

Gör som både Kenza och Kissie och lägger ut en lista på de länder jag varit i! Mest för mig själv, har verkligen ingen koll på hur många det är...

Sverige (Såklart)

Danmark (Mååånga gånger)

Polen (Krakow, besökte Auschwitz)

Tyskland (Flera gånger)

Belgien (Kommer inte ihåg vart)

Holland (Amsterdam)

Frankrike (Paris 2 gånger)

Portugal (Kommer inte ihåg vad staden hette)

Italien (3 gånger. En gång i Sestriere, en gång i Livigno och en gång på Amalfikusten+Neapel)

Schweiz (2 gånger. Båda gångerna i Champoussin)

Österrike (2 gånger. En gång i Wien och en gång i Zell am see)

Kroatien (Vi åkte runt till bla Trogir, Split, Dubrovnik, Hvar)

Slovenien (Ljubliana)

Cypern (Ayia Napa)

Bulgarien (Sunny beach)

Jordanien (Amman)

USA (3 gånger. Ena gången i New York + Florida, andra gången i Springfield vid Boston och tredje gången iNew York + Florida)
Antagligen har jag glömt något, ni som känner mig vet att jag är löjligt dålig på att komma ihåg saker.


Inom några veckor har jag också varit i Storbrittanien eftersom jag, Adina och Amanda ska till Liverpool snart (antagligen veckan efter påsklovet) för att besöka The Beatles hemstad och kända ställen som Strawberry fields, Penny Lane, The cavern osv!!!

Den här listan lär fyllas på som fan eftersom förutom musik är resor det absolut bästa jag vet. Såfort jag gått ut gymnasiet tänker jag dra, bara resa jorden runt och sen kommer jag satsa på sången!

Bild från Florida när jag pussar en delfin!

Måndagkväll

Följde med Ida hem efter skolan och åt (mat<3<3<3) hehe. Alltid lika mysigt! Sen drog jag som sagt och gymmade och nu sitter jag med gitarren och tar det lugnt. Imorgon kommer en man som var fast i Auschwitz men överlevde till vår skola för att berätta om hur det var, ska bli sjukt intressant. Jag var ju i Auschwitz i somras och har läst minst fem böcker och många filmer om andra världskriget, jag tycker det är sp fruktansvärt, men så viktigt att kunna mycket om så att det aldrig glöms bort och händer igen, En bok jag verkligen kan rekommendera är "I was dr. Mengeles assistant"


På Friskis

Beach 2012 here I come!


På stranden

Gick en promenad på stranden med Blanca, mamma och bror, mysigt!


Tattoos

Tatueringar. Har verkligen mixed feelings om dem. Eller nej. Jag älskar dem. Det jag inte gillar är folk som typ tatuerar in sitt namn i ett skitfult typsnitt över hela armen eller typ en naken brud eller nåt, men att tatuera in något som betyder något, som man vet att man kommer bära med sig resten av livet, det tycker jag är fint.
Jag kommer skaffa Beatlestatueringar, mer än en. Jag är helt övertygad om att jag kommer ha flera tatueringar i framtiden.

Med solen i ögonen

Sitter ute och dricker en cocos/ananas/mango smoothie och mår riktigt bra för en stund!


Förresten!

Följ mig på;

Instagram: isabellatorle

Weheartit: Isabella_Torle


Sunny day

Känner att det har varit dålig uppdatering från min sida,  sorry!
Igår åkte jag till Amanda (min älskade kusin) som fyllde 23. Träffade också Tilda, Adina, Maja och massa andra där, supermysigt! Sen vid 3 på eftermiddagen drog alla, fast jag stannade kvar. På kvällen kom massa av Amandas vänner och vi förfestade lite, och sen vid 12 drog hennes vänner hem för dom hade någon match tidigt idag, och jag, Amanda och Adina körde in till Ängelholm för att dra till Banhof. Litet problem dock. Det var 20+ och jag är en sådär 4 år för liten... men jag lånade en av Amandas vänners leg som inte alls var särskilt lik mig, och när vi kom dit såg vi att det stod flera poliser precis utanför. Dessutom hade Malin (en av Amandas kompisar) blivit tagen med falskleg och fått betala typ 3000 spänn, förhör med polisen, möte med sos och sånt hahah så vi bangade faktiskt. Och då var klockan typ ett och det kändes lite sent att dra till Danmark. Haha det blev i alla fall en rätt galen kväll med mycket skratt även om vi faktiskt aldrig drog in någonstans.
Jag i mitt älskade Beatlesfyllda rum!

En till outfit

Var klädd såhär idag. Det skulle ju bli varmt och soligt. Men i "älskade" Ängelholm var det ju dimmigt och skitkallt...
Hade dock kavajen knäppt i skolan, skulle kännas lite halvlöjligt att springa runt i skitkort magtröja i skolan när det är typ 5 grader ute.








Kavaj - Mammas, orkar inte kolla var den kommer ifrån för jag har redan hängt tillbaka den
Linne/Bustier - Hemmagjord av en klänning jag köpte i Italien förförra gången jag var där
Sjal - Köpt i Jordanien
Shorts - H&M

Ett tips är att använda ett skärp som armband, skitsnyggt!

Sånt där

Här kommer ett pessimistiskt inlägg, sorry about that

Ni vet, det finns vissa saker man bara stör sig på. Man kan liksom inte hjälpa det, och man borde verkligen inte bry sig men det går en ändå på nerverna... en sån sak som jag stör mig otroligt mycket på är när folk har typ t-shirts med ett bands logo som de inte ens lyssnar på! Typ som om någon har en t-shirt med rolling stones logo (ni vet den munnen med utsträckt tunga) fast dom typ inte ens vet vilke rolling stones är. Eller när fjortisar har Beatles-tröjor på sig. Jag får verkligen ett sånt "like to kill that person"-moment i sånna ögonblick. Jag menar, egentligen, man får ju ha på sig vafan man vill men det är enligt mig så hemskt löjligt!


Strokes

Reptilia
Last nite
Under cover of darkness
Taken for a fool
Someday
Heart in a cage
Machu Picchu
You only live once
Under cover of darkness
Juicebox
On the other side

osv....

det tjugonde århundratets bästa band, no doubt






3 sentences, describing my life perfectly

I just want a big life. I don't take small, safe steps and I never want to do what is expected of me. No limitations and not a dream too big.


At this moment


Jaja


Outfit

Såhär har jag varit klädd idag.

Kjol - Second hand
Linne - Också second hand
Sjal - Lindex
Stickad tröja - Gina Tricot
Armband - Lite olika


Jag sjunger min egna låt

Bestämde mig för vilken låt jag skulle sjunga dagen innan vår skolas melodifestival, var verkligen helt oförberedd och skrev ackorden samma dag som uppträdandet var. Är inte helt nöjd, och jag vet att jag hade kunnat göra det bättre och jag förberett mig bättre. Jag hade inte alls tänkt vara med men min musiklärare anmälde mig utan att säga något så jag hade knappt något val haha.
Måste också säga att jag är så JÄVLA ful i denna videon att det är helt sjukt haha. Der ut som en kutryggig fet jävla skabb med otroligt äckligt hår. SÅ FUL haha.

Nog med undanflykter, och grattis till Johanna som vann, superduktig!


i-landsproblem

Jag kan aldrig ha snyggt uppsatt hår med volym och typ en sjal knuten runt för den där jäkla moppehjälmen sabbar allt!
Här kommer förresten två webcambilder, tänkte att ni har fått bilder tagna med en kamera ett tag nu så det är väl dags för lite bad-quality pictures. Och jag sitter i min morgonrock om ni undrar vad det är för vidrig tröja jag har på mig. 

Todays

Skjorta - Apostrophe
Byxor - Gina Tricot
Hängslen - Carlings


En såndär kväll (igen)

Lyssnar på Jimi Hendrix, dricker te, skriver ner känslor till låtar. Sluter ögonen och drömmer mig bort från allt ordinärt. Jag är så sugen på att bara dra. Bara ta en liten väska och åka ut i världen. Leva för dagen.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix





Hair-mascara?

Love it. Sjukt snggt och enkelt sätt att fixa dip dyed hair, eller bara slingor. Går bort i dushen också så man behöver inte oroa sig om man alltid brukar faila på sånthär(som jag)

It's that simple, and that hard


Jag dog lite nyss

Så. Kul. Hahhahahahaha.
För er med såpass dålig musiksmal att ni aldrig hört "Bohemian Rhapsody" gjord av Queen så är nog inte detta det roligaste.

Adorable

Från Jones&Jones

Är det bara jag som undrar?

Vad FAN är One Direction för skit?

Out of the blue

Från Julian Casablancas (Sångaren i the Strokes) soloalbum. Så. Jävla. Bra.

Till mamma

Jag är så tacksam.
Jag älskar verkligen min familj. Jag får chansen att åka iväg i ett år till Usa, de slänger ut dem pengarna åt mig, bara för att de älskar mig, och för det är jag oändligt tacksam. Och att jag fått en resa till Liverpool för att de vet hur mycket jag älskar The Beatles. Och inte bara materiella saker. De finns liksom alltid där. Och mamma du läser säkert detta: Jag är så otroligt tacksam, jag tänker på det hela tiden och även om jag säger tack 1000 gånger så räcker det ändå inte, för jag får förverkliga mina drömmar tack vare er. Och jag vet att jag tjatar om Bali. Men vad du än säger så kommer jag inte ge upp det. Isabella är min bästavän och jag kommer inte träffa henne på ett år. Om de frågar med mig på en resa så är det väl sälvklart att jag vill med, det betyder inte att jag är mindre tacksam för Liverpool eller USA, absolut inte, jag tänker på det hela tiden. Men man kan göra allt. Man kan det om man tror på det. Och därför tror jag att jag kommer kunna åka till Bali också. Jag tror jag behöver det. Avslappning med min bästavän innan ett år som antagligen kommer bli något av det största/svåraste/mest spännande/läskigaste/roligaste i mitt liv. Och jag kommer inte be om massa pengar till Baliresan. Jag kommer spara själv, och får jag inget jobb, först då kan jag säga att jag ger upp Bali.
Men åter igen, tusen tack för allt, älskar er.





Mot gymmet!

Ska iväg och gymma med resmark, vi ska bli fit inför Bali! ;)


Hey Izabella

Ahhhh jag fick nyss reda på att världens bästa Jimi Hendrix sjunger en låt som heter inget mindre än "Hey Izabella" Alltid velat hitta en sång som handlar om en Isabella, men den enda som jag funnit har varit Tomas Ledins Sensuella Isabella, och det är ju inte världens bästa låt...

Hemmafixat

Förutom shortsen så har jag även klippt till och pyntat gamla t-shirts. Blev supernöjd!



Klippte ryggen med djup V-ringning, love it!


Den röda färgen på rollingstones-märket kommer från nagellack. Man tager vad man haver... hoppas inte allt suddas ut när jag tvättar den bara. Fast pennan ska vara vattenfast eller vad man nu säger.

All about the details

Älskar detaljer, fluga till skjortan =skisnyggt. Använder ibland fluga till typ kavaj och så, och så har jag flugan som halsband, om ni förstår vad jag menar.
Hängslen, LOVE IT! Har tänkt köpa sådana jätelänge, men icke blivit av förrens nu.
Tunn sjal, perfekt att knyta runt håret, antingen när du har det uppsatt, eller "ovanpå håret" allltså hippiestyle.


Lite shoppat

Jag skulle inte köpa någonting alls framtills sommaren. Men om mamma bokstavligen talat BER mig att följa med til väla så har jag ju inget val...dock så betalade mamma allt förutom mina nya hängslen som jag köpte inne på carlings (världens bästa affär!!) Tack mamma!


Sportbh, HM


(Enligt mig) asballa träningsshorts!, också från HM


Mintgröna shorts, Gina Tricot



Avklippta shorts


Starstruck

Såg Maria Montazami idag på väla, jag dog typ, hon är ju världens roligaste! Sprang fram och bad om ett foto och hon var supersnäll och frågade om fotot blev bra och om jag ville ha ett till foto och så haha!


Outfit

Skjortan är mammas, byxorna från Vero Moda och det silvriga glitterskärpet har jag haft sen jag var typ 5 haha


Helgen!

Mysig helg!
I fredags drog jag in till stan direkt efter skolan och tog en fika med Astrid och Isabella. Sen gick vi runt i det fina vädret och hade det allmänt mysigt. Senare, när astrid åkt hem drog jag och Isabella till Ticket för att kolla mer om Bali-resan, åhh det måste bli av!
På kvällen beställde vi pizza, kebab med pommes, familje-size, hemkörning... så jävla tjocka, dessutom hade vi ostbågar, Coca cola, jävligt mycket energidricka och Jack Daniels. Vi spelade i hur många timmar som helst med galet hög musik och satt där och skrek, haha så jävla härligt. Kan också meddela att jag vann med typ 4-1 hela tiden, ha-ha!
P lördagen gick jag upp tjugo över sex på morgonen för att stå i kiosken på lingvallen där det var en stor brottartävling (Min pappa håller ju typ i brottarklubben här i Ängelholm tsm med en annan). Var där i tre timmar och sen åkte jag tillbaka till Resmark. Vi gjorde mest ingenting men hade lika kul som vanligt. Eller jo, vi gymmade och sen drig vi hem till mig och hon dushade medans jag badade, så stod vi där och pratade och kastade shampoflaskor mellan oss, haha.
En gammal bild på mig och Isabella, tagen förra vintern.

-


It's a fact

The Beatles are way bigger than jesus.
Beatles räddade mitt liv och gjorde mig till den människa jag är, och det är mer än jesus gjort för mig.

Vissa tror på Jesus, gud, kristendom... jag tror på Beatles.



Colourful shorts? Hellyeah!

Åh vad snyggt det är med lite mer färgglada och roliga shorts! Älskar speciellt "Dip dyed trenden" (Nedersta bilden) SÅ SNYGGT!

Jag saknar Jordanien

Tja, rubriken säger det mesta. Hittade ett par billder, åh jag vill tillbaka till alla fina människor man lärde känna, och till naturen, öknen, döda havet det var otroligt vackert verkligen.














Julian Casablancas

Dude, he is HOT!



Min Beatles-vägg!

Har glömt att visa min älskade Beatlesvägg! Har tagit en jäkla tid att skriva allt för hand med pensel (Och stavat fel har jag också gjort... Jag har t ex stavat Because "Beacause" haha jävla idiot jag är...)



En outfit



Något jag hade på mig i förra veckan.

Shorts - HM
Tröja - Har glömt men den har visats massa gånger här förr
Kofta - Mammas

Trött.

Hatar torsdagar!
Lyssnar på underbara The Strokes.

Taken for a fool - The Strokes.



Union Jack and Stars&Stripes


Springfeelings!


Har väldigt tråkigt

Samhällsekonomi... Inte det roligaste


De sannaste ord jag läst

Here’s to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They’re not fond of rules. And they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. About the only thing you can’t do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

700 kronor fattigare

Jag hade parkerat moppen snabbt och lätt utanför framskolan för att hämta upp isabella. Var där inne i typ 5 min ich när jag kommer ut sitter det en HELVETES JÄVLA PARKERINGSBÖTERSLAPP PÅ 700 KRONOR!!!
Tror ni inte att man dör lite?
Och som jag skrivit här så har jag börjat spara pengar, jag sparar varenda krona och köper ingenting för att ha råd med Liverpool, Bali, extrapengar till USA... och nu får jag slänga ut 700 kronor.........
Och nu blev jag glad igen för mamma sa precis att hon kunde betala det för att mina omdömen i skolan var såpass bra, love you mamma!!!

Being healthy

Har gymmat och druckit nyttig hemmagjord smoothie, känner mig duktig!


Sjukt bra film på 4an börjar nu; Taken


Dimanche

Det blev inget gym igår. Istället följde Ida med till Zachrisons där vi åt middag, spelade fifa och lite sånt. Sen tog jag och Ida bussen in till Ängelholm vid 21. Jag gick hem till Isabella, och vi hade planerat en filmkväll hon och jag. Blev det så? Nej. Kommer dit, så är bla Hanna, Tilda och Frida där. Sen kom dessutom massa killar som vi dock var tvungna att slänga ut rätt snabbt eftersom vi faktiskt inte pallade eller kunde ha en fet fest helt oplanerat. Men ja, det blev typ kaos som alltid...
Jag, Isabella och Hanna tog det lugnt hos resmark nu idag. Spelade Obscure på wii, ett sånt killer-spel... sånt gillar vi! Sen åkte jag och Isabella hem till mig, spelade Fifa, snackade om Bali, och låg och halvsov.
Insåg nyss att jag har sovmorgon till halv tio imorgon, lycka!!!

Linger on, pale blue eyes

Lördag! Ska nog till gymmet senare med Ida, sen blir det middag med Zachrisons och efter det hem till Resmark.

Två bilder som aldrig kommit upp här i bloggen innan (tror jag?) Ser ut som någon jävla ödla eller nåt ser jag nu haha men skitsamma



Bästa musikvideon ever

Älskar The Strokes.
You only live once - The Strokes

Work it!

Beach 2012, I'm coming! Bara nyttigheter från och med nu och gymmet mest hela tiden, nu jävlar! (Är detta typ tredje inlägget på ett par månader om att jag ska vara nyttig?) Men nu gäller det på riktigt!

Helg!

Äntligen helg! Idag var jag hela dagen på International school of Helsingborg för att göra intagningstest till IB. Matte och engelska, och jag kan säga att det var jäkligt svårt haha! Men det är väldigt härlig stämning, alla är så himla snälla och jag träffade några av de som visade mig runt när jag var där för i februari, och dom var så snälla!
Sen var jag på espresso house med Isabella och Hanna, och sen drog jag och Isabella hem till henne, skrev lite på en låt, vi båda skriver en massa så det är fett härligt att skriva tillsammans! Sen satt vi vid brasan, värmde oss och taggade till att åka till Bali! Hehe det ska bli av!
Nu är jag hemma. Skulle egentligen på fest, men det var någon fjortisfest mitt ute i ingenstans så jag bangade. Känner mig lite tråkig menmen...
Har på mig mitt nya nattlinne, älskar det!

Torsdag

Vaknade upp glad eftersom våren är påväg. Kollade ut. Dog. SNÖ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Inte nog med att våra kanaler är cp så vi just nu bara har 1, 2, 4 och 6 så att jag MISSADE greys anatomy igår (buhuuu) så vaknar jag upp till snö?! Vad vill världen mig? Jag vet, jag ska inte klaga, jag har det bra jämfört med så många andra men ändå, faaaaaaaaaaaaan.
Ja i alla fall. Jag fick gå hem från skolan också. Eller världens bästa Oscar skjutsade mig lite mer än hälften av vägen och sen gick jag resten. Det var rätt skönt dock, har inte rört mig på länge eftersom jag är förkyld och inte kan träna, så en promenad var bra för mig.
Nu ikväll var jag och uppträdde för en fullsatt aula med folk som var här från kosovo (tror jag att det var). Sjöng och spelade till Let it be. Det gick rätt bra tror jag, men jag bestämde mig inte för vilken låt jag skulle spela förren ett par minuter innan det var min tur att gå upp på scen, bra planering där isabella, du suger!

KONY 2012

Kolla på detta. Bara gör det. Tänk inte "åhh den är så lång jag pallar inte" utan gör det. Som jag grät och jag blir så besviken på mig och på alla. Vi blundar för verkligheten. Det finns så jävla mycket hemskheter på jorden och här i Sverige är det jordens undergång om det regnar lite, eller om man inte kan köpa det snygga linnet som ändå inte är så snyggt. Om alla bara föreställde sig fred. Om alla trodde på det, levde fred, spred fred så skulle världen varit så annorlunda. John Lennons låt "Imagine" är en av de bästa och starkaste låtarna på jorden. Den har ett så tydligt och enkelt budskap, vi är alla ett folk.

Smoothie

Fryser. Dricker Smoothie. Hittar inget sommarjobb


En såndär kväll

Ligger i sängen, lyssnar på the ramones och äter naturgodis. Åh det finns så mycket bra musik, och så lite tid.
Tänkte lista upp de band och artister jag lyssnar mycket på i dagsläget:
THE BEATLES (såklart)
Rolling Stones
Bob Marley
Inner circle
Mamas & the Papas
The Velvet Underground
The Strokes
Lars Winnerbäck
The Ramones
Melissa Horn
Bob Dylan
Håkan Hellström
Raj Montana band (Mamma visade dom för ett par dagar sen, kan ej sluta lyssna på dem, skitbra!)
Queen
Simon and Garfunkel
Jerry Lee Lewis
Everly Brothers
Elvis Presley
Buddy Holly
Lonely Island (haha)

Aloe vera dryck, nej tack...

Idag efter skolan mötte jag upp Astrid i stan och vi tog en fika på graffiti, jag gick ino espresso house för att testa den där aloe vera drycken som det står om på massa bloggar, och kan säga att det smakade som någon jävla saft med 1000 slemklumpar i. Alltså inte något jag lägger 35 spänn på för en liten flaska igen.
Sen gick vi runt i lite affärer, köpte ett snyggt nattlinne och underkläder på HM, och så gick vi vidare till Trampolin där vi träffade på Ida!
Astrid skulle sen till sin mammas butik (Fancy, underbar smyckesbutik!) och plugga där så jag följde med Ida hem och tog det lugnt, alltid lika kul!
Åh vad jag älskar mina vänner, har verkligen känt det de senaste dagarna, alla är så underbara nu för tiden, för alla verkar så glada nu när våren är på väg och allt!

Från Turin!

Köpte en skitsnygg väska och kavaj inne på Mango när vi var i Italien. Vi sov ju en natt i Turin, tyvärr hann vi inte shoppa särskilt mycket för vårt flyg var försenat, men vi hängde inne på Mango en timme i alla fall.

Isabellapower, THE ISABELLAS och allt annat töntigt vi kallar oss

Rubriken, 2 av isabellas och mina smeknamn på oss själva. Inte det coolaste va? Nej just det, skulle aldrig våga påstå att vi är coola heller, för det är vi fan inte haha. Eller jo ibland. Idag var vi rätt coola när vi gav oss på cinnamon challenge. Vet du inte vad det är? Sök på det på youtube så kan ni se. Jag har en video på facebook så om ni har mig där kan ni kolla, orkar dock inte lägga ut på youtube.
i brost på annat kan ni få två egobilder jag tog för ett par dagar sen.

If we wait until we're ready...

... We'll be waiting for the rest of our lives



The Beatles 29 day song challenge!

Day 4 - Favourite Beatles song by Ringo Starr

Tja, här finns ju inte sådär överdrivet många låtar av lilla Ringo att välja på, men jag vet helt klart vilken som är min favorit. Dels tycker jag om låten Boys, som tidiga Beatles gjorde en cover på, och jag tycker det är otroligt imponerande att han kan sjunga såpass bra(!) medans han trummar lika vilt som han alltid gör,  men min favorit är Don't pass me by, som är med på The White Album. Tycker att Ringo verkligen har överträffat sig själv på denna låt!

En riktigt snygg bild på Ringo! Skulle gissa på att denna är tagen 1964 då Beatles skulle ut på en turné i Australien, Nya Zealand, Asien, Danmark och Nederländerna. Ringo kollapsade dagen innan och i stället för honom fick trummisen Jimmie Nicol hoppa in, någon som de andra Beatlesmedlemmarna först vägrade men sedan lät övertalas att gå med på. Ringo hoppade in i turnén igen när de var i Melbourne, Australien. Jag är dock inte helt 100 på om fotot är taget just då, men jag tror nog det.

Pour une minute, je suis heureuse, eller nåt sånt

Sitter i sängen och målar naglarna knallröda och ur högtalarna kommer The Strokes på högsta volym, jävla bra band det där!

JÄVLAR vad blek jag ser ut i detta ljuset! Haha jag är faktiskt brun i ansiktet i vanligt ljus... här ser jag fan ut som ett spöke... jaja.

Gonna get rich!

Från och med nu ska jag inte köpa NÅGOT. Inget alls! Jag ska spara alla mina pengar tills dels Liverpool och i sommar! Ska bli rik! Dessutom så är det möjligt att jag följer med Isabell till Bali i Indonesien i sommar, så eftersom jag precis varit i Italien, snart ska till Liverpool, kanske ska till Bali och i Augusti ska till Usa i ett år så måste jag fan spara pengar! Jag har faktiskt sökt sommarjobb också, mycket stolt över mig själv, nu gäller det bara att jag får jobbet också!
Så från och med nu, inget extra godis eller pizza efter skolan, ingen onödig shopping och inga extra fikor... jag kommer nog gå ner i vikt bara för att jag ska spara pengar... jag vet inte hur många Marabou black jag har köpt under några veckors tid, det är för många i alla fall.
Nyttig ska jag ju också bli, hehe. Jo men jag har faktiskt fixat en stavmixer så nu kan jag göra smoothies snabbt och enkelt! Beach 2012, hell yeah!

Au jour d'hui

Vet inte om jag stavade rubriken rätt. Jaja.
Såhär har jag varit klädd idag
Linne - Promod
Väst - Mammas gamla
Jeans - Topshop
Klädde mig ljust och somrigt, eftersom det var ljust och somrigt ute och jag var på gott humör! Godnatt allihopa!

Rolling Stones baby!

Två favoritlåtar av älskade rolling stones

Wild horses

Under my thumb

Jag som trodde att jag var den enda...

HAHA. Alltid.

Fucking genious

Detta är nog den bästa bilden jag någonsin sett. Så jäkla coolt också att man ser så tydligt vilka personer det är i varenda bild, fast det är ritat och ingen av dom har ögon.

Lördag

På gott humör! Solen skiner och det är lördag! Ikväll kommer Astrid , och nu i eftermiddag gör jag lite allt möjligt, spelar piano, kollar family Guy, ritar lite och sånt mysigt.


It's friday!

Äntligen helg! Denna veckan måste jag säga har gått galet långsamt! Nu är jag iaf hemma och jag är så jäkla förkyld! Sjukt täppt, och hosta osv... jobbigt! Detta gör också att jag inte ska till banhof ikväll, och dessutom känner jag inte världens största fest-sug eftersom jag festade hela förra veckan in italy. Ikväll blir det alltså nog bara att vara hemma och ta det lugnt, vilket behövs. Eller så hittar jag någon annan som också bara ska vara hemma så kan vi vara hemma och ta det lugnt tillsammans.
webcam-bild. Suddig och såä. Men såhär ser jag iaf ut idag. Skidbrännan är på plats också.

V6?

Hahahah jag har sett den nya reklamen för V6 tuggummi några gånger nu och varje gång blir jag lika förvånad när jag på tvn hör "Efter varje måltid, vi har sex" Nu säger dom såklart inte vi har sex, utan dom säger V6. Men ändå. Det låter faktiskt precis som vi har sex och jag finner det mycket underhållande. Kanske inte världens bästa humor men ändå.

Denna var fin!

Från Asos. Stickad, 60's-mönster. Superfin!




bloglovin