From Croatia!

Här är underbart på alla sätt! Helt perfekt, skriver mer när jag kommer hem!

Hello almost perfect dress

Sååååååå snygg! Finns att köpa på älskade Asos

Nu smäller det!

Om ett par timmar sätter vi oss i bilen mot Kroatien! Vi kommer ta färjan till Tyskland och sen är det bara att sitta där i bilen i oändligt många timmar. Jag har som sagt halsfluss, men tack vare att jag fick penicillin jättesnabbt så mår jag mycket bättre! Inte så ont i halsen längre, men fruktansvärt täppt och lite feber (Runt 38).
Första veckan kommer vi bo i ett stort hus i Trogir tsm med Philip Z. och Oscar Z. och Oscar G. och Philip och Oscars familj (Nu blev det förrvirrande många Oscar.)
Veckan därpå kommer vi att åka runt lite, först till Dubrovnik och sen antagligen till Brac eller Hvar. Vi får se!
Vädret ligger på runt 30 grader och sol där , och här kollar man ut genom fönstret , regnet öser ner och det är runt 16 grader, hehe. Nej , jag hoppas ni får fint väder hemma i Sverige också! :)

Det händer alltid mig...

Igårkväll fick jag ont i halsen. Gick och la mig tidigt i hopp om att jag skulle må bra idag. Gjorde jag det? Såklart inte. Vi åkte iväg till doktorn och fick konstaterat att jag har halsfluss. Och imorgon åker jag till Kroatien. Så nu sitter jag här och mår dåligt och går på penicillin när jag egentligen borde packa eller något. Detta är så typiskt!! Varför ska alltid jag ha otur?

Mina fina vänner

I förgår tills igår sov jag som sagt hos Isabella med hon och Astrid. Vi gjorde lite galna saker som alltid och på morgonen hjälpte jag Isabella att locka håret eftersom dom inte slutade skolan förrän då.
På kvällen träffade jag Lovisa och vi drog ner till stan och sedan till hembygdsparken där det var typ fest, men dte var riktigt tråkigt så vi drog rätt snabbt. Sov hos henne tills idag och nu tittar jag på världens bästa serie ; How I met your mother.
Och om ni inte visste, om 2 dagar åker jag och Lovisa till Kroatien!!!!

Helsingborg

Var i Helsingborg med Astrid och Isabella idag. Det var jättemysigt!
På vägen hem när vi skulle köpa tågbiljetter hem till Ängelholm kom det fram en (snygg!) kille/man och frågade om jag ville ha en fribiljett!!! Han hade någon sån sak som gällde under denna dagen och han behövde den inte mer. Så jäkla gött!
Nu ska jag snart iväg till Isabella igen och sova där tillsammans med hon och Astrid. Mysigt, älskar er tjejer!
Bilden är ungefär lika söt som min tröja = ganska ful. Nej jag har inte haft den på mig idag, byer alltid om till chillkläder på kvällen om jag inte ska ut.

Someday

Someday you'll cry for me
Like I cried for you

Someday you'll miss me
Like I missed you

Some day you'll need me
Like I needed you

Someday you'll love me
But I wont love you.



Sitter och tänker, vilket jag ofta gör för jag älskar att tänka.
Hur kunde jag i ett halvår sitta och gråta över en kille som är omogen, falsk och den person som behandlat mig sämst av alla människor jag någonsin mött. Hur kunde jag låta dig komma undan så jäkla lätt. Du var ett jävla svin mot mig och allt jag sa var typ: Jag älskar dig, jag finns här och väntar på dig osv osv.... haha in my ass, du är inte värd att vänta på. Du tror säkert  fortfarande att jag sitter där och gråter i ensamhet, drömmer om att det skulle bli vi två igen. Jag vill egentligen bara gå fram till dig slå dig och få dig att inse vilken patetisk jävel du är, men det har gått så lång tid nu. Det är liksom inte lönt. Men just nu mår jag bättre än någonsin och denna sommaren ska bli underbar utan dig!




A little detail

Gårdagens outfit. Ta ett sidenband eller något och knyt en rosett runt kragen (som en fluga) nästa gång du har skjorta. Blir sååå snyggt! (Tycker jag)







Skjortan är köpt i Genève (Schweiz) i ingen annan affär än ................ HM.

Swimsuit

Ny baddäkt från HM. Skitsnygg och den blev min för endast 149 kronor, underbart!





It's actually going to happen!

Fick idag lite olika formulär man ska fylla i inför intervjun jag ska på snart.
För ni som inte vet vad jag snackar om, så ska jag hösten 2012 till USA och gå ett år på high school!! Ni fattar inte hur mycket jag längtar!

Delstatsval har jag gjort också. Man vill ju helst inte komma i en iskall liten by i norra USA. Eller det hade säkert blivit superkul ändå, men jag föredrar värme. Därför har jag önskat:

1. California
2. Florida
3. Hawaii


Go banana

Denna bikinin från HM är så jäääkla snygg! Älskar fruktmönster! Älskar färgglatt! För ett år sen hade jag aldrig trott att jag skulle skriva detta någonsin. Då var den beiget och ljusrosa som gällde - bara. Lite roser men inget mer. Nu är jag trött på det, det ska vara färg, mönster , tropiskt, exotiskt, hallonrött, smaragddgrönt.
Älskar såklart fortfarande även sextiotalsmode.
Och så älskar jag skjortor knäppta upp i halsen , höga shorts, långa klänningar, snygga baddräkter osv.

Lite studentbilder

Min fina kusin Lotta tog studenten i fredags. Här kommer lite bilder :)






Helt okej studentpresent... !!

John Lennon

Kollar på en dokumentär om John Lennon under tiden han bodde i New York med Yoko Ono (Efter The Beatles hade splittrats). Han är verkligen helt fantastisk. Jag blir verkligen speachless när man hör hans tankar och har suttit här med tårar i ögonen en timme. Han är verkligen min förebild, den som inspirerat mig och hjälpt mig genom så mycket. Jag förstår att det låter konstigt, men det är verkligen så. När jag har mått dåligt har jag lyssnat på Beatles eller John Lennons låtar och för en stund glömt allt jobbigt.
Någon gång ska jag träffa Yoko Ono och Paul Mccartney (och även Ringo Starr). Att Mark David Chapman mördade John Lennon gör mig bara så fruktansvärt arg och ledsen , det måste vara det värsta brott någon har gjort. Någonsin.

Go swimsuits

Bara jag som älskar baddräkter? Det enda dåliga är att den täcker ganska mycket så solbrännan blir ganska ful.
Alla är från en av mina favorit onlineshops , asos.

3 dagar till sommarlov!

Idag vandrade vi 1 MIL(!!!!!) med skolan. Det regnade såklart. Fast när man väl kom fram var det kul, badade i havet och så. Nu ikväll har jag varit i stan och ätit sushi med min älskade mamma.
Ganska gött att jag är ledig imorgon eftersom alla mina lektioner är inställda!

. I en stuga i Småland

Har sen i fredags varit i en stuga i småland tillsammans med min kusin Adina och hennes familj. Kom hem idag. Det var suuuuupermysigt!


Adina









Nya designen klar!!!

Vad tycker ni? :)




bloglovin