The orgies on his yacht, he surely must be happy with everything he's got

Rubriken. Från en AWESOME sång. Lägger upp den en annan dag.
I alla fall. Tänkte lägga upp lita charmerande bilder på mig. Utan smink och såntdär. Jag slår på stort idag!
Jag är inte stolt över att ha en gitarr. Borde nog inte ens visa upp den här för den är säkert den billigaste sorten eller nåt. I dont know. Är inte någon guitar hero, eller jo det är jag på spelet guitarhero, visste ni att jag klarat alla låtar på expert haha? Jaja. I alla fall. Jag satt med den när jag tog bilderna. Jag var ful = gömde mig bakom gitarren så mycket som möjligt. Varför förklarar jag detta? Jaja. Nu vet ni.

Ohhhhh pleeeeaaassseeee stayyyyy byyyy meeee

Dagens låt får bli denna underbara låt från slutet på 50talet: Diana - Paul Anka
Eller hur var han snygg när han var ung?! I denna videon var han bara 16 år!



Det blåser... bara så att ni vet

Daaammmnnn vilken storm ute! Jag och Isabella drog till stranden vid 5 halv 6 nåt sånt, och badade! SJUKT höga vågor, bara man gick ut på bryggan så var vågorna så höga att de flög över huvet på en! Galet kul avr det i alla fall att springa runt i vattnet och ramla av blåsten! Kallt var det också, menmen!
Iaf. Igår sov jag hos min fina Astrid, och vi köpte godis för över 80 kronor och kollade film, over her dead body hette den, riktigt rolig tyckte jag faktiskt! Mindre kul har jag nu. Sitter och pluggar inför biologoprov imorgon. Vi har 4 prov denna veckan. KILL ME

Behöver inte gå om ett år efter mitt utbytesår!

Var på öppet hus på ISH idag (International school of Helsingborg) och vet ni?! Jag kommer inte behöva gå om ett år fast jag är utbytesstudent!! Jag åker alltså till Usa direkt efter nian och sen när jag kommer tillbaka så hoppar jag in i tvåan direkt, eftersom IB(International baccaleaurette, antagligen felstavat men det heter nåt sånt) egentligen bara är ett tvåårigt program och det första året är till för att förbereda sig. Jäklar vad jag kommer få plugga dock, det är samma nivå som natur ungefär och ALLT är på engelska. Om detta inte skulle funkat så skulle jag nog gått natur på rönne har jag kommit fram till. Men nu blir det Nic i Hbg!
Det enda jag varit tveksam om till utbytesår är att behöva gå om ett år, ta studenten ett år senare liksom, vem vill det? Och nu är det löst! I'm so happy!
HAHA gud vad ful denna bilden var nu när jag såg den stort. Orkar dock inte ladda upp en ny så ni får klara er.

Brottnig, yeah!

Hämtade Ludvig på brottningen today, vilket jag ska göra varje torsdag framöver. När träningen var slut brottades jag mot lilla lillebror... och jag vann stort varje gång! Eller nej. Jag vann faktiskt inte över huvud taget. Fast det var nära en gång haha! Brottning... kanske nåt man ska satsa på, jag är ju sååå stark menar jag ;)
Kör på en bild när jag precis hade permanentat håret  (nivet det som förstörde mitt hår fullständigt) och märker ni att det inte ens var snyggt precis i början? Så misslyckat haha!

Låter pennan leka över pappret

Här har jag ritat av mina älsklingar! Ni som är intresserade av The Beatles vet säkert vilken bild detta är: (ni vet den där de "stryper" varann) nedanför min nya bild så lägger kag upp hela min teckningsvägg där jag har de teckningar jag är rätt nöjd med (de är inte så många än, men det blir fler och fler) . Sen slänger jag också upp två bilder på de hallonröda detaljer jag målat i mitt rum + mina nya gröna sammetsgardiner... Love!


Oh greysan...

Sitter och kollar på Greys Anatomy, den tv-serie jag följt längst och mest. Har sett alla avsnitt mer än en gång om man säger så haha. Och jag är så sjukt lycklig att Meredith och Derek har löst mycket av deras problem... Ett tag trodde jag nästan att de skulle skiljas, hemska tanke!
Slänger upp en bild på mina två favoritkaraktärer som BÅDA är borta nu! Izzie och (framförallt) George, JAG SAKNAR ER!

Vad händer? :)

Kommer in här och har fått massa nya kommentarer! Annars brukar alla vara så dåliga på att kommentera och så nu idag har jag fått fler kommentarer än jag brukar få på en månad! Hur kan detta komma sig haha? Ja jag klagar inte! Blir jätteglad! :)

Direkt från omklädningsrummet i skolans idrottshall!

Hej! Har nyss haft handboll vilket är det tråkigaste spelet NÅGONSIN! Fyfan haha... Vi slutar iaf nu och jag ska ner till stan på solosång, sen ska jag träffa Astrid och vi ska dra och gymma , ska bli fit nu!
Förresten! Jag ska vara nyhemsskolans Lucia! Riktigt kul, fast ändå jobbigt... Jag kan seriöst inte sjunga såna luciasånger! Dom ska va så ljusa och svaga.. Öhh!


Med Simon & Garfunkel på högsta volym

Sitter på mitt rum med mina stora högtalare inkopplade i laptopen och lyssnar på Simon and Garfunkel på högsta volym. Just nu spelas The boxer och sen kommer We've got a groovy thing goin... båda dessa är 2 av mina faves, kan lägga upp dom här! :)


Yesterdays


Sjal runt huvet - Köpt i Jordanien
Grön sjal - Mammas
Kofta - Mammas
Klänning - Köpt i cypern
Tights - H&M
Halsbanden är från Jordanien, El Salvador och Fancy.

Insåg nu att typ allt jag hade på mig var från utlandet förutom de saker som var mammas haha.

Mina gudar

Dagens Beatleslåt får bli "I feel fine". Anledingen (förutom att det är en underbar fantastiskt perfekt låt) är att videon är så jäkla söt! Ringo som inte spelar trummor, springer in och börjar cykla liksom, vafan?! Och här år ni också se hur SJUKT snygga dom var!

Och förresten! Om 2 veckor och 6 dagar SÅ KOMMER JAG SE PAUL MCCARTNEY LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!


En massa egobilder

Slänger upp några bilder på mig sen igår!









Och här kommer 2 bilder på världens snyggaste Wilma!





I wish I was a punkrocker with flowers in my hair

Är riktigt inne på sent 60tal/70tal just nu. Älskar hippielooken, riktigt snyggt! Sen är fortfarande det tidiga 60talet min största inspirationskälla i modets väg.
Men tänk er, tänk om man hade varit på Woodstockfestivalen...musiken, livsstilen... what a dream.



Lördag!

Var på öppet hus på rönne innan idag, och sen när jag kom hem var jag så sjukt trött av någon anledning, så resten av dan ahr jag bara legat och tagit det jäkligt lungt. Ikväll ska jag nog till fina Wilma och vi ska nog kolla film eller nåt, om det inte finns något annat kul att göra, men since we live in Ängelholm så lär vi nog inte hitta nåt... här händer inite så mycket direkt.

Team Edward

Då har man sett Breaking dawn part1! Den var underbar! Åh vad fin den var... Synd bara att Resmark framförallt men även Tilda satt och snackade igenom hela filmen och skrattade åt allt sorgligt!! SÅ jobbigt haha... jaja jag överlever väl, man kan se det fårn den ljusa sidan... o mdom aldrig hade skrattat och pratat och förstörtde finaste klippen så har jag antagligen gråtit igenom hela filmen så rörd jag hade varit.
Nu är jag sjukt trött! Ska drömma om min älskade Robert Pattinson!
Godnatt!

Tonight

Ikväll blir det Breaking dawn med tjejerna! Ni som läst min blogg länge vet att jag var verkligen hysterisk innan. Innan liksom alla blev det, för när varenda tjej oavsett om de läst en enda bok eller inte "älskade the twilight saga" mer än något annat" så tyckte jag bara det blev så jäkla löjligt typ så det blev att jag slutade vara sån supersuper. Men jag tycker såklart fortfarade att twilight är underbart på alla sätt! Böckerna tycker jag är bäst (läst dem alla både på svenska och engelska minst 3 gånger på båda språken haha) men jag har hört att Breaking dawn ska vara skitbra, vilket vi hoppas på!
Nu ska jag äta och vila efter världens segaste skoldag. Det är verkligen sjukt hur man kan göra en så tråkig och lång dag PÅ FREDAGAR?! Den blir nästan förstörd. Ok nu ska jag sluta klaga! Ha en bra helg alla fina!
Lägger upp en bild på dösnygga Brigitte Bardot.

Fredagskul

I’ll be Burger King and u’ll be Mcdonald’s,
I’ll have it my way and you’ll be lovin it.


Hahaha så bra!

(Riktigt dåliga) bilder på mina nya jeans!

Haha ni ser knappt dem på dessa cambilder, har inte ens orkat beskära dem ellernåt... sooooorry. Iaf, de är helt vanliga svarta jeans som jag verkligen behövde! Kunde kanske varit liiiiite tajtare, men dem är iaf jättesköna!

Kemiplugg och annat kul...

Lång skoldag idag. Direkt efter drog jag ner i stan för att träffa Isabella + köpa ett par jeans... mamma har satt in lite pengar nu finally. Iaf, jag kommer hem och ser att jag fått fel storlek... skulle ha 36 men fick 34... dom gick liksom, men gylfen var jävligt svår att stänga och sånt pallar inte jag, så jag får köra tillbaka igen och byta... Sen gjorde jag mat (Pizza!) och sen hämtade jag lillebror på brottningen. Nu pluggar jag inför kemiprov imorgon. Låter det som att min dag varit kul? Svar: Nej det har den verkligen inte varit.

Hahaha

Hittade denna bilden på dessies.se, var tvungen att lägga upp den här haha!

Vet ni vad?

Ida trodde att "Beredd" hette "bredd". Alltså att det stavades bredd och att mansa bredd och inte bEredd. Lite kul tyckte jag. Eller mycket kul faktiskt. Tycker om henne ändå
Vet att denna bild redan varit uppe här innan men jag orkar inte hitta en annan.

Lite tankar. Sånna inlägg som jag aldrig orkar läsa typ.

Förstår att ni tycker att sånna här inlägg som jag är påväg att skriva är jobbiga. Jag tycker det.. typ om någon lagt upp ett sånt djupt inlägg så orkar jag aldrig läsa... orka läsa andras deppigheter, man har tillräckligt själv right? Ni ska vara glada att jag har en helt privat blogg också, alltså ingen som kanläsa den alls förutom jag. Där skriver jag alla mina djupaste tankar. Sånna som jag aldrig skulle dela här. Aldrig någonsin. Fast om jag inte hade haft den så hade nog denna blogg översvämmats av försök till djupa vackra texter om hur olycklig jag är och massa sån skit.

I alla fall. Ibland vill jag bara falla. Bara stänga ögonen och falla. Eller flyga. Nej falla. Inte anstränga sig alls utan bara slappna av och bara släppa alla jävla tankar. Alla osäkerheter och alla frågor. Bara leva för stunden. Bara fakiskt leva utan några jäkla regler. Se vad som händer.

Förresten.. Eller hur är ordspråket "Lev varje dag som att den vore din sista" SÅ konstigt! Om de hade varit min sista dag så hade jag varit sjukt deppad. Visst jag hade väl försökt göra roliga saker men man hade ju gått runt med en klumpi hjärtat, right?

Likadant "When nothing goes left, go right". Vaddå? Om ingenting går vänster så betyder det ju att allting går åt höger, och menar dom då att man ska följa med strömmer och också gå åt höger? Det skulle likaväl kunna heta "When everything goes right, go right!"

Okej det blev inte ett jättedjupt inlägg. Litegrann. Hoppas ni klarade det.
Haha, en hemskt ful bild på mig, vad håller jag på med egentligen?

Lite jobbigt faktiskt.

Det blir aldrig riktigt bra. Inget blir liksom någonsin just som jag vill. Jag har liksom alltid sån jäkla otur, i ALLT. Jag skojar inte, fråga de som känner mig jag är verkligen förföljd av otur. Ibland kan det vara kul. Typ som när jag välte ner en hel hylla på konfektasken och var tvungen att stå och plocka upp ALLT helt själv medans andra stod och skrattade. Men andra gånger är det bara jobbigt.

16/11 2011 eller nåt sånt

Hej!
Ligger just nu i sängen och pluggar kemi, KUUUUUUL... Idag drog jag och Ida direkt efter skolan in till stan. Fikade på Espresso house och sengick runt i affärer. Ida köpte massa snyggt... själv så skulle jag köpa ett par sjukt billiga (men snygga) jeans på rea inne på jeanskompaniet för 299... så har man inte tillräckligt med pengar på kortet. Jag är verkligen fattig, måste skaffa jobb! Iaf. Senare kom Isabella ner till stan med och så drog jag och hon till friskis och gymmade. Den pajasen hade glömt sina skor + att hon glömde fälla ner en sån sak på en benträningsapparat eller vad man nu säger så det såg så jävla miffat ut när hon körde... jag skrattade så jag höll på att dö!

Funderar på att radera videon på jag är hos dig igen... funderar på att radera alla videor på när jag sjunger för allvarligt talat sjunger jag bättre i verkligheten. Jag säger ite det för att ni ska tro att jag är bäst i verkligheten, eller något sånt, men inga av de tre videor jag lagt upp visar egentligen hur jag sjunger. Jag får helt enkelt spela in nya men jag orkar aldrig.
Kom gärna med tips på låtar!


Ska förresten uppträda på måndag med "Dream a little dream" gjord av the Mamas and the Papas, kom och kolla på musikskolan!

Jag sjunger "Jag är hos dig igen"

Det låter faktiskt inte jättebra tycker jag. Brukar sjunga bättre men jag orkade inte spela in en massa gånger. Och nu låter det som jag kommer med massa undanförklaringar. Skitsamma här är den!

Jag är hos dig igen - Isabella Torle (cover)  (Orginalet är med Lars Winnerbäck)

Ojdå

Här har det varit dålig uppdatering... ber om ursäkt för det. Idag så var det luciaträning i skolan, rätt kul men riktigt jobbigt att musikläraren envisas med att ha låten jag ska sjunga i så jäkla hög tonart fast jag kan sjunga MYCKET bättre om vi bara sänkte den ett HALVT tonsteg?! Vadå envis... Jaja. Sen blev jag övertalad att sjunga för typ hela 9a... haha såklart låter det förjävligt när man faktiskt vill låta bra. Äsch. Efter skolan träffade jag älskade Astrid och Isabella och sen var jag på solosång och efter det piano.

En outfit

Nej jag har inte sett såhär stilig ut idag. Idag har jag suttit i en förstor sunkig t-shirt och varit halvt död. Kom liksom hem halv fyra inatt och sen gick jag upp 9 för att ge pappa frukost på sängen, fars dag ju.. (Erkänn, ni är sjukt imponerade) Gick och la mig efter det dock men sen väcktes jag halv tolv av att det ringde till mig.
Har fixat färdigt mina hallonröda detaljer i mitt rum med (Garderobsdörrarna, dörren in till rummer + fönsterkarmen). Jag målade ju dom för jättelängesen... men jag råkade måla helt utanför och sånt HAHA såg förjävligt ut, så nu har mamma hjälpt mig att fixa det. Inom några dagar ska jag ta tag i att skriva Beatlescitat över hela min snevägg, GÖTT VA?
Jaja. Här kommer outfiten från i fredags. I skolan alltså. På kvällen hade jag på mig den där sunkiga tröjan igen. Duuh?
Tröja - Zara
Kjol - Second hand-fynd (20 SEK !!!)

Så. Sjukt. Sleden.

Kom nyss hem. Varit på fest i rydebäck, vet inte riktigt var det ligger men det ligger någonstans utanför helsingborg. Trevligt att lära känna nya människor iaf men u är jag dödm kommer aldrig komma upp imorgon...
Förresten höll mina fingrar helt seriöst på att förfrysa när jag skulle hem från stationen. Jag fick ha moppehjälmen på i typ tio minuter efter jag kommit hem för mina fingrar inte hade någon känsel så jag kunde inte knäppa upp den haha.
Bilder från inatt kommer imorgon. Sålänge kan ni få en bild från innan jag drog och träffade de andra.
Usch haha detta var ingen söt bild.

What is up?

Bild från igår. Isa kom till mig. Vi drog till henne och sen in till stan för att köpa godis och sen hem till mig igen. Det är verkligen sorgligt hur dött det är i Ängelholm! Just nu har jag just städat rummet, vilket har tagit x antal timmar, och då har jag ändå inte städat garderoberna. Det får jag göra någon annan gång för dem tar i alla fall 10 timmar fördelat över några dagar. Att vika kläder och lägga in dom där dom ska vara är inte min starka sida om man säger så. Har iaf hängt upp lite bilder jag målat, fixat min sminklåda, och allmänt städat. Nu sitter jag i mitt rena rum med levande ljus och The mamas and the papas i Lp-spelaren. Var i Helsingborg också innan idag förresten.

From darkness, dreams're deserted

I can't understand
She let go of my hand
An' left me here facing the wall
I'd sure like to know
Why she did go
But I can't get close to her at all
Though we kissed through the wild blazing nighttime
She said she would never forget
But now mornin's clear
It's like ain't here
She acts like we never have met.

It's all new to me
Like some mystery 
It could even be like a myth
But it's hard to think on
That she's the same one
That last night I was with
From darkness, dreams're deserted
Am I still dreamin' yet ?
I wish she'd unlock 
Her voice once and talk
'Stead of acting like we never have met.

If she ain't feelin' well
Then why don't she tell
'Stead of turnin' her back to my face
Without any doubt
She seems too far out
For me to return to her chase
Though her skirt it swayed as a guitar played
Her mouth was watery and wet
But now something has changed
For she ain't the same
She just acts like we never have met.

If I didn't have to guess
I'd gladly confess
To anything I might've tried
If I was with her too long
Or have done something wrong
I wish she'd tell me what it is, I'll run and hide
Though the night ran swirling and whirling
I remember her whispering yet
But evidently she don't
And evidently she won't
She did act like we never have met.

I'll leavin' today
I'll be on my way
Of this I can't say very much
But if you want me to
I can be just like you
And pretend that we never have touched
And if anybody asks me, "Is it easy to forget ?"
I'll say, "It's easily done
You just pick anyone
And pretend that you never have met"


Otroligt vacker låttext från låten " I don't believe you (She acts like we never have met)" gjord av Bob Dylan.

Det är mörkt när man kommer hem från skolan...

Eller ja, nästan mörkt iaf! Tänkte att jag lägger upp denna bilden även om det ser ut som att jag har gult hår och är blek som ett spöke. Det är webkameran som är dålig. Eller okej jag erkänner... jag är blek i vekrligheten också. Men gult hår har jag faktiskt inte.
Sitter med Simon och Garfunkel i bakgrunden... The boxer, I am a rock, El condor pasa osv osv osv.. UNDERBART!

Up and down

Mitt humör är sjukt... ena sekunden är jag typ jätteglad, livet leker och allt känns så lätt och sen på en sekund så blir jag på riktigt riktigt dåligt humör, vill bara lägga mig ner på marken och gråta typ. Galet! Hoppas att jag vaknar på den positiva sidan imorgon!
En sak om mig också, jag tänker så sjukt mycket Alltså inte som en positiv sak om att jag tänker djupt om fina saker och så, utan jag tänker på exakt varje händelse i mitt liv. I detalj, och typ vad som hade hänt och jag inte gjort så eller så och vad som kommer hända och vad jag vill ska hända och så vidare och så vidare. Det är verkligen så otroligt jobbigt. Önskar jag bara kunde typ stänga tankarna. Bara leva för dagen, carpe diem bla bla bla. Omöjligt!! Åhhhhh dumma mig. Sen så att jag alltid har otur och alltid råkar göra fel sak vid fel tillfälle gör ju det inte bättre... Nej sluta deppa pajas. Och nu pratar jag med mig själv också, det är nog bäst att jag avslutar detta inlägg innan ni blir rädda för mig, om ni inte redan är det. hmm.
Förresten kolla vad jag har köpt! The white album med Beatles, LYCKA!
Såhär sitter jaga nu. Såhär sitter jag alltid. Fast jag har oftast ett piano framför mig istället. Så att ni vet liksom. Hejdå

Jag sjunger "When I held ya"

Här har ni! Det var någon som ville att jag skulle visa när jag sjunger en "modern" låt. Here you are! Moa lignells "When I held ya". Klart att Moa gör den bättre, det är ju hennes sång, det vet jag redan, så det behöver ni inte kommentera haha ;)

Hahahhahaha

Hahhahhahahahahahhaha åh

Because the wind is high, it blows my mind

Rubriken... har ni någonsin hört något vackrare? Det är så rysande vacket så jag vill bara blunda och leva i den meningen föralltid. Kommer från den fantastiska låten "Because" gjord av ingen annan än The Beatles!

Några dagar gammal outfit


Älskar denna 60tals-klänning! Fick den av en ledare på CISV-lägret jag var på i USA för flera år sen. Den var för liten för henne så jag fick den och jag är så sjukt tacksam fortfarande, för den är underbar!
Jeansskjortan har jag visat förut , den är iaf från Ralph Lauren , och tightsen, dom är från HM... Inte för att jag tror att ni bryr er om ett par svarta tights som går och köpa precis överallt haha.

En måndag klockan 7.20

Vi kör på chilldag. mjukisbyxor och varm tröja, underbart! Smink har jag faktiskt lite kajal och lite läppstift men det var för jag har så sjukt mycket tid på mig idag!! Jag är helt färdig och klockan är inte mer än tjugo över sju! Har typ aldrig hänt förut...

Sista dagen on the autumnlov

Min rubrik är verkligen otroligt ful haha men ni klarar er? eller?
Igårkväll var jättemysigt och verkligen ett bra avslut på lovet ;) Lite trött idag , tänkte tagga för skolan lite... fast nej. Men jag måste skriva massa på vårt SO-projekt + att tydligen ska vi ha skrivit en insändare i svenskan tills imorgon vilket  jag verkligen inte har fattat.
Maintenant, je joue de la guitare et je l'aime, mais je ne suis pas bon en ca. Kan ni inte franska? Vad synd.





20.. 22? 24 kanske...

Någon dag mellan typ den 20 och 28 jag komemr inte ihåg exakt.. november så sjunger jag Dream a little dream på musikskolan. Då ska jag fixa ordenlig film som jag kan ladda upp, I swear! Kan se om jag hinner spela in nåt OK innan det här hemma, eftersom jag fått önskemål på att lägga upp mer när jag sjunger.

Aha okay

Hemma nu efter att ha sjungit Working class hero, Stupid Cupid, Sober och Zombie. Personligen gick det bra, tonerna var lätta att träffa men... Ljudet var waaaaayyyyy to high! Jag kunde inte ta några låga toner på pianot och knappt några höga heller och varje gång jag sjöng en hög ton så skärde det liksom i öronen. Och jag kunde inte bara flytta mikrofonen längre från munnen, eftersom jag satt ner vid pianot med micen på stativet. Åhh!

Taggar inför ikväll!

Ikväll ska jag sjunga och spela piano till 4 låtar på Relaxfestivalen i Ängelholm, Alla ungdomar borde ta sig dit tycker jag, tror det kommer bli fett, med massa folk som uppträder och visar upp och så!

Turtleneck-sweater

Haha inga kommentarer. Jag har inget liv... jag vet.
Meeen... Eller hur är min nya polotröja snygg?? Köpt på Zara i Malmö, and I like it!
Var betedubbeljuu (btw om ni inte fattade) på bio med mamma nyss. Såg "En dag" tror jag den hette? Tyckte den var jättefin och bra.. men jag pallar inte att alla filmer alltid ska sluta så fel och sorgligt. Åh!

Happines in a bag!

Titta vad jag hittade i "the american store" i Malmö... Världens godaste godis, skittles!!! Det finns typ ingenstans i Sverige konstigt nog... Till och med Polen hade Skittles liksom. I the American store fanns även ett normalt jordnötssmör crunchy! Hur sjukt efterblivet land är det man bor i om de bara har Skippy jordnötssmör?! Nej här hittade jag ett riktigt gott, amerikanskt jordnötssmör av märket JIF ! Insåg nyss att detta inlägg består av ionödigt prat om amerikanskt godis och jordnötssmör... Jaja.


The movement you make

Kolla på den här videon av när Paul Mccartney sjunger Hey Jude och ni som någonsin påstått att Paul Mccartney är något annat än världens snyggaste kommer få ta tillbaka det BIGTIME! Släng er i väggen Brad Pitt, Robert Pattinson, Tayler Lautner, Johnny Depp och alla ni andra. Det finns inga så snygga som John och Paul... och George... Och Ringo, fast han är mer så jävla gullig!!!
Jeesus freakin Christ varför VARFÖR kan inta jag få vara ung på 60talet och inte nu i en plastig fake-tonårsvärld?!?!

Good morning sunshine!

Akupunktur klockan tio innan idag. Behöver jag säga mer än... Jobbigt!

Lång väg hem

Ramlar - Håkan Hellström. Gammal låt jag vet. Men jäkligt bra.

Tisdagkväll

Chillkväll med Idis! Vad gör vi? Ingenting alls typ, men det är kul det med!

Malmöööeeee!

Sitter i bilen påväg hem från Malmö efter en shoppingdag med mamma! Har shoppat massa fint som jag visar senare. Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya skiva (fått av mamma!) , och jag tycker den är riktigt bra, hon har gjort det igen!

Ikväll sover jag med Ida, Mysigt!





bloglovin