Några bilder från Sestriere










En annan dag likadan som den förra

Onsdag. Det var öppet hus på nyhem idag så jag, Vinga, Ludvig och Adam spelade på musiken tillsammans med en hel drös 98or. Lite långtråkigt att kompa dem på samma 4 låtar i drygt två timmar, men det var kul när vi fick spela själva och så.

Annars då? Saknar Italien och alla underbara människor man träffade där. Saknar liksom händelser i livet just nu. Dagarna flyter på, helt okej dagar, varken bra eller dåliga, utan bara dagar. Väntar liksom på att börja leva och är arg på mig själv att jag inte inser att det är nu det gäller, jag är mitt i livet just nu. Jag tänker alldeles för mycket. Saknar alldeles för mycket och jag tror faktiskt att jag älskar för mycket om man kan göra det. Jag bryr mig så mycket om personer som jag bara träffat någon gång och så gör det så ont att veta att man kanske aldrig träffar dem igen, eller det lär iaf ta väldigt lång tid till nästa gång man ses. Jobbig känsla, jag är säkert inte ensam om att ha den.


Variant på raggningsreplik

Annars kan man ju alltid köra på "ska vi kolla film?" Allt betyder väl i slutändan ändå samma sak för många.

Back to the daily life

Jaha. Skolan är igång, och allt är som vanligt. Jag kan bara inte förstå hur man kan trivas med att bo i en lagom stor stad med lagom många vänner och det lilla och kalla landet lagom. ÖÖÖÖÖHHHHH!
Tänk att dra just nu, globetrotta runt världen, lifta, tågluffa, ta alla chanser man får. Fan vad kul. Menmen. Några månader kvar nu bara. Sen sommarlov att göra (nästan) vad jag vill på och efter det USA i ett år. Yeahh!

Sjukaste

En av de killar vi träffade förra året i Schweiz, Bobbejaan, känner Max, en av de killar vi träffade i Italien detta året, liten värld man lever i!

Ida och Klara på bild!

Liten sammanfattning

Denna vecka har helt seriöst varit en av de bästa, sjukaste och roligaste veckor i mitt liv. För att ni ska orka läsa och det inte ska bli en hel roman skriver jag i punktform.

- Det var sjukt bra åkning, stort liftsystem och jättefint överallt
- Det var SJUKT varmt, så varmt att Philip en dag åkte i badbyxor. De sista dagarna låg temperaturen på 18 grader, crazy!
- I och med punkten över så blev man riktigt solbränd i ansiktet! Har dock inte fått tvättbjörns-bränna så mycket, eftersom jag var noga att sola utan skidglasögon hela tiden.
- Alla ungdomar fick ett eget hotellrum på en annan våning än the oldies, vilket var väldigt chill.
- Jag och Ida lärde känna en massa holländare, tex Max, Erik, Sven, Michele, Marly, Edgar osv osv. Helt jävla sjukt galna var några av dem, och vi hade superkul tillsammans!
- Vi fastnade i hissen och var fast i typ trekvart! PANIK! hahaha det var helt galet.

Mer än så kommer jag inte berätta, alla detaljer och riktigt galna saker håller jag till mina vänner ;)




Jag Max och Ida, Max var för övrigt 2 meter lång, haha sjukt!

NEEEEJ

Ta mig tillbaka till Sestriere, skidbackarna, solskenet och alla nya underbara galna vänner!!! Är i bilen påväg hem från Kastrup nu.
Borta bra men hemma sämst typ...


!

Har det SÅ gött här!!!


@ Italien!

Är nu i underbara Italien! De två dagar vi har åkt har varit perfekt skidväder, strålande sol och runt 0 grader! Solbränd i ansiktet har man redan blivit lite!

Och en helt störd sak hände mig, Philip, Oskar och Ida, men det berättar jag mer om i ett annat inlägg!


Erik smygfottar

Sitter i min rosa fjortismjukisdräkt och väntar på Ida!
Ni kan få en bild Erik fottade på en mycket koncentrerad och icke-beredd Isabella.
Och en halvnormal bild där min näsa ser förjävlig ut på. Helt osminkad körde jag på idag, rätt skönt


Tonight!

Ville bara meddela att inatt åker jag till Italien! Ska bli så sjukt gött!
Flyget går från Kastrup klockan sex imorgonbitti, så vi åker härifrån vid 3 på natten.
Hela fredagen kommer vi vara i Turin (Italiens fjärde största stad) och shoppa. Vi kommer bo på hotell i Turin i en natt och sen åker vi upp i bergen till Sestriere för en vecka med skidor!

Är så sjukt taggad, och jag och Ida ska ha det minst lika kul och galet som förra året!
Bild på Turin
Sestriere:

Money don't get everything it's true...

... But what it don't get I can't use

Till våren MÅSTE jag bara ha en vit skinnväst. Det är så otroligt jäkla snyggt. H&M har en för ca 1500 och Acne har en för ca 13 000. Acnevästen kan jag ju bara glömma direkt, men HM västen är jag riktigt sugen på, även om 1 500 är riktigt mycket för att vara H&M. Och lyssna på detta... H&M-västen är enligtmig snyggare än Acne-västen, det ni!


HM-västen. I'm in love


Acne-västen.

Louis Vuitton 2012

Jag dör lite smått när jag ser bilder från Louis Vuittons visning... Så otroligt fint! Älskar typ hela kollektionen... I sådana här tillfällen tror jag inte på "money can't buy you happiness" EHJO, om någon skulle köpa något från denna kollektion till mig skulle jag varit SÅ lycklig!






Blanca har gått och blivit smart


50's baby!

I vår är det en massa 50-tal som gäller! Love love love!! 
Om man ska tänka min stil så är det liksom 60-talet i mitten, sen runtomkring har vi bohemiskt/psykedeliskt sent 60tal/tidigt sjuttiotal och även  50-tal, med underbara klänningar med tydlig midja!

Det är även en del 20-tal, med låg midja nu i vår, vilket inte är min favorit. Kan var supersnyggt, men inte riktigt min stil.
På tal och min stil så har jag verkligen klätt mig så hemst tråkigt på den senaste tiden. Den är så jäkla kallt att jag bara tänker på att vara varm och då blir det Jeans, tröja och kofta tyvärr. Inga knästrumpor, plisserade kjolar, skinnshorts, 50-talsklänningar eller liknanade. Mot våren kommer ni få massa outfitbilder men just nu är det knappt lönt att lägga ut en bild på en skjorta och ett par jeans, jag menar hallå, det ger ju ingen inspiration!
Inspireras av en av mina förebilder, Audrey Hepburn. Tänk även typ Grease, pink ladies.
Sen så är det såklart pasteller pasteller pasteller... precis som varje vår! Det kan vara supersnyggt, men jag är nästan lite trött på det... ett par mintgröna jeans tänker jag dock investera!

Dagens sextiotalslåt!

As tears go by - Marianne Faithfull
Denna låt är skriven av Mick Jagger och Keith Richards, och originalet är med Rolling Stones. Marianne Faithful blev senare tillsammans med Mick Jagger för övrigt. I alla fall tyckr jag att denna låten är underbar, och det är en av de första låtarna Mick och Keith skrev tillsammans.

Jag är tveksam...

Jag har börjat läsa lite + skummat igenom de 700 sidorna av John Lennon biografin av Albert Goldstein och jag måste säga att jag är tveksam på om jag ens kommer att läsa den, vissa saker är ju bara solklara lögner... Som att John Lennon dödade en av hans närmaste vänner Stu Sutcliffe, att Goldman ens vågar påstå det är bara över gränsen. Han säger att John var schizofren, att han var homosexuell och bland annat köpte thailändksa transvestiter etc... Herregud.

Dessutom påpekar han flera smålögner som är fullständigt fel. Som att han aldrig någonsin pratade i telefon. Efter att ha läst böcker som "minnen av John Lennon" där olika människor skriver om sina personliga minnen med John, att de brukade prata i telefon i timmar osv. Eller att John praktiskt taget aldrig höll Sean i sitt knä och om han gjorde det vände han Seans ansikte bort från honom för han ville inte riskera att få en puss av honom, för John tyckte det var äckligt med hudkontakt... Vad yrar Goldman om?!?! Blir så arg!

Godnatt!

Halv 11 och jag är helt slut... Godnatt säger jag med en nytagen bild på en osminkad och trött Isabella nerbäddad i sängen!


Heaven

Testa detta. Food-orgasm


Prison break <3

One tree hill (eller hur det nu stavas) släng dig i väggen! Och Chad Michael Murray gå och lägg dig, det är prison break som gäller och det är Wenworth Miller som är the hot guy. Att jag har sett prison break förut och det ändå är lika bra som första gången jag såg det bevisar hur bra det är!


Alltid...

Förutom att det nästan aldrig står "approved" i mitt fall utan "köpet godkänns inte"

Lite Beatles på Simpsons!

Det var nyss ett typ psychedelic (hur stavas det på svenska, psykedeliskt?) avsnitt av the Simpsons på Tv och i slutet när det var eftertext spelades en phykedelisk låt (Som var ett utdrag av Beatleslåten "Tomorrow never knows, en av mina favoritlåtar just nu) och i slutet... vet ni vad Homer mumlade? "I buried Flanders" HAHAHAHAHAHHA så kul!

Ni som inte är Beatles-fans lär ha tyckt att det var jättetråkigt och ingen vits med det alls... men jag grät nästan så mycket jag skrattade. hahahaha.
Och in case you wonder, nej jag tror självklart inte på Paul is dead teorin, tycker dock det är sjukt kul att det finns folk som på fullt allvar tror på det.
Dessutom så säger John inte ens "I buried Paul" i slutet på Strawberry fields forever, utan han sa "Cranberry Sauce" Så att ni vet liksom.
Och för icke-beatlesfans lär detta inlägg ha varit fullständigt oförståeligt och bara mycket konstigt.

Grattis Kenza!!!

Kenza vann best international blog på bloglovin awards i New York! Sjukt stort!
Kenza är verkligen en av världens vackraste människor. Mår nästan dåligt av att se henne för man känner sig så ful i jämförelse haha!

Med pennan i handen

En till teckning jag ritat i helgen.
Har för övrigt gymmat med Isabella och Hanna idag. Åt choklad och coca direkt efter typ men jag känner mig ändå duktig hehe


Inspiration

Min favorit! Såhär ska jag gå klädd när de blir varmare, HOT!

Hos Adina och Amanda!

Är hos Adina och Amanda och kollar sex and the city! Känner mig lite som en festsabbare när vi är fett taggade på att dra ut och sen kommer på att jag är minderårig


Fredagskväll för mig själv

Var hos Astrid innan och nu ikväll kände jag mig rätt trött så det fick bli myskväll. Ska till Båstad imorgon så känns rätt gött att bara vara hemma en kväll.

Har ritat lite nu ikväll och i vanliga fall så ritar jag av, alltså jag kollar på en bild och försöker rita likadant (INTE kalkera, utan rita av, kalkera är ju bara fusk) men idag så ritade jag på fri hand, alltså jag hade ingen bild eller något att rita av, kändes lite ovant, men kul!


Nationella, svenska uppsats!

Då var det avklarat!
Skrev en uppsats om "När tiden stannar"och då fick det såklart bli Paul Mccartney-konserten!

Ni har sett HM-reklamen va?

Ni har sett den nya H&M-reklamen med David Beckham va? Låten som spelas där heter ju "Please don't let me be misunderstood" och är gjord av ett av mina favoritband, The Animals. (Dom som har gjort min favoritversion av House of the rising sun)

Nyttig kvällsmat!

För en gångs skull är jag nyttig. Eller jag åt pizza och coca till lunch men ändå


Ledsen för låg uppdatering...

... Men jag är väldigt upptagen med att kolla prison break


Kvällshumor


Yessss!!!

Mamma och jag drog en liten sväng till Väla och efter massa tjat fick jag en alldeles underbar jacka att åka skidor i!
Det är en dunjacka, köpt på Mango


Sånt som jag vill ha i sommar

Längtar som tussan efter sommmaren, och man får inte riktigt någon vårkänsla när man kollar på termometern och den visar -10. Så länge har jag satt ihop en drömoutfit för mig, och jag sakerna är från Whyred, Shock, Topshop och shortsen har jag bara tagit en random-bild på ett par levis-shorts. John Lennon glasögon är ett måste för mig, ska köpa så fort jag hittar ett par eller två!
Och ja, jag är medveten om att shortsen är hur FAN stavar man det.. bak och fram? bakåfram? ja, ni fattar. Men jag tycker att det som gör levisshorts så snygga är baksidan, och dessa hade nitar och sånt fint så det fick bli såhär. 

Snygg skidjacka?

Är ute efter en snygg och varm skidjacka, någon som har något tips?

Free as a bird is the next thing to be

Jag orkar egentligen inte med depp-inlägg för det finns alldeles för många av dom här i världen.
Men fan asså. Ibland så undrar man om man ens har någon vän som faktiskt beter sig som en vän och inte tar en för givet. Jag är så trött på Ängelholm. En liten grå håla där alla pratar skit om alla. Och alla mina vänner som inte är mina vänner särskilt ofta, utan bara när det passar. FAN vad gött det ska bli att komma härifrån i ett år.

Så. Nu ska jag sluta klaga. Det finns så många miljoner människor som har det så många miljoner gånger värre än mig.

Tack gud för musiken. Den finns alltid där och om det inte finns någon låt som passar in på ens humör, ja då kan man bara skriva en egen. Musiken är min själ. Jag är musik. Och jag ska lyckas, vänta bara.

Dear music...

... Thank you for being there when nobody else was

Några bilder jag tog häromdagen, kan säga att det är vid detta rätt ostämda men ändå underbara piano jag spenderar den mesta tiden när jag är hemma.

Superhärlig fredag!

Idag var jag först på Vallåsen med skolan hela dagen, vilket var skitkul! Alla är så underbara!

Nu ikväll är Ida här och vi har lagat god mat och myser!


Bilden som fick mig att börja gråta

Ja, rubriken säger det. Första gången jag såg denna bilden så började jag gråta. Varför? Det är den vackraste bilden jag någonsin sett. Ser ni kärleken i bilden? Helt otroligt vad dessa två människor älskade varann.

Vallåsen imorgon!

Imorgon blir det Vallåsen (En skidanläggning som inte är särskilt stor om man säger så, men ändå typ det bästa som finns i platta, varma skåne) med skolan! Ska bli superkul!




bloglovin