Jag saknar min allra bästa vän

Livet är helt enkelt inte lika kul utan min Isa.
En vecka kvar, längtar!!

Beställt

Beställde en klänning från Nelly.com! Rätt enkel, röd, med snygg rygg.

Fest!

JÄKLAR vad kul vi har haft det! Två dagar i rad, sjukaste verkligen. Midsommar var det galnaste jag har varit med om. Tror aldrig jag varit så påverkad hahaha men jag hade galet kul (av det jag kommer ihåg). Skämt och sido, det var crazy. Dagen efter skulle jag upp och jobba vid 9, men så jävl full som jag var på natten råkade jag sätta på exakt alla mina alarm HAHA så jag gick upp flera timmar innan jag behövde och insåg inte hur mycket klockan var förräns jag hade ätit frukost och allt. Jag var fruktansvärt bakis och att jobba till 5 var något av det jobbigaste jag gjort, MEN jag klarade det!
 
Älskar alla fina vänner, och börjar inse att jag kommer sakna många en hel del.
Vaknade hos världens bästa Ida idag. Chillade hos henne ett tag och nu är jag hemma och ska äta underbara, älskade ostbågar <3 Hehe jag är nyttig nuförtiden men en gång i veckan så får man kränga!
 
Förresten! Jag, Emil Persson och Johan Drangnér är släkt! Sjukaste haha! Hade ingen aning om det förrens Emil berättade att han också varit bjuden till vår släktträff haha...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sagt hejdå till älskade amerikanarna

Sa nyss Hejdå till Harrison, Guy och alla de andra... kändes så sorgligt för otroligt nog har man kommit dem riktigt nära, jag har speciellt hängt sjukt mycket med Harrison och alla är så underbara! Jaja, dom har ju hus lite överallt, bla i Florida, en timme från där jag kommer bo så då ska vi hälsa på varann och så får man ju ta sig till New York och hälsa på dom där med!
 
Fy vad jag är glad att tv-programmet Allt för Sverige har gjort att vi träffat sp många underbara amerikanska släktingar. Jag kan på fullt allvar säga att jag älskar dem!
 
Nu kommer Ida till mig, sen är det förfest hos Emil och sen fest hos Linnea, weho!
 

Släktträff med Guy Clark!

Ni kommer ihåg tv-programmet "Allt för Sverige" som gick på ettan i höstas? Ni kommer ihåg Guy Clark därifrån va? Guy kom tvåa, han är inredningsarkitekt samt flug-designer, han bor på Manhattan men har ett stort hus på lamdet och ett hus i Florida. Han är homosexuell och är tillsammans med Harrison. Han är Awesome! 

Han är i alla fall min släkting, och han och massa andra av hans amerikanska familj är nu i Sverige! Igår grillade jag, Adina, Amanda och några andra släktingar med Guy, Harrison och de andra Amerikanarna och det var supermysigt! Jag spelade och sjöng lite och de var superimponerade, sa att de kände massa folk på Warner music i Usa och att dom skulle hjälpa mig med min karriär och massa! Dessutom kommer jag träffa dem när jag är i USA nu i ett år! Åh dom är så himla härliga! 
 
Haha och Guy sa att han skulle skicka hem några flugor till mig om jag ville ha... hur nice?!?
 
Idag var det släktfest, superkul! Vi blev filmade av HD och sånt haha... Och imorgon är det midsommar som firas med Amerikanarna med och på kvällen är det fest här i Ängelholm med fina vänner.
 
ÄLSKAR min släkt verkligen, vi är bäst!
 
 
Jag, mina kusiner och Guy på bilden!

Lite nytt

Var i Lund med mamma för ett par dagar sen. Detta är lite av det jag köpte!
 
Byxorna köpte jag på Carlings, skärpet i en butik som hette Chich n chic tror jag och kjolen på HM. 
 
 
 
 

I'm back!

Bloggpauser funkar aldrig för mig... även om jag inte gör inlägg så går jag automatiskt in på blogg.se varenda gång jag sätter mig vid datan haha.
 
Däremot funkar fortfarande inte mobil-bloggen så uppdateringen kan vara lite sämre. 
 
Vi kör på en outfit! 
Linne - HM, som jag har klippt till magtröja själv
Skjorta - HM
Byxor - Kommer inte ihåg, men dom är från typ HM eller Gina eller Cubus eller något sånt. 
 
 
 

GRATTIS PAUL!

Bloggpausen gäller fortfarande men jag måste bara lägga upp ett inlägg... IDAG ÄR DET JU SIR PAUL MCCARTNEYS 70-årsdag!!!
STORT grattis till min gud nr 2!!! 
Trots att jag är en aning (läs HELT JÄVLA SJUKT VÄLDIGT) besviken på honom för att han ställde in konserten så är han ändå världens bästa Paul och han och hans musik har ändrat mitt liv och hjälpt mig på så många sätt. Det finns ingen levande människa jag har lika stor respekt för som Paul. Eller jo, han delar nog plats med Yoko. Yoko lyckades få John Lennon att bli kär, att lita på en kvinna, och att ägna hela sitt liv åt fred och kärlek. Hon har blivit hackad på av hela världen, men ändå är hon alltid mystiska Yoko. 
 
Men back to my point, GRATTIS Paul Mccartney, dina musikverk får mig att orka livet. Att sätta på "Let it be" en dag när saker... känns. När allt bara är känsligt och man inte vågar röra på sig för man är rädd att man kommer ta sönder en bit av sig själv.
Eller Oh Darling. Eller The long and winding road. Eller Eleanor Rigby. Eller Maybe I'm amazed. Ja ni fattar... det finns rätt många låtar man kan sätta på när man är ledsen. Eller glad. Eller trött. Eller förväntansfull. Eller besviken... ja ni förstår vad jag menar. 








Mobilblogg funkar ej

Blogg.se appen har slutat att fungera?! jag kan inte ens logga in, det står bara att det är fel typ... Därav den låga uppdateringen.

Min bästavän Isabella åker till Bali helt ensam i tre veckor. Avensjuk som fan. Jag skulle egentligen med ju, men med tanke på allt jag ska göra i sommar(utbytesår, jobb, hundvalpar) så varken hann jag eller hade pengar till det.

Tror jag ska ta en liten bloggpaus för jag orkar helt enkelt inte blogga. Allt rär komplicerat nu och bloggen känns helt plötsligt som ett jobbigt "måste". Därför lär jag inte uppdatera på en vecka eller så.

Tröst

Unnar mig själv lite extra nu när livet går emot en som fan. Beställde därför igår hem en Victorias' secret bikini! Hoppas bara den inte tar alltör lång tid att komma hit... 

Eller hur är den fin? Älskar att den är så somrig! 



Helt JÄVLA otroligt

Mitt liv är fan ett skämt. Varför i helvete ska jag ha sån jävla otur?
 
Ni vet att utbytesåret är jättekomplicerat just nu vilket får mig att må jättedåligt.
Sen så har jag mått fruktansvärt både psykiskt och fysiskt i ungefär ett år av anledningar jag inte tänker skriva ut här. 
 
OCH nu har det jag sett fram emot SÅ länge, det som skulle bli den bästa dagen på hela sommaren... bästa dagen i hela mitt liv ställts in. 
 
Jag, Adina och Amanda skulle roadtrippa i Amandas rosa mini-hippie-bus till Horsens i Danmark och kolla på Paul Mccartney. Och gissa vad? Paul Mccartney konserten är inställd. DEN ÄR FUCKING INSTÄLLD. Har gråtit massa. Gråter fortfarande.  Varför ska mitt liv aldrig gå som det är tänkt? 

Outfit

Shorts - Urban Outfitters
Skjorta - vet ej
Halsband - primark


Gårdagen

Supermysig kväll igår!
Jag, Ida, Tilda, Paulina, Paulin, Sebastian, Felix, Mattias, Marcus och Emil grillade vid stranden och chillade i den fina solnedgången! Det tog typ en timme att få igång grillen... Engångsgrillar är inte min favorit.

Sen sov Ida, Tilda och Paulina hos mig. Idag drog Paulina tidigt, och jag, Ida och Tilda hängde några timmar. Sen skulle Tilda iväg, så jag och Ida drog till David och poolhängde med han, Mattias och Emil.

Nu är jag typ sjuk. Ligger nedbäddad med McDonalds och choklad. Kollar film.


Feel good

Väckte min bror med dessa scones som jag själv bakat! Kände mig enormt snäll.


Ready for tonight


Fotbollskväll med härligt folk!

Håller på att fixa en massa! Ikväll kommer massa fina vänner hit för att kolla fotboll och äta pizza! Vet inte hur många vi blir än, men det verkar bli jävligt många haha... Jaja det ska bli super!

Älskade

Min Blanca
Hon har minst 5 valpar i magen sa dom hos veterinären! I juli blir det alltså massa små vita valpar här hemma!


Älskade

Min Blanca
Hon har minst 5 valpar i magen sa dom hos veterinären! I juli blir det alltså massa små vita valpar här hemma!


Smile bitch

Kunde inte sova.  Åt godis. Tänker på kul saker jag ska göra i sommar. Grilla, mysiga kvällar vid rönne å, strandfester, sommarnätter, umgås med fina vänner man ej kommer se på ett år.

20.42

sommarlov.
depp.
går nog och lägger mig

Mår inte riktigt bra

Allt med utbytesåret är så jävla jobbigt just nu. Först så fuckar sig organisationen, och så bara varenda sak man fixar leder till något ännu jobbigare. Varför kan inte allt bara gå som det borde för en gångs skull? Jag har sett fram emot detta fruktansvärt länge, detta året ska bli min dream come true, jag har planerat så sjukt mycket och lagt ner så mycket tid och pengar (vi fick betala 17 000 kr till sts när vi hoppade av pga att vi hoppade av organisationen så pass sent) på detta och i värsta fall så kanske det blir så att jag inte åker. Blir det sp sp vill ni inte ha med migg och göra kan jag säga för det skulle krossa mig fullständigt. Nej, det måste bli av. Men fan vad komplicerat allt är. 
Varför kan inget någonsin gå som jag vill?
Iaf, detta gör att jag är väldigt nere just nu. Också därför jag inte bloggar jättemycket.

Sångbilder

Lite bilder på mig när jag sjöng i fredags!

Prepare for a ...

... Gigantic bildbomb! Här kommer massa bilder från champagnefrukosten, avslutningen och festen!

Jag och fina Sofia!
Jag när jag nyss fått mina stipenium!
Jag och Lisa <3
Klass 9c, kommer på något konstigt sätt sakna många väldigt mycket
Också lite festbilder!
Okej, jag ser fruktansvärt skabbig ut här. Anledning? Jag fick nyss en burk öl hälld över mig...

Days like these...

... Sunglasses are my best friend


Vaddå sleden?

Fest igår. Sjukt kul verkligen!
Har några funderingar dock, typ hur jag tog mig hem igår och varför jag har typ 100 sår på mina händer och ben haha.
Jag ber Ida skicka några bilder sen, än så länge har jag bara en "vacker" bild på en mycket sleden Isabella.

Också dagens i-landsproblem. Der är fest idag igen. Orkar man?


Och jag har sommarlov!

Blandade känslor faktiskt. Kul och sorgligt.

Jag sjöng ju idag och det gick SÅ JÄVLA DÅLIGT. Grejen är den att varje gång vi har tränat innan har det gått så himla bra, men nu hann jag ju inte sjunga upp eller något och allt bara fuckade sig... Men dom andra sa att det lät bra i alla fall, hoppas dom faktiskt tyckte det och inte bara sa det för dom tyckte synd om mig haha

Sen fick jag massa priser!
Jag fick två stipendier, ett i musik och ett i franska och dessutom fick jag och typ 4 till eller något en ros för att vi hade 300 poäng eller över! Jag hade MVG i allt utom 4 ämnen som jag hade VG i, är jättenöjd!

Berättar mer om vad jag gjort idag imorgon, nu ska jag på fest, puss!


Within you without you

And the time will come when you see we're all one and life flows on within you and without you


The day before

Skolavslutning imorgon! Åh vad jag längtar, imorgon kommer bli bäst!

Först ska ett gäng tjejer hem till Ida och äta typ mini champagne-frukost!
Sen till skolan där vi har avslutning! Jag ska sjunga, säger vilken låt senare, och jag lär lägga upp klippet här (om det går bra när jag sjunger alltså hehe)

Sen ska jag till älskade Adina som tar studenten och på kvällen ska jag till Lundberg på fest för alla oss nior på nyhem, ska bli superkul!


Enkla avslutningsnaglar

Målade den i röd färg, tog topcoat och sedan doppade dem i guldigt glitter!

 

 


Älskar min nya tröja! Beatlestryck på den om ni inte såg det! Gissa var den är köpt? Liverpool!


Kvällsskratt

Idag har varit en mysig dag! Träffade först Astrid och solade och sen gymmade med henne. Sen hem och äta grillat och efter det drog jag till resmark och hängde där ett tag, alltid lika kul haha.


Lockigt


Oh Greys

Jag avlider, Greys anatomy. Sista avsnittet.


Maxidresses

Åh vad jag älskar långklänningar! Så otroligt snyggt, skönt och enkelt.
Har satt ihop en bild med 3 klänningar från Missselfridge. De har verkligen underbara klänningar där och jag spenderade alldeles för mycket pengar där inne när jag var i Liverpool...

Godnatt!

Håller på att få feber, har 37.7 :( jag får INTE bli sjuk nu! Istället för Att göra nåt ikväll trycker jag därför i mig Alvedon och går och lägger mig...


Highlights!

Syns mycket mer i verkligheten. Jag är jättenöjd!


Bilder från Liseberg!

Bild 1 - vår "nyttiga" hemkunskapslärare

Bild 2- innan kolorado... Ville egentligen inte åka för jag inte ville bli blöt och frysa, men jag tänkte att jag ändå aldrig blir blöt så det är lugnt... Tror ni inte jag får världens fetaste vattenfall över mig och blev helt jävla drypande våt... FML moment...

Bild 3 - Tilda, Paulin och jag!

Bild 4 - Sebbe livrädd innan Balder

Bild 5 - blöta som fan efter flumeride!


Mmmm...mat

Gjorde kycklingsallad idag! Stekte tomater, gjorde vitlöksbröd, gjorde hemmagjord asgod dressing och allt, kände mig oerhört duktig.

Vill ni göra en god, nyttig och enkel dressing så gör såhär:
1 msk vinäger (tex vitvinsvinäger)
3 msk olivolja
Massa salladskrydda
Blanda ihop allt - done!
Enkelt va? :)


Niorna på Liseberg!

Liseberg igår var skitkul!
Gick med Ida, Tilda, Paulin och mot slutet av dagen massa av killarna och så.
Dagens roligaste var när vi var på Ben & Jerry caféet där det finns hur många goda glasssmaker som helst och Sebbe väljer smakerna äpplepaj och vanilj hahahah. Och när han, karusellrädd som han är, åkte balder, hahah så kul!

OCH JAG VANN ETT CHOKLAD!!! Haha jag skrek så högt när jag vann att hon som jobbade där började skratta... Men jag blev ju så glad!


Älskade Adina!

Kolla vad vacker min fina kusin Adina är på hennes bal!
Haha Amanda, Malin & Sabbe är också jävligt heta som hippies ;)

Bra sminkblogg

Tänkte tipsa er om en jättebra sminkblogg som ger en massa inspiration och uppdaterar all the time!
Linda Hallberg heter tjejen som driver bloggen, hon är supervacker och är jävligt bra på make up och sånt som t. ex jag inte är lika vass på ;)
http://www.lindahallberg.se/

MTV movie awards

Kollar MTV movie awards i repris!
Det går typ inte att mobilblogga, laggar som fan, men jag ska försöka fixa det så får ni bilder och sånt se igår mm!
Haha Russell Brand, så rolig!

YEEEESSS!!!


Gbg

Mot Liseberg!


Inte för att vara sån

Men fan vad gott!


@ Ida

Sitter i Idas mysiga rum och chillar! Ska sova här inatt och sen imorgon ska alla nior på Nyhem till Liseberg!
Det får bli en bild från utklädningsdagen på mig och min fina vän!

Haha


Heaven must sound beautiful


Ändrat min vägg

Satt upp två till planscher köpta i Liverpool, tagit bort några teckningar och sånt! Är nöjd!


Perfection exists

Let it be
Strawberry fields forever
I'm a loser
Rain
Tomorrow never knows
Her majesty
Within you without you
Norwegian wood
While my guitar gently weeps
Nowhere man
You never give me your money
Come together
Happiness is a warm gun
Julia
Because
Lucy in the sky with diamonds
All things must pass
Imagine

I'm a loser

Although I laugh and I act like a clown,
Beneath this mask I am wearing a crown


Det finns så mycket om mig som ingen vet. Så mycket som ingen kommer förstå. 
Så många som tror att jag är en halvkorkad tjej som endast bryr mig om ytlighet och hur många besökare min blogg  har. Och jag tycker faktiskt om att det är så. Jag är en sån människa som hatar att berätta saker om mig själv. Om jag mår dåligt eller så. Eller jag berättar ofta saker som har hänt, men inte hur det påverkar mig.
Det är så många som inte vet saker som tar upp enormt stor del av mitt liv. Till exempel att jag skriver. Sjukt mycket. Jag skriver mina känslor i min dagbok. Jag skriver ytliga och onödiga saker här i bloggen. Jag skriver  låtar som betyder fruktansvärt mycket för mig. I alla mina låtar är det texten som är det viktigaste för mig, det är texten jag lägger ner 90% av tiden på. Dessutom skriver jag dikter. Och jag ser ingen skillnad i att måla och skriva. Eller sjunga. Det är bara olika sätt att uttrycka sina känslor med. Men det är det som fattas i dagens musik. Dagens låtar är inte skrivna för att inspirera,  för att uttrycka känslor. De är gjorda för att få ett skönt beat. För att ha en enkel text utan något som helst budskap. Musiken har tagits över av människor som gör allt för pengar.

Ny klocka

Köpt på Urban Outfitters i Liverpool!


Ny gitarr!

Wohooo! Stålsträngad, inbyggd stämmare, man kan koppla den till förstärkare OCH koppla in microfon! Yeeessss!!!


Utklädningsdag!

Vi i nian hade utklädningsdag idag, sjukt kul haha!

Jag drog hem till Ida innan skolan och hängde med henne och Sebbe ett tag. Sen gick vi till skolan, kollade film, spelade brännboll och gick utklädningsparad!
Jag var Jack Sparrow haha ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959852.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959854.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959855.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959856.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959862.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959868.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959873.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959874.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/923056/images/2012/pic_204959884.jpg" class="image">


Det bästa köpet någonsin!

Ja, ni ser rätt! JAG HITTADE LET IT BE NAKED PÅ VINYL I LIVERPOOL!!! Ni fattar inte hur länge jag har velat ha just detta album och jag har frågat ÖVERALLT men alla har svarat att de inte ens trodde att let it be naked fanns på vinyl.

Och för ynka 300 kronor blev ett sprillans nytt album mitt, jag är så lycklig!!!





bloglovin