Lovisa

Det blev inte olivia, istället blev det lovisa (:

Vi gick till videokalle typ klockan 10, och det var typ 10 minusgrader. Iskallt ;o
Så var det såklart stängt, så vi fick gå genom hela stan för att komma till Bogarts. Som tur var träffade vi Johannes och då kändes det lite säkrare för jag är sjukt mörkrädd ;o Och sen så fick vi gå hem igen, det tar typ tjugo-trettio minuter att gå.

LÄS DETTA SOM STÅR UNDER!

Dagen efter så gick vi till stan igen och så skulle vi skulle ta bussen hem. Så träffade vi lite folk där och när vi skulle hem så skulle vi va hemma senast fem för jag skulle på laserdome med kusiner och annan släkt.
Så gick nästa bussen hem klockan 16.54, igentligen försent men vi ringde mamma och hon sa att vi fick ta den. Så väntade vi vi busshållplatsen typ tjugo minuter och så när bussen kom så visade det sig att den bussen bara gick till stationen;o så vi fick åka med den bussen till stationen och så skulle vi kolla när nästa buss gick från stationen. Klockan var prick 17.00 och så såg vi att bussarna mot kulltorp (dit vi skulle) XX.02 alltså 13.02, 14.02, 15.02....

Den gick från 06.02 till 22.02 exakt alla timmar förutom en, 17.02, den bussen vi skulle ta, såklart -.-

Så då fick vi gå hem. Vi visste att dom hade byggt  en ny cykelväg hem så vi bestämde oss att ta den, men såklart råkar vi gå under en stängt bro och så kommer vi in i skogen. Observera att det är beckmörkt och inga lampor och vi är ensamma och vilse i skogen ;o
Vi typ freaked out, men efter att ha villat runt ett tag hittade vi tillslut bron och hittade den nya cykelvägen, och då var det bara att börja den långa vägen hem. Det var tio minus och i slutet grät vi typ så kallt det var. Vi hade ingen känsel i händerna, benen och tårna.

VÅR OTURSDAG - OHJA ;o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback