På Väla

Eller påväg hem från väla faktiskt. Mamma ska alltid va där jättetidigt haha. Jag hittade lite snygga grejer som jag visar senare. Puss!


Smile like you mean it

Deppig rubrik haha men det var den första låttexten med "smile" i sig som jag kom på...
Iaf... Här kommer... en leende bild på mig från webkameran! Detta är ovanligt. Jag ler så stort att tänderna syns! Anledning till att jag nästan aldrig gör det när jag tar webkamerabilder är för att jag känner mig så hemskt löjlig när jag sitter där och ler som fan för mig själv. Det är också anledningen att jag inte gör videobloggar. Någon dag ska jag kanske våga men än så länge känns det bara FÖR löjligt att sitta där och prata för sig själv!

Julmust <3

Bild tagen med appen hipstamatic, nice!
Slänger också upp en bild på min älskade nya beatles-plansch jag fick av Tilda, som hon köpt i London!


Torsdag

Hej!
Idag har jag varit hos min kusin Lotta! Hon tog studenten i somras och ska nu ut och resa i ett halvår, så släkten var där på "avskedsmiddag" eller vad man ska kalla det. Mysigt!
Ikväll sover Resmark över här och imorgon blir det väla med mamma!
Såhär ser jag ut idag:
och HAHA om ni undrar varför i all sin dar jag har två Victorias secret modell-bilder uppsatta i min garderob så är det för att det ger mig motivation till att träna !


Before I die...

Att bli en inspiration. Kunna hjälpa, vägleda och inspirera. Via musik. Det är mitt största mål här i livet. Vad är ditt?

So true

Denna bilden är verklligen SÅ rätt. Varför.... VARFÖR är jag inte ung på 60talet?!

Frukost!

Älskade donken!
Nu ska vi kränga lite till och sen ska vi dra och sola!


Godmorgon!


Hos Ida

Sitter med Ida och hon tvingar mig att blogga... Vi kollar gamla bilder från alperna och sånt, och taggar inför sportlovet!
Tror inte jag har sagt det, men jag och Ida ska till Alperna i år igen på sportlovet!! Vi ska till en stad som heter Sestriere och ligger i Italien! Där ska tydligen vara jättebra skidåkning, det har till och med varit OS där! Dessutom finns det en femtiotal restauranger och afterski och sånt, så det lär bli riktigt gött!
Bild från förra året. Då var vi ju där två veckor, en vecka med familjen och en vecka själva som skidlärare. Sjukt gött var det!

En låt som faktiskt betyder på något konstigt sätt

I'll kill her - Soko
Denna låt hörde jag för första gången för typ två år sen eller något. Det var Isabella Resmark som visade den och jag kommer ihåg att jag först tyckte den var skitdålig. Sen började man gilla den för det blev en sån låt alla i vårt gäng sjöng på fester och sånt. Och sen glömde man bort den. Och nu hittade jag den av en slump på en annan blogg och insåg att den är faktiskt jävligt vacker. Dessutom ger den mig så många minnen. Det var ungefär vid den tiden Isabella hittade denna som jag och hon blev så sjukt nära vänner.

À ce moment

Just nu längtar jag så hemskt mycket efter utbytesåret! 1 helt år i värmen! Jag har ju önskat tre delstater, och eftersom jag vill ha värme och sol och sånt (och helst nära havet med) så har jag önskat Hawaii, Kalifornien och Florida.
Men tänk liksom. Lika längesen som det var jag åkte till Kroatien (det känns inte alls särskilt längesen), lika långt är det till jag åker!
Förresten, jag har verkligen tagit sjukt långt tid på mig med alla papper och så! Jag var på intervjun precis i början av september eller slutet på augusti nåt sånt, och jag har fortfarande inte skickat in allt! Det är ju så sjukt mycket! Jag har fått Ayusa som overseas partner (tror jag, men jag kan ha fattat helt fel) eller vad det nu hette, och frågorna från Ayusa är typ exakt likadana som dom från sts! Jag fattar inte, varför ska man skaffa TVÅ rekommendationer från engelskläraren, TVÅ underskrifter från rektorn, TVÅ fotoalbum och så vidare, sjukt onödigt?!
Jaja nu ska jag inte vara sur, jag ska iväg ett år och det ska bli så sjukt härligt!

Mot Isa

Nu ska jag inom Astrid och sen vidare till Isa!

Kör all in på älskade 60tal idag,
Polotröja - Zara
Kjol - mammas från när hon var i typ min ålder

60talsfrisyren fixar man superlätt med en babyliss Icurl!


Just nu

Dricker julmust, äter godis och knäck och läser en bok om John Lennon som jag fick i julklapp.

Halva släkten är fortfarande här. Just nu lägger de flesta pussel, eller spelar spel.

Så himla juligt och mysigt känns det, love life!


Josh Hartnett

Min framtida man, så att ni vet.
Erkänn! Han är det snyggaste ni sett! Synd att han är min...

Den bästa film jag sett

Ni tycker antagligen jag är sjukt sen eftersom denna film kom ut 2001 och jag först såg den i förra veckan, på so:n i skolan haha. Men... den är så obeskrivligt bra!!!
Dessutom är två av dom snyggaste människorna på denna planet huvudpersonerna, Ben Affleck och Josh Hartnett. Speciellt Josh Hartnett, han är för snygg för mänskligheten. Jag dör lite inombords när jag ser en bild på han.
Affleck, så sjuk snygg!
Kate Beckinsale, som också är en av huvudrollerna är galet vacker. Eller hur mår man lite dåligt när man ser så otroligt snygga människor... liksom varför kan man inte själv få vara en sån riktig beauty?
Nästa inlägg blir med bilder på Josh Hartnett, han är värd ett helt inlägg för sig själv.

Denna dag har en förbannelse över sig

Åååååååhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamma tvingade mig och Ludvig att göra en sorts pepparkakshus. Vi tänkte att vi gör pyramiderm, för det är ju skitlätt och går snabbt... bara att skära ut lite trianglar. MEN det tog mycket längre tid och efter ungefär en timme (minst!) hade jag äntligen skärt ut dem och satt in dem i ugnen. Ludvig hade gjort hälften så lite, han är verkligen helt värdelös. Iaf. Precis när de svalnat lite och blivit sådär knapriga och hårda och ömtåliga, så välter Ludvig ner dem så att dem går sönder. FATTAR NI NU HUR IRRETERANDE DET ÄR ATT HA EN LILLEBROR?!?!?!
Sen så har vi pappa. Han råkade sätta igång kaffekokaren utan att ha kaffebringaren där. Så allt kaffe åkte ut och rann ner över hela golvet och så. HAHAHAH.
Sen så när jag var i stan innan idag så skulle jag åka hem och jag hade parkerat moppen precis vid en automat där det var jättelång kö. När jag kickar igång moppen och gasar lite så märker jag att låset på bakhjulet fortfarande är kvar! Låset trasslar in sig i moppen och HELA kön på typ 20 pers står och skrattar åt mig. Det slutar med att en gubbe får komma fram och hjälpa mig... Varför händer sånthär alltid mig?
Min familj är lite... kaos.

Min favorit jullåt (såklart)

Såhär en dag innan jul lägger jag upp min favorit jullåt... kan ni gissa vilken det är? Det är......................... War is over (Happy xmas) gjord av ingen mindre än................... John Lennon och Yoko Ono!
Den är verkligen fantastisk. Inte bara är den otroligt vacker och fin, utan den har också en mycket djupare mening än alla de andra jullåtarna.

Mot stan!

Ska in till stan och köpa de sista julklapparna... Jag är alltid lika sent ute. Sen blir det gymet! Nu ska jag bli fit! (har sagt det 100 ggr typ men har aldrig blivit riktigt vältränad, men nu jävlar taggar vi beach 2012 ;) I somras när jag var i Kroatien var kag verkligen riktigt otränad och det syns på bilderna.. Men bara för att jag har tränat några få ggr och ätit liiiiite nyttigare så är jag ändå back on track igen :)


Outfit idag:
Tröja - Andersen & Lauth
Byxor - Zara


Hos Resmark!

JULLOV! Sjukt skönt! Idag sjöng jag på alla tre avslutningar! Jag kanske sa det i förra inlägget jag kommer inte ihåg, men jag sjöng Torn och duktiga Vinga spelade piano till och sjöng stämma. Det blev faktiskt bra!
Sen fick jag mina betyg och jag är jättenöjd! 7 mvg och resten vg.

Nu är jag hos isa och vi drog innan till Mcdonalds, snackade med han i kassan om schitzofeni... Isabella trodde att det var att mn hallucinerade medans jag trodde att man hade delade personligheter eller vad man ska säga. Jag hade rätt. Sen fick vi stora drickor och milkshakes fast vi bara betalt för små. Lovely!

Här kommer film på det jag och Vinga sjöng idag:

En dag innan skolavslutningen!

Imorgon är det då skolavslutning. Så. Sjukt. Skönt. Jag tränade sången jag ska sjunga (Och Vinga ska spela piano till och sjunga stämma) och enligt mig sjöng jag RIKTIGT dåligt haha, skämdes verkligen. Min röst är inte helt bra än, men förhoppningsvis klarar jag den imorgon!
Har varit i stan och träffat Isa, Wilma, Maja, Maja 2, Olivia osv. Var där igår också och då köptee jag fördigt alla julklappar förutom Astrids och Isabellas. Var även och färgade och plockade ögonbrynen på laxen spa.
Verkligen fruktansvärt ful bild, fyfan haha. Skulle visa mina ögonbryn men ser att dom inte ens ser särskilt fina ut på bilden, det ser snyggare ut i verkligheten haha.

Whatever

Nu är en sån stund som jag inte tycker det är ett skit kul att ha så mycket otur. Bara jobbigt. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hej jag heter Isabella Torle. Så att ni vet. Typ. Liksom.

Fin rubrik.
Godnatt

Städa garderoben

Såhär en fredagskväll städar jag garderoben... kunde haft det roligare om man säger så. Jag är fortfarande inte helt bra så ingen fest eller något liknande idag. Imorgon blir det väla med Astrid och på kvällen får vi väl se vad som händer!
Det här är ca två tredjedelar av mina toppar. (Tjocktröjor, kavajer och koftor räknas inte med här utan detta är endast de "tunna" linnena etc. + skjortorna... jag måste verkligen rensa garderoben haha)
Ser nu att det inte ser ut som särskilt mycket. Men klädhögen är typ 2x2 meter + en halvmeter hög, minst.

.


Tagen från kissies.se, tyckte den var härlig.

Det blir nog denna

Enkel men snygg. Denna blir det om jag inte hittar någon på väla imorgon.

Dagens!

Fick idag reda på att jag har kvar mitt mvg i franska och bild, dessutom att jag kommer få mvg i fysik! Trodde jag faktiskt inte! Lär bli en del höjningar i betygen nu vilket betyder pengar för mig! Yeah! Ligger nu och pluggar SOprov, seeeeegt. I bakgrunden har jag Beatlesmusik så det gör allt mycket bättre. Några Beatleslåtar jag är inne på nu är: I'm looking through you, dig a pony, don't let me down, rain, being for the benefit of mr Kite, happinnes is a warm gun, something osv osv haha det blev rätt många.
Var och hämtade lillebror på brottningen med. Blev inte så mycket brottning för min del idag dock, så jag får ha min revanch nästa vecka hehe.
''
Byxor - Jeanskompaniet
Skärp - Någonstans från Australien (känguruskinn är det gjort av, lite smått läskigt haha)
Linne - någon butik i Visby
Skjorta - Apostrophe (köpt i USA)

Godnatt!

Med denna halvsuddiga bilden säger jag godnatt! Vid närmare eftertanke lägger jag upp några fler egobildrr från Sthlm + en bild på min nya homie, Olle!


Jag och nyårsklänningar går inte ihop

Jag hittade ingen nyårsklänning i Stockholm. I Stockholm?!?! Om jag inte hittar en nyårsklänning där, var fan ska jag då hitta en? Jag är för kräsen! Sen kommer det sluta med att jag är alldeles för sent ute och måste köpa en klänning på HM som 20 andra var man än är har. Jag hittade en klänning från AX Paris. Tror ni inte att min storlek är slutsåld?! Nu är frågan om jag ska ta den i svart istället, för där finns min storlek, eller om jag ska skita i det.


Här är den svarta, fast bakifrån:



Blir superglad om ni kommenterar vad ni tycker, eller om ni har tips på någon annan snygg nyårsklänning!

Gud finns. Han heter Paul Mccartney.

Ok, det är väl dags att berätta om Mccartney-konserten då!

Kan börja med att säga att när jag och Adina kom dit och hade hittat våra platser, så var vi så SJUKT glada för vi hade helt seriöst världens bästa platser. Efter typ 20 minuter (detta var innan Paul Mccartney började spela alltså, vi var där rätt långt innan) så kommer två medelålders sura tanter som jag slår vad om inte tyckte om Paul Mccartney lika mycket som jag och sa surt: Har ni också fått domhrä platserna eller? Det visade sig att vi satt fel och vi var tvungen att gå upp en massa rader... segt som fan. Men vi hade jävligt bra platser ändå så det var lugnt.

När Paul Mccartney slutligen kom in i den fullsatta globen, så trodde jag på fullaste allvar att jag skulle dö. Mitt hjärta typ stannade och jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till. Det var bara sån total lycka att få se den människa som man inspireras av mest av alla levande människor på jorden... att få se sin gud så nära. Jag skret och skrattade och grät som FAN och det var verkligen det sjukaste jag varit med om. Sen började han sjunga och det var det vackraste jag någonsin hört. Hans röst var inte alls sleden eller nånting, utan det lät som att 25åriga BeatlesPaul stod där framme. Han hade ett sånt jäkla ös och dansade, och hoppade från ett instrument till ett annat, skämtade och berättade historier och både George Harrison, John Lennon, Jimmi Hendrix mfl. Allt med sin Liverpools-dialekt! Han pratade en massa svenska också, så himla gulligt! Hans band har fått väldigt mycket negativ kritik i recensionerna, men jag tycker det är så fel! Visst, de var inte direkt Beatlesklass, men de var jätteduktiga och roligam och showade utan att bli för mycket!
I alla fall. Nu efteråt när jag tänker tillbaks så kan jag fortfarande inte fatta, och jag tror det kommer ta ett tag, för detta är det största som har hänt mig, och någonsin kommer hända mig (Om jag inte får se han igen vill säga, och det SKA jag!) Jag har sett min idol, min gud, min inspiration, den viktigaste personen i mitt liv. Ni kanske tror att jag överdriver, men snarare tvärtom. Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek och lycka till denna man, och hans musik. Det går inte att förklara hur det känns, det går bara inte.


Denna bild är tagen på konserten. Dock inte jag som tatt den, eftersom mina bilder är på en annan dator.


Låtlista:
Magical mystery tour
Junior’s farm
All my loving
Jet
Got to get you into my life
Sing the changes
The night before
Let me roll it/Foxy lady
Paperback writer
The long and winding road
Come and get it
Nineteen hundred and eighty-five
Maybe I’m amazed
I’m looking through you
And I love her
Blackbird
Here today
Dance tonight
Mrs Vandebilt
Eleanor Rigby
Something
Band on the run
Ob-la-di, Ob-la-da
Back in the USSR
I’ve got a feeling
A day in the life/Give peace a chance
Let it be
Live and let die
Hey Jude

Extranummer :
The word/All you need is love
Day tripper
Get back

Extranummer 2:
Yesterday
Helter Skelter
Golden slumbers/Carry that weight/The end



En något yngre Macca

There is no words

Jag tänkte att jag skulle försöka förklara hur konserten var. Sen tänkte jag att jag behöver mer tid för att kunna hitta ord. Så ni får en förklaring och bilder senare. Men den var bättre än bäst.

There is no words

Jag tänkte att jag skulle försöka förklara hur konserten var. Sen tänkte jag att jag behöver mer tid för att kunna hitta ord. Så ni får en förklaring och bilder senare. Men den var bättre än bäst.

Direkt från Stockholm!

Jag och Adina är nu i huvudstaden, vi bor hos vår moster och våra kusiner och dom har så himla mysigt! Vi tog en liten tur i stan idag, men imorgon blire shopping!! Och imorgon kväll DÅ JÄVLAR SMÄLLER DET!!!!!!!!! PAUL <3!!! Jag avlider lite varje gång jag tänker på att jag ska få se MIN GUD live!!!!! Ångrar lite att jag inte har stalkat han utanför hans hotell, men det kommer fler chanser!
HAHA jaa... söta och osminkade och reda för att sova snart, vi har en låååååång dag imorgon!

Packar!

Packar inför imorgon! Tidigt imorgon bitti bär det av mot Stockholm med Adina! Det ska bli SJUKT kul! Är nästan frisk nu.. Inte riktigt dock men det får jag se till att vara tills lördag i alla fall för då jävlar!! Haha jag har btw packat för minst en vecka, trots att jag kommer hem på söndag men man vill ju ha många klädval?!


House of the rising sun

Helt fantastisk låt som varit en av mina favoriter i många år! Älskar sångarens röst, speciellt när han tar de höga tonerna, så himla klar röst!

Andra nyårssnyggingar!

Denna är skitsnygg (Tycker dock att den sitter lite dåligt på modellen, och om den sitter dåligt på en snygg modell, så sitter den antagligen dåligt på en vanlig människa som mig med)


I love denna!!! Sjukt snygg! Den finns i denna färgen, och i champagnefärg typ. Och den är skitsnygg bakifrån!
Detta är den champagnefärgade varianten, tror att jag gillar den mörkare bättre dock... men ellerhur var den snygg bakifrån med??

Hahahahhahahaha åh Disneychannel


Onsdag!

Onsdag idag, jag är fortfarande sjuk :( Tack & lov mår jag bättre nu än igår... Igårkväll låg jag och grät för att jag hade sp ont i halsen, jag kunde inte svälja, och halstabletterna hjälpte inte ett skit! Inte ens mina skitstarka tabletter från då när jag var sjuk i veckor och min mun var helt förstörd hjälpte. Och dom tabletterna, jeez... sjukt starka! Man får inte köra bil eller nåt sånt med dom och man ligger typ och skrattar för ingenting hahah. Jaja. Nu är det endast TRE dagar kvar tills den bästa dagen i hela mitt liv! Jag överdriver verkligen inte. Paul Mccartney-konserten kommer bli den BÄSTA dagen jag någnsin upplevt och någonsin kommer uppleva! Bättre än någon av mina resor, bättre än någon julafton eller upplevelse... MYCKET bättre. Det går liksom inte att jämföra. Allt annar bleknar liksom bort i jämförelse med Mccharmely-konserten! Så jag ber till gud att jag ska vara helt frisk tills på lördag för det är den enda dagen på hela året jag bara inte får vara sjuk på!

Mina ögon rinner!

Man ser inte så bra. Men mina ögon rinner crazy! Vet inte om jag någonsin varit såhär förkyld!! Och jag vet att bildern är ful, men hello? Jag är sjuk, jag har all världens rätt att vara ful nu :D

Dö förkylning!

Åhhhh, jag har dragit på mig världens förkyldning verkligen! Förutom feber (inte så hög feber nu längre tack och lov) så har jag superont i halsen och ni vet den känslan man får när man måste nysa fast det går liksom inte? Den känslan har jag haft konstant i två dagar! Bara jag blir frisk till Paulie Mccharmely så ;)

Sitter i min ensamhet och gråter av skratt!!! :D

HAHAHAHAHAH. Jag har sett denna bild förut. Men det var först nu jag fattade den. HAHAHHAHAHAHAHAH dör.


Simon & Garfunkel favoriter!

Tänkte att jag lägger upp några av mina favoritlåtar av Simon and Garfunkel. Kommer även skriva ut min favoritmening i varje låt under. Även om ni inte ofta lyssnar på sådan musik, så ge det ett försök, för dessa låtar har verkligen en djup mening, och Paul Simon är en fantastisk låtskrivare!

Bridge over troubled water
Favoritstycke:
I'll take your part, when darkness comes
And pain is all around, like a bridge over troubled water
I will lay me down


The boxer
Favoritstycke:
Still, a man hears what he wants to hear and disregards the rest



I am a rock
Favoritstycke:
I wont disturb the slumber of feelings that have died, if I never loved I never would have cried
OCH
I have no need of friendship, friendship causes pain, it's laughter and it's loving I disdain
OCH
And a rock feels no pain, and an Island never cries


59th street bridge song (feeling groovy)
Favoritstycke:
Let the morning time drop all its petals on me, life I love you, all is groovy



Homeward bound
Favoritstycke:
But all my words come back to me in shades of mediocrity,
like emptiness and harmony, I need someone to comfort me

We've got a groovy thing going
Favoritstycke:
Oh baby baby, you must be out of your mind, do you know what you're kicking away?
We've got a groovy thing going baby



Sista låten för denna gången får bli detta mästerverket:
Sound of silence
Favoritstycke:
Jag lägger upp hela texten, för den är så rörande vacker, så svår att förstå, men ändå så enkel. Detta är riktigt musik, och jag önskar att folk som lyssnar på dagens skitmusik, typ (aviici och sånt) kunde fatta det. Visst, det är kul att festa till dagens musik, men vem fan pallar sitta hemma och lyssna på bara massa dunk? Nej tack... Ja iaf, här kommer låttexten till sound of silence:

Hello darkness, my old friend
I've come to talk with you again
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was sleeping
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence

In restless dreams I walked alone
Narrow streets of cobblestone
'Neath the halo of a street lamp
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light
That split the night
And touched the sound of silence

And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence

"Fools", said I, "You do not know
Silence like a cancer grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words, like silent raindrops fell
And echoed
In the wells of silence

And the people bowed and prayed
To the neon god they made
And the sign flashed out its warning
In the words that it was forming
And the sign said, "The words of the prophets are written on the subway walls
And tenement halls"
And whispered in the sounds of silence

Ett alternativ!

Denna rätt enkla, men snygga kläninngen är mitt alternativ till nyår. Eftersom den är rätt enkel, så kan man ju köra på en mer färgglad sminkning, eller några skitsnygga accesoarer. Tänkte att jag skulle hitta en snygg klänning i Stockholm (vi åker ju nu på torsdagkväll eller fredagmorgon), men om jag inte hitar någon där (vilket jag till 90 % gör) så får det bli denna!

Se det snöar

Jaha! Första snön här i skåne. Blev hemskt sugen på att åka skidor nu!


Had it been another day I might have looked the other way

Ändån... Livet är underbart! Jag är så jäkla lycklig egentligen, ska börja se på allt det bra som omger mig, och inte hänga upp mig på de små dåliga saker. 
Ok, jag är sjuk nu, det suger... men det är bättre att vara sjuk denna helgen än nästa helg när det är Paul Mccartney. Okej, jag har alltid otur... men det ger jävligt roliga historier att berätta om hahah. Ja, allt dåligt har något gott med sig i längden!

Hahahahahaha

They keep saying the right person will come along, I think mine got hit by a truck.
Hahahah,  Hur kul?!?!

Fredagens outfit

Eftersom jag ligger i sängen och är sjuk, och inte har något roligt att uppdatera med så kan ni få bilder på fredagens outfit! Dessa är tagna när jag kom hem vid halv tre, så jag är sjukt trött och var nog snäppet snyggare när jag precis fixat mig om man säger så.


Oh no

Mår riktigt dåligt! Har fått jätteont i halsen och är jättetrött och frusen :( Ligger i sängen och gör ingenting, men ska nog sova nu för jag får ABSOLUT inte bli sjuk tills nästa helg då det bär av mot Sthlm med Adina för PAUL MCCARTNEY KONSERT! Om jag skulle vara sjuk då så vet jag inte vad jag hade gjort. Avlidit. Blivit emo. Aldrig pratat med någon igen, flyttat till norra Ryssland i en stad där ingen bor. Eller något liknande.
Kör på en bild från alperna i vintras. Ida, dina knän måste bli bra, för att åka skidor med dig är underbart!

Hjälp mig!

Till mina vänner: Har jag glömt dessa shorts hos någon av er? De är från topshop, och de är mörkgröna. Jag älskar dom, har har bara använt dom typ 2 gånger!

SÅ SNYGG!

Älskar denna playsuit! Give me!

Sleden som fan

Banhof igår, det var rätt kul. Dagen efter, inte riktigt lika kul. Sjukt sleden (om jag har några oskånska läsare så är sleden = sliten, fast det förstod ni nog) Har redan varit iväg idag dock! Först på ett ställe och sen till finaste Astrid! Nu ska jag äta det onyttigaste jag kan hitta i huset och ladda ner något. Funderar på kejsarens nya skola. Eller den serien på mtv "awkward" eller något annat lite B. Ni får gärna komma med förslag!
"I'm not raising my hand" hahah så kul när man har tråkigt.

Yo bro

Taggar bh ikväll med fina Astrid och Wilma!

Stars shining bright above you

Är på gott humör! Ville bara säga det , puss på er alla fina bloggläsare, ni vet att era kommentarer gör min dag! :)

Kör på lite bilder från skolan... Har 10000 bilder därifrån haha


December?!

December redan, SJUKT! Sjukt trött efter en tråkig skoldag. Fredag imorgon, bblir nog bh då. Fast jag är så snål så det skulle inte förvåna mig om jag ångrar mig i sista stund för att jag tycker att 120 kr är för dyrt haha




bloglovin