Idol

Alla säger typ att Idol är jättedåligt och bara blir sämre och sämre.. är jag den enda som inte håller med? Det är typ det bästa programmet som sänds i svensk Tv! True talent och the voice och all annan skit kan bara gå och lägga sig, det är idol som gäller (Om man frågar mig)
Vilka är era favoriter?
Dessa är mina:
1. Amanda Persson - Så otroligt vacker röst så jag bara ryser! Dessutom har hon en jäkligt cool stil och hon är supervacker!
2.  Amanda Fondell - Asball tjej med unik och vacker sångröst!
3. Olle Ture Hammar - Jag hittar inte ord för hans hår. Det är bara SÅ JÄKLA COOLT! + Att han verkar  så sjukt gullig och snäll.. och så sjunger han ju bra också!

Världens. Nästbästa. Prao!

Sista dagen på praon idag då. Det har vatt så sjukt kul! Att det står nästbästa och inte bästa prao är för att .. i vintras praoade jag ju som skidlärare i Alperna, och det är klart.. det var ju bäst eftersom det var en jäkla semester till alperna! Men tillbaks till nutid.. Det har varit jättekul och mysigt och Monica och Anneli och alla är så snälla!
Jag ska få komma tillbaka i nästa eller nästnästa vecka och göra mitt egna smycke, för det var någon borr sönder den här veckan så det gick inte att fixa nu.
Och... jag fick som tack ett halsband med en klocka från Lotta Djossou! Blev så himla glad!
Okej.. nu är detta världens sämsta webcam-bild där datan speglar sig i klockglaset och allt.. men ni lär få se denna klocka fler gånger i bloggen, since I love it!

Rubrik


Plockat/färgat ögonbrynen på Laxen spa som sagt. Färgade även fransarna men det blev inte jättestor skillnad, jag har rätt så mörka naturligt. Men lite skillnad! Har ingen mascara på bilden.
Iaf.. jag är nöjd! Mina lgonbtyn har vekligen varit discusting den senaste tiden, för jag har låtit dem växa ett tag för att nu kunna plocka dem "rätt".

Checklist

Imorgon ska jag:

Plocka ögonbrynen och färga bryn+fransar på Laxen spa

Klippa mig

Take some photos till STS-ansökningen (Man måste ha leende fotografier på sig själv.. inte det lättaste för jag kan inte le snyggt och naturligt tyvärr)

Hämta ut mitt AM-körkort

Gå till Kicks och se vilken bare minerals färg som passar mig

Spela in när jag sjunger en låt (Denna gången en "ny" låt eller vad man ska säga, för er skull ;)! )

Ut och springa

Laga mat

De 3 fetmarkerade är de jag verkligen borde/ska göra. De andra måste göras inom kort, helst imorgon.
Tror ni att jag hinner allt? Det gör inte jag.

Beslutsångest!

Jag skrev ju att jag hade köpt ett puder/foundation från Makeup-store. Som var dyrt. I alla fall för mig. Vet ni? Det var för mörkt. Hur kunde jag köpa för mörkt? Tydligen är min hand mycket mer solbränd än mitt ansikte.
Och jag kan inte byta det, för jag har öppnat det och använt det en gång. Inte så jättekul.
I alla fall, jag sitter och funderar på om jag ska beställa hem en foundation från Bare Minerals. I så fall den ljusaste färgen, fair. Jag tänker inte riskera att beställa en för mörk igen i alla fall. Fast det skulle inte förvåna mig om jag beställer hem en för ljus färg bara för det. I alla fall. Om det är någon som har erfarenhet av Bare minerals, eller vet någon annan bra mineralfoundation så får ni jättegärna kommentera!



Bra isabella...

Har i 3 veckor varit utan ljud på min dator och nu fick jag äntligen min pappa att  komma upp och kolla vad som är fel, om högtalarna är sönder eller nåt. Det visade sig att jag hade kryssat i en stor ruta där det står 'LJUD AV'.
Liksom hur dålig får man vara om man missat the most obvious thing av alla?


Jag och lisa har nolife på SO-lektionerna och sitter och tar egobilder. Way to go!

Save me, I'm lost

En av mina favoritlåtar.

Show me what I'm looking for - Carolina Liar

Jag är inte jag...

... Och jag vet inte vem jag är eller hur jag ska göra för att  bli den jag vill bara. Jag trivs inte här. Inte alls. Nästan alla mina närmsta vänner have in one way or another let me down. Jag försöker ta vara på de små fina sakerna i vardagen men inte ens det kan jag för jag är sjuk/mår dåligt/har ont hela tiden. Och med hela tiden menar jag varje dag. Jag bryter snart ihop för jag orkar inte hålla all skit samman längre. Förlåt för deppinlägg. Men ni ska veta att jag håller praktiskt taget allt om hur sjuk jag är och hur ofta jag måste stanna hemma från saker jag sett fram emot  pga min "sjukdom" eller vad man ska kalla det inom mig. Jag har inte ens berättat för mina allra närmaste. De enda som vet är sjukhuset, jag och mamma.  (Tro nu inte att jag har en dödlig sjukdom som cancer, det har jag inte. Men det jag har påverkar mitt liv otroligt mycket och ofta flera timmar per dag behöver jag ligga i sängen ensam och inte göra någonting för jag mår för dåligt för att koncentrera mig.) Och nu låter jag som en uppmärksamhetshora och jag kanske tar bort inlägget snart. Om ni bara visste.

Ritar , målar, skissar, tecknar eller vad det nu heter

Jag vet inte hur många sånnahär sorters teckningar jag har. De tar inte mer än 5 min att göra nu eftersom jag gör sånna närbilder (overkliga) hela tiden. När jag ska rita av någon däremot tar det jäkligt mycket längre tid

Prao i mitt hjärta!

Denna vecka praoar jag! Är hos Astrids mamma Monica, som har en smyckesbutik som heter Fancy. Sjukt fina grejer... har dock inte särsklt mycket pengar så de enda smycken jag fått därifrån har jag fått från älskade Astrid i present. Mina pärlörhängen som jag alltid har på mig kommer härifrån. I alla fall. Jag fick skriva lite i mappar, putsa smycken och lägga ut dom snyggt i skyltfönstrena, jag fick sätta prislappar på saker.. och då var det saker för över 20 000 kronor ibland.. Är typ rädd för att röra smyckena för tänk om jag hade tagit sönder något liksom.. det hade varit rätt typiskt mig. Och vet ni vad jag ska få göra? Jag ska få designa/göra ett eget smycke!!! Sjukt kul!
HAHA kolla vilken "söt" bild jag hittade! Från någon julafton för typ en massa år sen! Har inget med inlägget och göra.. men jaja.

Kommentar :)

Blir jätteglad för era kommentarer.. Om ni inte har en egen blogg jag kan svara i, eller om jagtycker att det var en bra/viktig/rolig fråga så svarar jag på era kommentarer så här i ett inlägg!


The fifth beatle
om Totally forgot!:
Har en likadan tröja, fan vad Beatles är bra. Helt underbara och charmiga!
Har du sett filmen Nowhere boy? Den handlar om john lennons uppväxt och man får se hans möte med både Paul och George. Ringo kommer ju inte in i bilden förrän senare. Jag fällde en tår och den fick mig att förstå honom mer. Låten Mother och Julia handlar om hans mamma, för övrigt underbara låtar.
Jag såg Across the universe innan jag lyssnade på dem, karaktärerna heter bla Jude, Lucy och Prudence who came in through the bathroom window. Om du förstår.
I am sam borde du också se. En supersorglig film och har en massa Beatles-relaterade grejer i sig. 
Chapter 27 handlar om mark chapmans dagar i new york innan han skjuter Lennon. Också väldigt bra och ger en en inblick i det hela.

Visste du att de har gjort filmer? Såsom 'help', 'a Hard day's night' och 'magical mystery tour'? Blir lika förälskad i dem varje gång jag ser filmerna. Åh vad söta dem är. Fan att man inte kunde varit Jane asher eller åtminstone varit född på 40talet. If only...
Jag känner mig som en meganörd. Kanske är jag det. Antagligen.. Jaja, vem kan klandra mig. De är fantastiska.

SVAR:
Hejsan! Vad kul med någon mer som gillar Beatles! Nowhere boy har jag sett och de andra filmerna med! Tycker dock inte att Nowhere boy var fantastisk, jag menar den var bra, men jag har läst flera böcker som beskriver hans uppväxt mer detljerat.. fast det är klart man kan ju inte få med allt i en film hehe. Visste du att när Paul skulle spela upp för John för att se om han fick vara med i bandet så tog han en högergitarr och vända uppochner på den och spelade den som att det var en vänstergitarr (Han är ju vänsterhänt) Jag har både Help och A hard days night och jag älskar låtarna Julia och Mother. Speciellt Julia, tycker att låttexten är så vacker. Haha jag är en meganörd också, så don't worry about it! Kram :)

Totally forgot!

Köpte denna snyggingen igår också! Köpt på HM i st 42.. tycker om oversize i t-shirts



Maybe if I act like that?

Stupid girls - Pink
Hahahahha så sjukt bra. Lyssnade på den när jag var typ 7 år och den va på Mtv. Hittade den nu när jag lyssnade på Pink som förövrigt är awesome, ska så börja lyssna på henne igen!

Tu es ma petite chérie, Blanca


Är hon inte underbar?
Kollar 90210. Är hemma rätt ofta nuförtiden eftersom jag vet aldrig när jag kommer må dåligt igen eftersom jag mår dåligt praktiskt taget varje dag i alla fall i några timmar. Tänker inte gå in närmre på det, men om ni undrar varför jag är hemma oftare än förr så finns det en anledning.

Gräddbullerian och sånt

Var som sagt på Väla idag och fick lite saker köpt, men inte jättemycket eftersom jag nu måste betala typ alla mina kläder och sånt själv + lägga undan 300 kr i månaden till utbytesåret. I alla fall så är jag nu typ pank eftersom jag köpte ett par skor för 800 kronor. Eller okej. Mamma betalade 150 spänn men annar betalade jag ALLT!
Förövrigt så köpte jag en gräddbulle från världens första gräddbulleria, what about that? Gräddbulle med hallonskum inuti, sjukt gott!


Min gräddbulle. Jag saknar den.


Puder/Foundation från Makeupstore. Jag hade aldrig haft råd med den om jag inte haft presentkort på Kicks. Annars brukar jag ju köra på det där HM-pudret som kostar 49 kronor..


Vinter-boots från Din sko. Mina Shepherds (Uggs) som jag haft i två år nu var så slitna att sulan hade ramlat av.. om ni ville veta.


Sen så köpte jag även ett pärl"hårband". Glömde dock ta foto på det och jag orkar inte ta fler foton och in i datan för ett hårband. Sorry.

Lars Winnerbäck

Någon som ska se Winnerbäck i Malmö idag?
Åh jag önskar jag hade biljetter!
Elegi
En söt liten flicka
Hugger i sten
Jag vill gå hem med dig
Kom
Kom ihåg mig då
Kom änglar
Hon kommer från främmande viddar
Jag är hos dig igen
Stackars

Ovan är några av hans bästa låtar enligt mig. Glömt någon? Vilken är er favorit?




EDIT, en annan underbar låt är Om du lämnade mig nu, tack anonym för påminellsen. Förresten.. vilken låt är det nu han sjunger med Melissa Horn? Har blackout just nu.. den är bra den med iaf!

I get by with a little help from my friends

Sitter och pratar med underbara Mexikanare jag lärde känna i Jordanien. Kommer jag till Kalifornien som utbytis så ska jag verkligen se till att träffa dem, eftersom Cali och Mexico är nära varandra!
Nu ska jag sova , ber om ursäkt för sånnahär tråkiga inlägg..

Ett av de bästa val jag gjort...

... Var att utesluta dig ur mitt liv.

Det är så synd om vissa folk. Dom kanske tror att dom har något nu. Status eller vad fan som helst. Men alla vet att om 10 år kommer allt va så jävla annorlunda. Haha jag längtar.








Annars då? Fredag idag.. så gött! Ikväll vet jag inte vad som händer.. vi får väl se! Imorgon ska jag till Väla med mamma och senare ska jag förhoppningsvis träffa Tilda!


Suddig bild från förra helgen. Jag, Isabella, Sonja och Ida! Härliga människor!

I ♥ Uranus

Hahhahahahahahahaha fattar nu rubriken? I ♥ ur anus .. liksom planeten uranus och ur anus? hahahahhaha så jäkla kul. Fan nu är jag tönt igen... jaja det är sån jag är :)



Hello awesomeness

Dagens låt! Mama who bore me - Spring Awakening. awesommmeee!
Förresten.. älskar ordet awesome igen.. kanske ni märkt.. Jag menar jag använde alltid det ordet innan men sen började alla säga det 24/7 men nu har alla slutat för det är typ "old" nu.. förutom jag då. Nu har jag börjat med det ordet igen. Awesome!


Beyond retro!

En av mina favoritaffärer i världen måste nog vara Beyond Retro i Stockholm. Hur underbar är inte den???
Min senaste byxdress köptes där.. och tyvärr hade jag inte pengar tillräckligt att  köpa mer där förra gången jag var i Sthlm.. but I'll be back!

Preppy!

Inte världens snyggaste pose jag har hehe menmen. På mig idag har jag en vit skjorta, vinröd tröja ovanpå och till det har jag mina bruna, höga byxor med guldig dragkedja där bak.
Nu ska jag kolla 90210 och ta det lugnt. Mår inte särskilt bra, vilket har blivit något av en vana.

It's exactly what it looks like



Nej jag kan inte ljuga.. fan vilken tönt jag är asså. Haha. Jag och Astrid hittade denna vagn på maxi och i brist på liv så var vi ju tvungna och gå och låtsas att detta var dagens handling för vår del.. I wish!

Gårdagens outfit




Kjol - Second hand
Kavaj - Mammas gammla
Overknee-sockar - Monki
Jacka - Cubus
"fingerlösa" vantar - Fått av mamma, så jag är inte säker på var de kommer ifrån.


Resten är ju bara bas-plagg som man kan köpa lite var som helst!

Vadå ingen stil alls?

Kollade nyss i min kategori "Todays" och kollade rätt långt bak från typ i vintras och innan det.. och fy vilken tråkig klädstil jag har haft!! Säger inte att jag har världens snyggaste nu heller.. had ekunnat ha väldigt mycket snyggare kläder om jag hade pengar nog att förnya min garderob helt.. men iaf.. jag hade typ jeanstights, ett enfärgat tråkigt linne och en svart sjal till exempel.. hello? Vad tänkte jag där?
Jag kanske inte är mycket bättre idag.. sitter här i joggingbyxor och tjock I love NY tröja haha. Men ibland orkar man liksom inte vara snygg!



Fina små ord

Sara om Outfit of my dreams:
Hej isabella :)
Ville bara säga att din klädstil är helt underbar. Du sjunger skitbra också kan du inte lägga upp en video där du sjunger nån lite modernare låt jag förstår att det är din stil men jag skulle bara vilja höra hur de låter :)

Denna kommentar blev jag superglad för! Tack Sara!
Jag lovar att sjunga en "modernare" låt nästa gång, så håll utkik!
Fortsätt gärna vara sånnahär glädjespridare och skriva kommentarer som denna! Om det är något ni vill ha mer/mindre av etc.. så är det bara att kommentera det med!
Puss!

Come out to play in your empty garden

Denna låten skrev Elton John som en hyllning till John Lennon. Tycker att den är jättevacker, och lyssna på den även om ni kanske inte tycker att John Lennon är bra eller så.. för denna låten skulle kunna vara en modern ballad nästan.
Empty Garden - Elton John

Outfit of my dreams


Dör lite smått varje gång jag ser denna bilden. SÅ SJUKT SNYGG outfit. Knutblusen, kjolen med 60tals-mönster, röd kofta , håret.. allt är perfekt!


Nu ska jag på solosång, och sen akupunktur.

Gymnastik!

Nu har jag och Isabella börjat på gympa! Haha man känner sig rätt osmidig.. Fast kag har faktiskt gått på gympa ett år för ett tag sen men sen skadade jag knät.. Iaf det var skönt att träna igen! Nu ligger jag här i min säng med världens bästa hund Blanca som har somnat i min famn!

90210

Fått en ny favoritserie. (Delad plats med Greys Anatomy, How I met your mother och kanske någon mer) 90210. Såååååå bra! Love it.

Go overknee

Kjol
Riktigt blont hår
Varma färger
Sextiotalet (såklart)
Overknee-sockar
Kavajer
Fyrtiotalet
Riktigt blont hår
Läppstift


Ovan är lite snygga saker som jag tycker passar nu i höst.
Tänkte lägga upp lite inspirationsbilder på just overknee-socks för det är så sjukt jäkla snyggt!








Denna bilden här ovan är min fave.. SÅ snygg!



Small things that makes your day

Fick ett meddelande från en tjej som sett min cover av Jealous guy på youtube, (Här finns den!) och hon skrev typ att det var jättefint och att hon önskade att jag hade en massa subscribers så att jag kom på topplistan och hela världen kunde se! Fy vad glad jag blev nu asså!

Later ska jag träffa min fina Astrid och efter det vet jag inte vad som händer.. antagligen inte s åmycket eftersom det är skola 8.15 imorgon.. öööhh.

Nu har jag förresten fått pianotid också! 15.50 på onsdagar, gött!




Dagens Beatles-låt

Har gjort en ny kategori! "Dagens Beatles-låt" hehe. Tänkte att då kan jag skilja på "nutidens moderna låtar" eller vad man säger och Beatles-låtarna.
Här kommer den första dagens Beatles-låt:


The Beatles - Hey Bulldog

Denna låten är så underbar, älskar hur dom leker med ordet 'bulldog' och hur djup denna låten är. Så fantastiskt vackra ord.
Lägger upp låttexten också:
Sheepdog, standing in the rain
Bullfrog, doing it again
Some kind of happiness is measured out in miles
What makes you think you’re something special when you smile?


Child-like, no one understands
Jack knife, in your sweaty hands
Some kind of innocence is measured out in years
You don’t know what it’s like to listen to your fears

You can talk to me
You can talk to me
You can talk to me
If you’re lonely you can talk to me

Big man (Yea), Walking in the park
Whigwam, frightened of the dark
Some kind of solitude is measured out in you
You think you know me but you haven’t got a clue

You can talk to me 
You can talk to me 
You can talk to me 
If you're lonely you can talk to me 
Ehh.

Rowww, rrrowow 

Hey, Bulldog 
Hey bulldog Woof 
Hey, Bulldog 
Hey, Bulldog 
Hey, Bulldog 
Hey man
Whats that boy? 
Woof 
Whaddaya say? 
I say, "Rroof" 
You got any more? 
Rrrrrowerra! Aaaaaaaaaa hah hah! 
You got it! that's Right! yeah.

That's it man, Wooohooo, That's it, you got it!
A hah, a hah hah!
Dont look at me man, I only have 10 children
Yahoo!Ahaa.....ha ha ha ha ha ha ha
Quiet! Quiet!
OK
Quiet!
Hey, Bulldog!

I'm done babyyy

Vad tycks om min nya design? dropdown-menyn finns precis ovanför headern till höger, ni ser där det ståår typ 'Mode' 'Musik 'The Beatles' 'Annat' och så vidare.
Om det är något som är fel eller konstigt så blir jag jätteglad om ni kommenterar och säger det!

Tänkte bara berätta...

... Att min nya design blir riktigt bra! Jag kör på färg denna gången.. tar rätt lång tid att göra också för hela designen är mer komplicerad med dropdownmenyer, och delar av headern transparent.. och så blir det fel hela tiden fast jag gör rätt.. Åhh!


me by Wilma

9 en lödagsmorgon

Yesterday, åkta jag och Isa hem till henne, sen kom Lester och sen drog vi och träffade Ida och Sonja, vilket var jättetrevligt! Hem igen, jag, Isa och Lester gör varm choklad och sen drar han och vi lyssnar på emomusik, somnar och vaknar klockan 9 på morgonen en lördag...

Mot Resmark!

Har just käkat pizza med Isabella, nu ska vi hem till henne, och senare kanske vi ska träffa Ida, och sen Lester!
Tur att man har en så fin vän som Isabella Resmark!
hahahah fyfan

Less is more, sometimes

Körde på en rätt enkel (men snygg, tycker jag) outfit idag. Shorts.. rätt många undrade om jag inte frös, vilket jag konstigt nog typ inte gjorde. Fast det var ju inte varmt direkt...

Skjorta - Rileys
Shorts - Gina Tricot
Sockar (Eller strumpor som alla alltid säger till mig att det heter) - Topshop

Och så kör man moppe lagligt!

YEAH! Var i Halmstad idag och gjorde trafikverkets moppeprov, och jag klarade det! Så nu har jag äntligen mitt moppekort!
Man kunde få högst 70 och var tvungen och ha 52, och jag hade 56 poäng... trodde verkligen inte jag skulle klarad et för det kändes som jag tog fel på typ varenda fråga haha.

Jag sjunger Jealous guy, VIDEO!

Okej.. nu har jag äntligen för första gången lagt upp när jag sjunger. Det är dålig kvalitet som tusan.. men men.
Låten är Jealous guy och den är gjord av John Lennon. Det kommer komma upp fler videos när jag sjunger inom kort om ni vill!
Jag vet också att jag inte är bäst på gitarr, jag spelar piano mycket mycket bättre, men jag orkade inte gå ner och sätta mig vid pianot haha.
Okej nog med skrivande, här kommer videon:
(Jag kan inte få bilden att stämma med min röst, vet ej om det bara är så på min dator eller ej..)
Jealous guy - John Lennon

En massa musik helt plötsligt

Har som sagt börjat på solosång igen. Sen sp har jag nu hört av mig till min föredetta pianolärare som ska ge mig privatlektioner i piano. Ska även börja på gitarr med nu. GÖTT! Nu jäklar ska jag bli bäst.
Bilden tagen för ett och ett halvt år sen, har jag förändrats? Inte så mycket på denna bilden.. men vissa bilder asså fyfan som man såg ut!

Mina nästan idoler

Lonely Island! Så otroligt sjukt roliga haahaha. (Ni vet dom som gjort I just had sex.) Tyvärr så kan man inte lägga in deras bästa låt "The creep" här på bloggen, men här kommer: Like a Boss, Motherlover och Jizz in my pants.

En dag försent

Jag vet att det var igår det var 9/11. Men jag hann inte skriva om det då och jag känner ändå att jag måste skriva ett inlägg om twin towers. Bättre sent än aldrig. För 10 år sen (och en dag) hände något av det mest fruktanvärda som hänt. När jag var i New York för 2 år sen så var vi på Ground Zero (Stället där Twin Towers stod innan), och när jag var några månader gammal så var jag i New york med mamma och pappa och då s att vi i Twin Towers och fikade.. och att bara tänka att jag har vatt inne i det tornet är skrämmande.. tänk då alla de som såg det, och alla drabbade.. usch det är verkligen så otroligt hemskt.. man kan knappt fatta det.








Folk som hoppade eller trillade ut från de högre våningarna.. fallen varade i 10 sekunder.




4 timmars moppe

Har åkt moppe 2 timmar och har 2 kvar, nu har jag paus. Nu jäklar är jag snart klar! Har typ massa feta kläder på mig men ändå fryser jag. Kan också upplysa er om att jag har en knallgul och orange reflexväst på mig som inte är den snyggaste haha.

Något jag saknar mycket, mycket

Champoussin 2011! Så sjukt otroligt underbart . Först var ju jag där med familjen + familjen Zachrison + Ida och Erik, sen kom vi hem i en vecka och sen drog vi (Jag, Ida, Philip och Erik)  dit igen som skidlärare! (Prao) Vaddå bästa praon någonsin? Vara skidlärare i Schweiziska alperna liksom.. hur gött? Fast jäklar vad vi jobbade asså! Sen på kvällarna antingen bara chillade vi eller så hängde jag och Ida med några riktigt härliga holländare, som jobbade i baren och restaurangen ovanför rummet vi bodde i. Hoppas verkligen att det blir alperna i år igen, för då ska jag och Ida ha det minst lika awesome som detta året!
Innan vi åker den absolut brantaste backen som existerar i världen (Ja det är faktiskt sant) , le mur suisse, the swiss wall, även kallad la chavanette.
HAHAHAHAHHAHAHAH! förlåt ida att jag lägger ut denna .. men HAR NI NÅGONSIN SETT NÅGON FULARE BILD PÅ OSS???!! HAHAHAAH. Asså den är så jävla ful så jag får knappt luft hahaha.

Min låga uppdatering beror på...

... Att jag har fullt upp med att fixa min nya design. Ahhh döda mig.. dropdown-menyer är sååå jobbiga att få snygga if you ask me.

Genvägar är senvägar



Jag ska aldrig mer lyssna på Lisa när hon får en idé om en genväg. Det tog oss typ 25 min att komma till coop när det i vanliga fall tar typ 5 och jag var galet nära att faceplanta brännnässlor typ 90 ggr... haha lisa.


I'm looking through you - Beatles

You were above me, but not today
The only difference is you’re down there
I’m looking through you, any other way




När man är som mest höstdeppig...

...Vilket jag är nu och lär vara under resten av hösten tills det blir vinter då jag blir viterdeppig. Och sen kommer våren och då mår jag mycket bättre för jag vet att varje dag blir det lite varmare och lite finare. Okej, tillbaks till ämnet.. När man är som mest höstdeppig och regnet öser ner utanför fönstret så är det ju ändå mysigt att sätta på en bra film, ta en kopp varm choklad, bädda ner sig i sängen och kanske sticka lite. Lyssna på underbar musik och bara tänka. Det där med att tänka tycker jag om. Liksom i skolan är jag all hyper för att överhuvudtaget orka med allt. Eller inte bara skolan. Allt. Alla falskheter och all skit öööööhhhh
Det ska bli så otroligt skönt att vara utbytesstudent. Att få börja om som den jag är nu.

Lite bilder från Shea..

Tänkte lägga upp några bilder från när Beatles uppträdde på Shea Stadium (Vet att jag skrivit om Shea Stadium-konserten förut men den är ju så otroligt underbar.)
Hade jag haft mer pengar när jag var på skivmässan så hade jag köpt en massa in filmade konserter, och såklart 10 gånger föer Beatles-skivor och annan 60talsmusik.. det fanns hur mycket som helst!

Haha helt sjukt. Fattar ni hur stora de var??

Och så var det fredag

Igår åkte jag efter skolan ner till stan för att ta en fika på Espresso house med Astrid och Isabella. Kom hem och var helt slut. Och idag var världens tråkigaste skoldag och nu när jag kommit hem är jag också helt slut. Jag blir verkligen trött av allting nu sen jag var så sjuk.
Ikväll ska jag nog sova hos Isabella Resmark. Och imorgon ska jag till min kusin Anna som fyller år och ska plugga i Usa.
FÖRRESTEN! Jag fick nyss ett amtal från en tjej från STS, och det är nu helt 100% att jag kommer åka till Usa i höst (efter nian) Eller ja.. jag kan ju fortfarande avboka det om jag vill eller om jag ångrar mig, men det lär inte hända!
Kommer att göra en ny utbytisblogg som jag bloggar från när jag är i Usa, och jag kommer att länka till den när den är klar, men det är nog lite tidigt ännu.
I brist på annat så blir det en bild på Beatles när de har kuddkrig

500 kronor fattigare , 13 vinylskivor + 1 beatlesfilm rikare!

Kom på att jag glömt skriva vad jag gjorde i söndags!

Jag, Adina, Amanda och Sabbe drog till Halmstad på skivmässa och det var fantastiskt. SÅ mycket vinyl!
Efteråt köpte vi Thai-mat och satte oss på någon äng i Halmstad. Det var ju varmt och soligt just i söndags också, så det var jättemysigt!

Här kommer vad jag köpte:


Överst till vänster: The Everly Brothers
Överst till höger: John Lennon & Yoko Ono - Double fantasty
Nederst till vänster: George Harrison - Somewhere in England
Nederst till vänster: Los Lobos - La Bamba


Överst till vänster: 60 jukebox-hits (Lite blandat 50/tidigt 60tal)
Överst till höger: Elvis Presley
Nederst till vänster: The Beatles - Twist and shout
Nederst till höger: California sound of the 60's (Blandade awesome 60tals-låtar , dessutom är det en dubbelLP


Överst till vänster: The beatles - Hey Jude
Överst till höger : The Beatles - A hard day's night
Nederst: Ringo Starr


Överst till vänster: John Lennon (The collection)
Överst till höger: John Lennon - Rock'n'Roll
Underst: Film, A hard day's night (UNDERBAR! Man får verkligen en inblick i deras "vardag" när de var som störst, även om det är lite tillgjort ibland)

This made my day!

Abbey Road - bilden (Alla vet vilken det är hoppas jag, jag lägger upp den för säkerhets skull).. I alla fall vet ni när den är tagen? DEN 8 AUGUSTI! MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!! AAAAAAHHHHHHHHH så jäkla gött! Okej.. ni bryr er inte, jag förstår det men det är ju bara underbart! (för mig.. tycker jag)


You may say I'm a dreamer

Ligger i sängen och stickar. På vinylspelaren spelas en av de bästa lp-skivor jag har, 'john Lennon, the collection'. Nu spelas historiens vackraste låt, Imagine. Ibland är livet bra asså.

Raindrops keep falling on my head

Kom rätt nyss hem och JÄKLAR vad det regnar! Nu sitter jag här och myser lite och ikväll ska jag till Helsingborg för intervju om utbytesstudent!
Förresten... jag drömde en så fantastiskt underbar dröm inatt. Jag drömde att Geroge Harrison hade vatt på samma CISV-läger som jag (Han levde och var ung och snygg i nutid.. om drömmar kunde vara sanna asså)  I alla fall.. Och så bodde han i Indien (Han blev ju väldigt intresserad av Indien och dess religion/kultur på senare år) Och så kom han och hälsade på mig här i Sverige och han hade med sig en indisk gitarr eller nåt som jag fick hahaha.. men i alla fall och så var vi sjukt kära och allt var bara perfekt! Varför.. VARFÖR vad det bara en dröm?!
Man ser inte så bra.. men jag är DYNGSUR (förutom skjortan.. jag hade regnjacka på mig). Men mina Jeans är helt drypande blöta och mitt hår och mina skor/sockar. Och ja. Jag bytte om innan jag satte mig för att skriva detta.

You've got a point there, John.

"When you're drowning, you don't say 'I would be incredibly pleased if someone would have the foresight to notice me drowning and come and help me,' you just scream."

- John Lennon



I'll be there for you cause you're there for me too

Ibland undrar man. Liksom man har så många vänner känns det som. Men vilka är egentligen äkta. Vilka vågar stå upp för en när ingen annan gör det. Vilka snackar inte skit bakom ryggen. Vilka av ens vänner säger jag älskar dig och verkligen menar det, och vilka säger det bara för att. Finns det ens något som heter jag älskar dig? Det är ju bara 3 ord. Kan 3 ord beskriva en så otroligt stark känsla? Jag känner mig bara så fel i Ängelholm. I Sverige. Det är som ett stort jäkla pussel och jag är en bit som inte passar in för jag ska egentligen vara i ett helt annat pussel någon annan stans. Men så länge jag är fast här så omger jag mig med dem som jag tror är äkta. Jag kan inte säga att jag vet vilka som är äkta. För man vet ju aldrig.

Säg inte för mycket till den du litar på. För den du litar på, litar också på en annan.


Sen så omger jag mig självklart med musik. Med Beatles. John. Paul. George. Ringo.
Det finns ju inget bättre än att sätta sig vid pianot och sjunga när man mår dåligt, eller spela lite gitarr, eller lägga sig i sängen, sätta på en bra LP-skiva och bara blunda.


Jag vet att mina inlägg kan verka deppiga, sorry about that. Det är inget som har hänt eller så, jag bara är så fruktansvärt otroligt trött på denna hålan, trött på Sverige, trött på samma eviga mönster.

Bonjour mes amis

Idag ska jag iväg till min lilla kusin Owen som fyller år. Eller så liten kanske han inte är längre, 9 år blir han.
Vår släkt ska spela brännboll och sen ha födelsedagsfika och mat hos fam. Romare efteråt. Mysigt!
Imorgon ska jag förhoppningsvis ner till Halmstad, för det är skivmässa där, med massa vinyl-skivor!
Tänkte att jag kunde dela med mig av hur min frukost såg ut när jag var så jättesjuk i förra veckan. 5 tabletter såfort jag vaknade på morgonen, och som sagt sammanlagt 19 st under dan.. det var inte det roligaste...

500 days of summer

Nyss vatt hos min älskade Astrid och kollat på filmen 500 days off summer.

Allting med filmen är perfekt - Kärlek, Los Angeles, Summer(tjejens namn, inte årstid) älskar 60-tal och använder 60talskläder + har 60tals-frisyr, Summer älskar Ringo Starr & Beatles, han är snygg, hon är vacker.. och sen FÖRSTÖRS ALLT I SLUTET! Åhhhh jag blir så arg när det slutar FEL. Sen kom någon jävla tjej som hette Autumn = höst på engelska vilket ni säkert vet, och så är allt förstört. Fy vad arg jag blir!
Och nu berättade jag typ hur filmen slutade, sorry. Fast den är ju en några år gammal film så de flesta av er har säkert redan sett den.
Så SJUKT snygg stil har hon i filmen!

-

I'd rather have an enemy who is honest enough to admit that he dislikes me, than to keep a "friend" whose mission is to put me down


Filling the music with feelings

Jobbar på en ny låt. Denna blir nog bra känns det som! Eller egentligen jobbar jag typ nästan 3 låtar hehe.. en av dom har jag kommit på vers 1 och refrängen nästan, men jag är fast! Sen har jag en låt jag bara har en mening till, men meningen och melodin där är jäkligt bra,, ska börja med den när jag är klar med den låten jag skriver just nu, som jag gjort vers 1 och refräng och så smått börjar starta på vers 2. Vad skulle man gjort utan musik?
Dåliga, rätt fula webcambilder men som jag alltid säger så är det ju bättre med dåliga bilder än inga bilder alls :)




bloglovin