malmö

Då var man hemma från Malmö!
Lördag: Hela familjen (jag, mamma, pappa och lillebror) körde upp till Malmö och jag var med i en sångtävling, parkens stjärna som var i folkets park. När det var min tur så gissa vad som hände? Skivan började hacka. Vi testade en gång till men de gick inte. Så jag stod där på schenen och skivan hackade och hackade. Som tur var hade pappa laddat ner karaokeversionen på Jolene (låten som jag skulle sjunga) på sin Iphone så vi kunde koppla den. Det gick helt okej men jag vann inte. Video från när jag sjöng kommer snart. Efter sångtävlingen äter vi på resturang och sen åker pappa och Ludvig hem. Jag och mamma ser på bio, the proposal och sen sover vi på hotel, Radison SAS. Jätte-jättefina och stora rum.

Söndag: Vi äter hotelfrukosten som var underbar. Sen går jag och mamma ut och shoppar , 11.15 - 17.30. Det blev en del kläder:

Grå, slapp tröja - Vero Moda
Två par jeans - cheap monday
Två vanliga linnen, ett vitt och ett svart - åhlens
Beiga ballerinaskor - vagabond
Färgglada sandaler typ? - vagabond
Tre t-shirts - JC
Blommig "väst" eller vad man kallar det - kommer inte ihåg.
Mellanlånga jeanstights - bikbok
Jeansklänning - MQ
Marwintrosor - JC
Björn Borg trosor - intersport
Sockar - HM





lalalalalal

Lämna aldrig Adina och Isabella ensamma med en volymtång!

ny lampa

Köpte en ny lampa till mitt rum idag!
Sen när det blivit mörkt så gick jag in i rummet och tände lampan och då blev det ett sjukt fräsigt mönster :D


hbg + lördag

Hallå. Igår (fredag) så var jag på Hbg-festivalen med olivia och efter ett tag så träffade vi Ebba och Lovisa och så gick vi med dom. Roligt. Ingen av dom andra vågade åka spinrock så jag fick åka den själv HAAHAHHA. Och Olivia vann två nallar och hon döpte dom till Barack Obama och Fredrik Reinfelt. Hahahahaah!sen så satsade ebba typ flera hundra kronor tror jag på ett sånt chokladhjul och hon vann inte en enda gång.x) När jag och olivia skulle hem så kom Alexander ut från bussen vi skulle hem på så då sa vi hej och sånt och blablabla.
Idag så träffade jag Hanna, som kom hem från Cypern typ halv fem i morse. Jag har saknat dig bästis! Nu ikväll så var jag en duktig flicka och lagade kvällsmat till familjen. Sen har jag ju upptäckt att kullahallen har börjat sälja såna ostbågar som är formade som bollar! Tjoho:D
hejdå'

torsdag

Hejsan.
Idag började det med att jag fick vääääääääldigt lust att åka till Halmstadbadet, så jag frågade pappa om han kunde skjutsa mig och lillebror dit och han sa ja och jag blev glad! Så åkte vi till Halmstad och när vi kom dit så var det fullt så man skulle ta en kölapp. Det stod ; nu betjänas nr 1 , och vi hade nr... 96 ;ooo. Så det var bara byebye Halmstad och hej Malenbadet! och efter Malen så blev det minigolf. Mysigt! Nu ikväll så ska jag passa lillebror och jag har köpt en skål körsbär som jag äter just nu och det är mmmmmmmmm . Imorgon blir det Hbg-festivalen med Olivia , vilka träffar man där?


tjoho

Hejsan.
Jag har precis upptäckt att jag gillar carrie underwood mycket.

Jesus take the wheel - Carrie underwood
All American girl . Carrie Underwood
I'll stand by you - Carrie Underwood

riktigt bra låtar tycker jag.

Annars idag så har jag städat mycket och möblerat om i mitt rum. Blancahund har käkat upp en blyertspenna och mår inte så bra.Putte.


tivoli

läs detta ; Jag, Tilda och Adina var på tivoli i köpenhamn i torsdags. Vi åkte några karuseller och sen skulle vi åka vertigo. Man sitter i ett flygplan som går ashögt upp och så åker man upp och ner och runt runt.(bilden) En av flygplanen hade vatt sönder och när vi kom så fick vi TESTA den som hade varit sönder och en som jobbade där följde också med och styrde, för man fick styra själv. När vi åkt några varv och när vi är upp och ner, ALLA HÖGST UPPE så går hans spak sänder och han bara; fuck! så frågade han ohc den andra spaken funkade, för det fanns två spakar. Så tester vi den och så funkar inte den heller! Så vi sitter fast högst uppe, upp och ner i minst en kvart och typ adina gråter, tilda skriker och jag sjunger. när vi är nästan nere, så kommer vi inte ner helt utan dom får ta en stege och hämta oss. Detta var det läskigaste som någonsin har hänt mig. Senare så står vi i kö till den där jättehöga slänggungan. Så säger jag till adina; hon där som står precis bredvid dig är jättelik ginny i harry potter! och så kollar adina och säger; DET ÄR GINNY I HARRY POTTER OCH DET ÄR LUNA LOVEGOOD I HARRY POTTER OCKSÅ!. så kollar jag igen och ser att det är dom! Så dom stod precis bredvid oss och jag bara ; you are auzum in the movies ! och hon svara; thankyou, och så ler hon. Helt sjukt!

helgen

Börjar med i lördags.
Var med i Ängelholm got talent, sjöng låten jolene av Dolly Parton. Klarade låten , men jag vann inte. Det var ju min första talangtävling och det var roligt i alla fall. Videoklipp på när jag sjöng kanske kommer upp senare hä på bloggen. Efter tävlingen så följde min kusin med mig hem och sen så sov hon över här. Mycket trevligt! Vi tig lite foton och Idag så gjorde vi en mycket konstig(?) film. Roligt! Nu ikväll och imorgon så ska jag passa min lillebror för mamma och pappa är i tyskland. Hejdå
.ögonfärgen är riktig fake, gjord i photoshop

tilda kusin <3




de senaste dagarna

Hej.
I onsdags så åkte jag till min älskade kusin Adina i Båstad. Vi tog oss ner till stan och åt pommes och sen stack vi hem igen. Sen så tog vi en volymtång och använde den i hela håret så hela håret blev som ett stort afro! Riktigt roligt. Dagen efter så firade vår släkt Adina för hon har fyllt 16 år. Hon fick jättefina presenter men hon hade önskat sig en mobil, en W715 men hon fick den inte. Sen gick alla vi som firade Adina + Adina själv, ner till Båstad-city. Då såg min moster en skylt; VINN EN MOBIL IDAG! BÄSTA GRIMASEN VINNER! Så då gjorde alla vi en grimas och skrev våra namn och nummer och lämna in fotot. Några timmar senare så ringde min mosters mobil och hon blev jätteglad. Alla undrade varför hon blev så glad. Sen  skrek hon att hon hade vunnit mobilen! Alla bara jublande och skrek och Adina fick såklart mobilen och det var helt sjukt för den mobilen hon vann var exakt den mobilen hon hade önskat sig! 



barbiefest

Hej. I lördags så hade jag och Hanna barbiefest. Det var jättekul, tack alla. Vi typ satte upp barbies på staketet och hade mycket rosa och gjorde v'ldigt roliga tårtor haha. Vi körde sån femkamp med: hoppa säck, irländsk julafton eller vad det heter, sked i mun med ett ägg , att man knyter ett rep runt midjan med en nerhängande penna som man ska få i en flaska, och stillastående längdhopp. Sen så försökte vi göra en pyramid och det gick väl sådär, men en gång klarade vi det nästan tjoho.
       


Torsdag

Hej. Idag så vaknade jag av att mobilen ringde halv åtta på morgonen! sSåg att det var min moster som ringde så jag ringde tillbaka, och hon berättade att hon råkade komma till någon knapp eller nåt så att hennes mobil ringde mig. Sen frågade jag henne om hon skulle ut och plocka pollen någon gång i sommar och så sa hon att hon var på väg ut att plocka just nu, så hon hämtade upp mig och så plockade jag också. Tjänade typ 300 kronor. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Hanna kommer lite senare. Hejdå.

ven

Hemma från ven nu. Jag var där med Olivia och det var jättekul! Vi badade, solade(!), skrattade, cyklade tandem , fotade och myyyyyyyyyyyyyyycket mer! och v ikom på väldigt bra skämt yes! ; Teddybjörnen Fredriksson, Jansson hette han. HAHAAHAH och tudududududududu tudududududududu jag vill ha godis, kan vi inte gå och köpa öl? HAHAHAHA och; Sen dricker man mer och mer öl, och till sist vet man var Litauen ligger! Vi bodde på en campingplats, med vääääälrdens minsta tält, ni skulle ha sett hahahahahahah.




bloglovin