HÖSTLOV

Yes, ut med Lovisa nu, vi hörs pusss




Min favoritlåt

You were my everything - Aviation
Fantastiskt vacker låt. Låttexten är bara helt amazing.

Rubriker borde inte få finnas

Vi kör på en outfit jag hade för några dagar sen, ni vill nog inte se min nuvarande outfit eftersom den består av pyamaströja och raggsockar, daaamn.


Tröja - H&M
Spetslinne - H&M
Jeans - BikBok







Help?

Så här är det; Jag älskar verkligen Alyssa Ashleys vanilj-parfym och den är dessutom billig för att vara parfym. Sen så finns det visst en annan parfym (förutom fizzy) av Alyssa också, Coco-vanilla. Den har då lukten av vanilj och cocos, och det låter om möjligt ännu bättre än bara vanilj. Är det någon som har/har testat coco-vanilla parfymen så kommerntera gärna vad ni tyckte om den!
Sen til Britney Spears parfymer; Min favoritparfym har alltid, sen den kom ut varit Britney Spears Circus. Det finns ingen godare doft bara! Nu har hon ju kommit ut med en nu parfym som jag inte heller har testat, men flaskan är ju helt awesome enligt mig. Om någon har testat den så är det bara att kommentera vad ni tyckte! :)
Och... jag behöver en ny mascara. Antingen ska jag köpa den på bilden, är den bra?
Eller också ska jag köpa den som just börjat gå på reklam, ni vet den typ maybelline black drama? den där tjejem har något spetsband på huvet som hon typ drar ner över ögat? Är det någon som har testat denna och är det någon som vet om det är någon som helst skillnad på den och Maybelline falsies? För jag har falsies och den var iochförsig bra, men jag är en sån som vill testa nya saker all the time :)

Ajaj

Feber, ont i halsen usch icke bra. Var hemma från skolan igår, och är det idag igen. Denna veckan som faktiskt skulle vara ganska chill om jag var frisk!
Så, vad gör jag?
Lever på fisherman friends (jag borde va med i Guinnes rekordbok typ, jag tog slut på 3 paket på en dag)
Kollar Harry Potter-filmerna
Spelar SuperMario
och så går jag omkring och testar att sjunga hela tiden för när man är hes så är man typ lika dålig på att sjunga som Isabella Resmark, och tro mig, det är riktigt, riktigt dåligt!
Ska försöka uppdatera mer sen, posshaj.

Power up

Tror att jag ska sätta mig vid teven, sätta på min lillebrors wii och spela mitt älskade Super Mario! Yeah!
Adore!

BEATLES IDOL

Har varit i stan och sånt men idag fick det bli hemma tidigt. Prick åtta för att vara exakt. Varför? För det är The Beatles-tema på idol idag! Tycker egentligen inte att någon har varit sådär jättebra förutom Minna som sjöng Twist and Shout. Det var precis den låten som fick mig att börja lyssna på Beatles från början. Dock kan ingen göra en Beatles-låt lika bra som The Beatles själva gjorde det.

The Beatles ger mig all inspiration. Dom är bara bäst helt enkelt.


Ey det är typ vinter?


The Everly Brothers

50/60tals-band. Jag älskar dom. Deras texter är så bra och stämmer in som fan.

Bye bye love


Love hurts


Crying in the rain


Bye bye, love.
Bye bye, happiness.
Hello, loneliness.
I think I'm a-gonna cry-y.


Bye bye, love.
Bye bye, sweet caress.
Hello, emptiness.
I feel like I could di-ie.
Bye bye, my love, goodby-ye.
__________________________

Love hurts, love scars, love wounds and mars
Any heart not tough nor strong enough
To take a lot of pain
__________________________

I'll never let you see 
The way my broken heart is hurtin' me 
I've got my pride and I know how to hide 
All my sorrow and pain 
I'll do my cryin' in the rain 

If I wait for cloudy skies 
You won't know the rain from the tears in my eyes 
You'll never know that I still love you so 
Though the heartaches remain 
I'll do my cryin' in the rain 

Rain drops fallin' from heaven 
Could never wash away my misery 
But since we're not together 
I look for stormy weather 
To hide these tears I hope you'll never see



Mysdress

Ska beställas hem!
Kanske inte är det snyggaste, och kanske är ganska så jätteuttjatat med rosa mjukisdressar. Men jag måste ha en för det finns inget skönare att ha på sig en hemmadag.







Bad update oyes.

Förlåt för dålig uppdatering har inte riktigt orkat uppdatera. Igår, lördag. mamma fyllde år så hon fick presenter och sånt sen stack jag och mamma ner till strandem och gick med Blancahund. Sen träffade jag Lovisa, Johannes och Harlald ett tag och efter det skulle jag ut och äta med la familia. På kvällen träffade jag först Johannes i stan, sen kom Lovisa och Astrid och därefter träffade vi en massa annat folk typ. Sjukt mycket drama igårkväll :o Men det kommer jag dock inte skriva mer om här. I alla fall så sov jag och Lovisa hos Astrid efter vi kommit hem från stan.
Nu ska jag ut och jogga, jag känner mig så duktig!

Nya skor

Mina nya skor ser ut såhär:

Dom kommer från Din sko, och jag är galet nöjd med dom än så länge



I wish!

En låt som får en att hata hösten ännu mer. Sommarn försvinner, vämen försvinner, kärleken försvinner, glädjen försvinner, dagarna blir kortare, allt blir tråkigt, alla sommarnätter i stan och alla sommardagar på stranden. Allt försvinner. Jag skulle göra vad som helst för att hoppa tillbaka några månader i tiden.


Låten heter 'Here comes summer' och det är en 60tals-låt vilket betyder att ni kan lita på att den är bra.

Jerry Keller - Here comes summer


(Okej låten slog igenom 1959, men det e typ 60-tal. Och dessutom är musik från 50-talet just as good! Jag ärbara ännu mer förälskad i allt med 60-talet)


Hey dude

Kör på lite ego-shoots since jag inte har sådär jättemycket inspiration just nu :)






Godnatt säger vi då eftersom detta troligen blir det sista inlägget för idag, hoppas ni inte får mardrömmar efter mina hyffsat räliga bilder i detta inlägg.

Jaddå

Just vatt på dans, alltid lika kul.

Dansade i mitt linne som jag har som minne från när jag var i Jordanien. Alla på lägret skrev med permanent penna på min tröja något om mig. Ser ut såhär:




Några bilder...

... Sen jag var på Tåssjö lägerskola med konfirmationen.

4 pers och vi delade på: 3 st 1,5-liters läskflaskor, två pringles-paket, Ett stort marabou daim, och tre feta godispåsar. Lite kräng.















Orkar inte ladda upp fler, det finns en massa bilder på fb (:

Nästa inlägg kommer mina nya skor och lite andra saker jag köpt

John Lennon

Som ni vet så avgudar jag 60-talet. Jag avgudar inom 60-talet mest The Beatles. Och inom the Beatles avgudar jag mest John Lennon. Alltså, jag fullständigt älskar John Lennon. Han är min förebild, min inspirationskälla, han är världens snyggaste geni och han gör världens bästa låtar med världens bästa texter och han har världens bästa röst. Kort sagt: John Lennon är bäst.

Och idag skulle han ha fyllt 70 år.

För er som inte vet så dog John Lennon år 1980 när ett fans vid namn Mark David Chapman skjöt honom.












"sniffing coke" hahah jag pallar inte, skrattar lika mycket varje gång jag ser bilden.


John Lennon, du är en legend.

Julklappar?

Oj nu tycker ni jag är tidig på julklappar och sånt. haha jag förstår det jag har själv inte börjat tänka på något som har med julen än. Men nu fick jag ett sånt uppdrag så jag tänkte att jag får väl tänka lite på det då.

Så, hmmm? Jag har inte särskilt mycket pengar. Jag har faktiskt ingen aning. Känner att jag vill gå tillbaks typ 5 år, när man kunde rita en teckning åt varje person i släkten och sen var allt bra, men nu går ju inte det riktigt längre. Det blir antagligen att åka till Malmö och köpa typ allt.

Jag vet i alla fall vad jag önskar mig. Det vet jag alltid typ ett halvår innan. Jag önskar mig en laptop mest, sen så önskar jag mig saker som kläder, presentkort, pengar, smink och allt annat sånt som typ alla önskar sig. Men sen så önskar jag mig allra mest sånt som inte riktigt går att önska. Typ kärlek, lycka... Jag tror att det är det alla önskar sig innerst inne. Har man det så klarar man allt. Men en data tillexempel skulle nog ge mig en del lycka. Men inte mycket i längden. Nu kom jag på en till sak som skulle va gött at få! Gitarrlektioner! Jag sjunger hela tiden, jag spelade piano från att jag gick i trean till jag slutade sjuan så det kan jag helt bra, nu är det liksom gitarr kvar. Spelar ganska mycket hemma, men jag kan inte mycket, bara saker jag lärt mig själv.


Har ni något julklappstips?
Är det någon som ens börjat tänka på julklappar än?








Kaktus

Friidrottsdag i skolan idag. Ganska chill förutom att jag typ e sjuk å jag sprang typ 1000 meter och sånt med ont i halsen och så, ajaj :(
Nu är det snart dans, tänkte visa min tröjaaaa:)
Söt va?
När jag var i Jordanien så var det folk från hela världen och denna tröjan fick jag av en av mina vänner från Mexico som hette Constanza. Saknar henne!

Lite nytt

Var på väla en liten sväng med mammsi för några dagar sen.
Hittade en jacka, en tubsjal och tre par trosor :)
Letade efter skor, men jag kan bara inte hitta några som jag gillar (förutom skor som e aaaaallldeles för dyra)


Jacka - Everest (Köpt på stadium)

Tubsjal - Lindex




Trosor - Lindex


Köpte ett par helt vanliga svarta leggins också.


Saturdayyyy

Ska ut nu. Träffa folk antar jag, väntar för tillfället på att lovisa ska komma hit sen drar vi ner i stan, vad som händer sen vet jag ej :)

oj. seriös. nej så var det nog inte.
hahah nej I'm out of here.
Btw, Sassa är vidare i final YEAH! (I idol assååååå)
Rösta på henne ffs, läs vad jag skrivit i förra inlägget om ni vill veta varför jag tkr att hon ska vinna!




bloglovin